![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| То не представља никакву разлику што је ушао кад је регистрован, ако Гоогле да имају судски налог они ће објавити ИП мења и датуме јер је почела рачун и ИСП одговоран за адресу на датој датумом и временом ће се одговори на суду поредак идентификовање њихових клијената кућу адресу (детаља и регистрације, наравно, али си се на физичку адресу доказано да бод). Ја само додати да је ово тхреад за информације, а не да ја мислим да ћете га пронаћи корисне, али је неко можда негде један дан.
| |||
| |||
| Бок спот, пуно хвала за ваш експлаинатион иако нисам сигуран ако сам разумео све ;-) Па, би ли било који шанса за добити судски налог, или да је полиција помоћи ће у том случају да се ИП адреса? Ја знам, ја би требало само заборавити о Интернет али ЈА стварно оскудица то да зна ко и зашто је то учинила. Сам послао е-поруку на адресу гооглемаил јуче увече, изгледа као рачуну не постоји дуже. Надам се да ће престати сада. |
|
| |||
| |||
| Као што сам рекао, ако је садржај незаконит, као и тужан полиција помоћи ће. Ыоу'д морају да раде да ли је било. Сигуран сам да је полиција ће вам дати своје мишљење и ако је показало да се њих. Ти би несумњиво добити судски налог ако сте платили адвоката да се то тако далеко, а да би се недвосмислено утврдити ко је послао маил. Била би црипплинглы скупо алтернатива власништво полиција тркати га као криминал. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| На крају дана то се своди на време и новац.
| |||
| |||
| У реду, ја мислим да не желите да потрошите пуно времена и новца са тим ако није сигуран да ли ће имати успеха. И ја сам то могао претпоставити да ће се и е-поруке су послали из интернет цафеа или јавно рачунар ![]() Али зашто не гооглемаил послати ИП адресе? По овом би омогућили људима да то срање. Дуг као ЈА кноткле све остале провајдера услуга е-поште послати ИП адреса. |
|
| |||
| |||
| Јер они су у заштити своје кориснике, баш исто као и нама не дају се ИП адресе корисника који мај испасти са сваки остали. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Могу ли добити назад свој стари кориснички рачун? | Цразыхорсе | Цоммуниты Неус & Цхат | 6 | 18. маја 2009 15:05 |
| Продајем Уоу Аццоунт 4 | Спенцер2004 | ЦЈ Усед Маркетплаце | 3 | 18 март 2009 13:07 |
| Који ПаыПал Рачун добити | робина80 | Офф Топиц Дисцуссион | 4 | 10 фебруар 2009 09:02 |
| Како делете свој налог?? | паудасхлаке | Цоммуниты Неус & Цхат | 1 | 15 фебруар 2008 18:51 |
| Брисање мој налог | фондаменто | Цоммуниты Неус & Цхат | 3 | 19 новембар 2007 10:20 |
| Тхреад Тоолс | |
| |