menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Email, VoIP & IM Diskusia

Register

Identifikovať googlemail účtu

Reply

Thread Tools
Old 1.března 2008, 12:46
Darcu Skupina

Default Identifikovať googlemail účtu

Nie je v tom rozdiel, čo vstúpila keď registrovaná, ak Google majú súdny príkaz, že budete uvoľnenie IP zmeny a dátum, pretože začal na účet, a ISP je zodpovedný za riešenie na daný dátum a čas bude reagovať na súd usporiadať podľa ich identifikáciu zákazníka domu adresu (a registračné údaje, samozrejme, ale že ste si na fyzickú adresu preukázané, že bod). Já jen pridať to závitu pre informáciu, nie, že myslím, že ju nájdete užitočné, ale niekto niekde jeden deň mohli.

Môj systém: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Základná doska:
Asus A8N-VM CSM
Pamäť RAM:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Grafické karty (s):
nVidia Geforce 6600 512 mb
Zvuková karta:
Cherry RS 6000 M klávesnice
Pevný disk (y):
Barracuda.7 + 2x200GB 58 MB / s udržanie
Optická mechanika (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake soprán
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (s):
SXGA plochý
Operačný systém (y):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 1. marca 2008, 13:12
Nový člen skupiny

Ahoj mieste

ďakujeme za Váš explaination hoci nejsem jistý jestli jsem pochopil všetko ;-)

Tak by tam žiadne šance získať súdny príkaz, alebo že mu polícia pomôže v tomto prípade sa na IP adresu? Viem, že by som len zabudnúť na to, ale naozaj chcem vedieť, kto to urobil a prečo. Poslal som e-mailom na adresu googlemail včera večer, vyzerá účte neexistuje dlhšie. Dúfam, že to bude hneď zastaviť.
Old 1.března 2008, 13:16
Darcu Skupina

Ako som už povedal, v prípade, že obsah je nelegálne a zarmucující polícii pomôže. By ste mali pracovať, či to bolo. Som si istý, že polícia by vám ich mienky ukázali, že ak si na ne.

Ty by nepochybne získať súdny príkaz, ak ste zaplatil advokáta, aby sa tak ďaleko, že by nepochybne určiť, kto poslal mail. Išlo by o cripplingly drahšie alternatívou k polícii honit ho ako trestný čin.
Old 1.března 2008, 13:18
Administrátor Skupina

Na konci dňa to príde až časom a peniazmi.

Ak ste pripravení sa strácajú oboje, pravdepodobne vo veľkej sumy potom ísť na to.

Ak nie len ísť ďalej.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 1.března 2008, 13:36
Nový člen skupiny

Dobre, myslím, že nechcem stráviť veľa času a peňazí, ak s týmto nie je istý, že budem mať úspech. A já tiež predpokladať, že by mohla byť, že e-maily boli poslať z internetovej kaviarne či verejného počítača

Ale prečo nie googlemail odoslať IP adresy? Podľa toho, že umožňujú ľuďom robiť kraviny. Pokiaľ viem všetky ostatné poskytovateľa e-mailom poslať IP adresy.
Old 1.března 2008, 15:34
Administrátor Skupina

Pretože majú chrániť svoje užívateľa, rovnako ako nám nie je rozdávanie IP adries užívateľov, ktoré môžu vypadnúť so sebou.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.