![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Немає ніякої різниці, що він вступив, коли він зареєстрований, Google, якщо є постанова суду вони відпустять IP змін і терміни, оскільки він почав рахунком, і провайдер несе відповідальність за адресу на конкретну дату і час відповідатиме в суді Сортувати по виявленню будинку адресу своїх клієнтів (і деталі реєстрації, звичайно, але ви аж до фізичної адреси шляхом доведено, що точка). Я тільки додати до цього потоку інформації, що я не думаю, що ви знайдете її корисною, але хто-то где-то в один прекрасний день може.
| |||
| |||
| Привіт місці, Спасибо большое за ваше пояснень, хоча я не впевнений, що я все зрозумів ;-) Ну, там буде якийсь шанс отримати рішення суду або поліції, що він допоможе в цьому випадку, щоб отримати адресу IP? Я знаю, я б просто забути про це, але я дійсно хочу знати, хто це зробив і чому. Я послав повідомлення електронною поштою на адресу Googlemail вчора ввечері, виглядає приводу не існує більше. Сподіваємося, що вона буде негайно. |
|
| |||
| |||
| Як я вже сказав, якщо воно є незаконним, а також тривогу поліція допоможе. Вам треба було б розібратися: що це таке. Я впевнений, що поліція буде дати вам свою думку, якщо ти показав їм це. Ви поза сумнівом отримаєте судовому порядку, якщо ви заплатили адвокату, щоб вважати, що далеко і що, безсумнівно, визначити, хто послав поштою. Було б cripplingly дорогою альтернативою мають Police Chase це як злочин. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Врешті-решт вона зводиться до того часу і грошей.
| |||
| |||
| Гаразд, я думаю, робити не хочуть витрачати багато часу та грошей при цьому, якщо він не впевнений, що я буду мати успіх. І я вважаю, це також може бути те, що листи були вислані з інтернет-кафе або громадського комп'ютера ![]() Але чому Googlemail не відправляти IP-адреси? До цього вони дозволяють людям робити фігня. Наскільки я знаю всіх інших послуг електронної пошти відправити IP-адрес. |
|
| |||
| |||
| Тому що у них для захисту своїх користувачів, так само, як нам не видаючи IP-адреси користувачів, які можуть випадати одна з одною. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Чи можу я отримати назад старий акаунт? | Crazyhorse | Community News & чат | 6 | 18 травня 2009 15:05 |
| Wow рахунку 4 продаж | Spencer2004 | CJ Б Marketplace | 3 | 18 березня 2009 13:07 |
| Що PayPal Рахунок Отримати | robina80 | Off Topic Discussion | 4 | 10 лютого 2009 09:02 |
| Як delet мій рахунок?? | paudashlake | Community News & чат | 1 | 15 лютого 2008 18:51 |
| Видалення мого облікового запису | fondamento | Community News & чат | 3 | 19 листопада 2007 10:20 |
| Різьба Інструменти | |
| |