менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення

Register

Визначити Googlemail рахунок

Reply

Різьба Інструменти
Old 1 березня 2008, 12:46
Донор групи

Default Визначити Googlemail рахунок

Немає ніякої різниці, що він вступив, коли він зареєстрований, Google, якщо є постанова суду вони відпустять IP змін і терміни, оскільки він почав рахунком, і провайдер несе відповідальність за адресу на конкретну дату і час відповідатиме в суді Сортувати по виявленню будинку адресу своїх клієнтів (і деталі реєстрації, звичайно, але ви аж до фізичної адреси шляхом доведено, що точка). Я тільки додати до цього потоку інформації, що я не думаю, що ви знайдете її корисною, але хто-то где-то в один прекрасний день може.

Моя система: Тім

Процесор (и):
Athlon 64 3500 +
Материнська плата:
Asus A8N-VM CSM
ОЗУ:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Графічна карта (и):
NVidia GeForce 6600 512MB
Звукова карта:
Cherry RS 6000 М клавіатура
Жорсткий диск (и):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / S підтримувати
Оптичний привід (и):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Діло / PSU:
Thermaltake Soprano
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Telewest 2x20Mb/sec
Монітор (и):
SXGA плоскою панеллю
Операційна система (и):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 1 березня 2008, 13:12
Нові члени групи

Привіт місці,

Спасибо большое за ваше пояснень, хоча я не впевнений, що я все зрозумів ;-)

Ну, там буде якийсь шанс отримати рішення суду або поліції, що він допоможе в цьому випадку, щоб отримати адресу IP? Я знаю, я б просто забути про це, але я дійсно хочу знати, хто це зробив і чому. Я послав повідомлення електронною поштою на адресу Googlemail вчора ввечері, виглядає приводу не існує більше. Сподіваємося, що вона буде негайно.
Old 1 березня 2008, 13:16
Донор групи

Як я вже сказав, якщо воно є незаконним, а також тривогу поліція допоможе. Вам треба було б розібратися: що це таке. Я впевнений, що поліція буде дати вам свою думку, якщо ти показав їм це.

Ви поза сумнівом отримаєте судовому порядку, якщо ви заплатили адвокату, щоб вважати, що далеко і що, безсумнівно, визначити, хто послав поштою. Було б cripplingly дорогою альтернативою мають Police Chase це як злочин.
Old 1 березня 2008, 13:18
Адміністратор групи

Врешті-решт вона зводиться до того часу і грошей.

Якщо ви готові втратити і, ймовірно, в істотних кількостях потім піти на це.

Якщо не просто рухатися далі.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 1 березня 2008, 13:36
Нові члени групи

Гаразд, я думаю, робити не хочуть витрачати багато часу та грошей при цьому, якщо він не впевнений, що я буду мати успіх. І я вважаю, це також може бути те, що листи були вислані з інтернет-кафе або громадського комп'ютера

Але чому Googlemail не відправляти IP-адреси? До цього вони дозволяють людям робити фігня. Наскільки я знаю всіх інших послуг електронної пошти відправити IP-адрес.
Old 1 березня 2008, 15:34
Адміністратор групи

Тому що у них для захисту своїх користувачів, так само, як нам не видаючи IP-адреси користувачів, які можуть випадати одна з одною.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Чи можу я отримати назад старий акаунт? Crazyhorse Community News & чат 6 18 травня 2009 15:05
Wow рахунку 4 продаж Spencer2004 CJ Б Marketplace 3 18 березня 2009 13:07
Що PayPal Рахунок Отримати robina80 Off Topic Discussion 4 10 лютого 2009 09:02
Як delet мій рахунок?? paudashlake Community News & чат 1 15 лютого 2008 18:51
Видалення мого облікового запису fondamento Community News & чат 3 19 листопада 2007 10:20
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.