![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ea nu face nici o diferenta ce a intrat, când a înregistrat, dacă Google are un ordin judecătoresc pentru ele vor elibera IP modificări, şi datează de când a început de cont, precum şi ISP responsabil de adresa pe o anumită dată şi oră vă va răspunde la o instanţă Pentru identificarea lor de către client adresa casa (detalii şi de înregistrare, desigur, dar tu esti la un fizice dovedit că adresa de punct). Am doar adăuga acest la şirul de informaţii, care nu cred că veţi găsi util, dar cineva pe undeva o zi ar putea.
| |||
| |||
| Max faţa locului, vă mulţumesc foarte mult pentru dvs. explaination deşi nu sunt sigur dacă am înţeles totul ;-) Ei bine, ar fi acolo de nici o şansă de a obţine o hotărâre judecătorească sau că poliţia va ajuta în acest caz, pentru a obţine adresa IP? Ştiu, eu ar trebui sa uitam despre asta, dar chiar vreau să ştiu cine a făcut acest lucru şi de ce. I-am trimis un e-mail la adresa googlemail ieri seara, se pare ca contul nu există nici mai mult. Sper că se va opri acum. |
|
| |||
| |||
| Aşa cum am spus, în cazul în care conţinutul este ilegal, precum şi dureros poliţia va ajuta. Te-ar trebui să funcţioneze dacă acesta a fost. Sunt sigur că poliţia ar da un aviz dacă aţi arătat-o pentru ei. Aveţi, fără îndoială, va primi ordin judecătoresc, dacă aţi plătit un avocat pentru că ia-o de departe, că şi-ar identifica, fără îndoială, care a trimis pe mail. Aceasta ar fi o alternativă la cripplingly scump cu poliţia vânez ca pe o crimă. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| La sfârşitul zilei, acesta ajunge la timp şi bani.
| |||
| |||
| Bine, cred că nu vreau să petrec o mulţime de timp şi bani cu asta, dacă aceasta nu este sigur că voi avea succes. Şi s-ar putea asuma am fi, de asemenea, că au fost trimite e-mail-uri de la un Internet cafe sau publice computer ![]() Dar de ce nu googlemail trimite adrese IP? Prin aceasta le permite oamenilor de a face o prostie. Din câte ştiu, toate celelalte trimite e-mail la furnizorul de adrese IP. |
|
| |||
| |||
| Pentru că au de a proteja utilizatorii lor, la fel cum nu ne dă afară de IP-uri utilizatorilor, care pot să cadă unul cu celălalt. |
![]() |
|
| Marcaje |