![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie je v tom rozdiel, čo vstúpila keď registrovaná, ak Google majú súdny príkaz, že budete uvoľnenie IP zmeny a dátum, pretože začal na účet, a ISP je zodpovedný za riešenie na daný dátum a čas bude reagovať na súd usporiadať podľa ich identifikáciu zákazníka domu adresu (a registračné údaje, samozrejme, ale že ste si na fyzickú adresu preukázané, že bod). Já jen pridať to závitu pre informáciu, nie, že myslím, že ju nájdete užitočné, ale niekto niekde jeden deň mohli.
| |||
| |||
| Ahoj mieste ďakujeme za Váš explaination hoci nejsem jistý jestli jsem pochopil všetko ;-) Tak by tam žiadne šance získať súdny príkaz, alebo že mu polícia pomôže v tomto prípade sa na IP adresu? Viem, že by som len zabudnúť na to, ale naozaj chcem vedieť, kto to urobil a prečo. Poslal som e-mailom na adresu googlemail včera večer, vyzerá účte neexistuje dlhšie. Dúfam, že to bude hneď zastaviť. |
|
| |||
| |||
| Ako som už povedal, v prípade, že obsah je nelegálne a zarmucující polícii pomôže. By ste mali pracovať, či to bolo. Som si istý, že polícia by vám ich mienky ukázali, že ak si na ne. Ty by nepochybne získať súdny príkaz, ak ste zaplatil advokáta, aby sa tak ďaleko, že by nepochybne určiť, kto poslal mail. Išlo by o cripplingly drahšie alternatívou k polícii honit ho ako trestný čin. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na konci dňa to príde až časom a peniazmi.
| |||
| |||
| Dobre, myslím, že nechcem stráviť veľa času a peňazí, ak s týmto nie je istý, že budem mať úspech. A já tiež predpokladať, že by mohla byť, že e-maily boli poslať z internetovej kaviarne či verejného počítača ![]() Ale prečo nie googlemail odoslať IP adresy? Podľa toho, že umožňujú ľuďom robiť kraviny. Pokiaľ viem všetky ostatné poskytovateľa e-mailom poslať IP adresy. |
|
| |||
| |||
| Pretože majú chrániť svoje užívateľa, rovnako ako nám nie je rozdávanie IP adries užívateľov, ktoré môžu vypadnúť so sebou. |