по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Електронна поща, VoIP & IM Дискусия

Register

Инсталиран Нова AIM, побъркани Всичко

Reply

Нишка Инструменти
Old 27-ми декември 2007, 13:32
Новите държави Група

Default Инсталиран Нова AIM, побъркани Всичко

Аз инсталирана най-новата версия на AIM и очевидно тя не работи добре с Vista, и е прецакал с моята мрежа / Internet Options. В тава икона в долния десен е трайно "инвалиди", което означава, че там са двете следи там да са символ ми netowrk връзка, но там винаги е червена X през тях. Когато мишката върху него, той казва, "свържете положение: неизвестно, сървърът не успя изпълнение". когато правото кликнете върху нея, тя ще се отвори нормалната меню с "свързвате към мрежа, диагностика и ремонт и т.н." опции, но когато ти cilck върху някоя от тях, тя се появи празен прозорец и отнема няколко минути, преди цялата информация, която се появява в този прозорец.

и този проблем е OT съвместими. Обикновено той ще се свърже няма проблем с безжична или кабелна мрежа, но ако по някаква причина, трябва да отидем там и промени нещо, то било навик работа, когато сте Кликнете с десния бутон нищо не се случва, когато щракнете върху опцията, че носи само нагоре празен прозорец, който ще натоварване за няколко минути, и други странни проблеми.

Също така, по време на Windows Vista на проекта бутона в долния ляв понякога става "изкривени", с необработени ръбове, а не за кликване. в този момент, трябва да натиснете бутона на проекта няколко пъти, и я отваря, обикновено, на 2-ри път.

аз арго System Restore до точка, преди да се инсталират Целта му е твърде дълъг и деинсталирането Целта не помага. Айв опитвали преинсталирате драйверите за моята мрежа хардуера на тетрадка, но нищо не работи. и за протокола ми о / и е Windows Vista Home Premium 32-битов.

е всеки, който е запознат с този проблем, и знаете ли нещо мога да опитам кратко възстановяване на системата обратно към фабриката състояние?
Old 1-ви януари 2008 година, 16:51
Забранени група

Default Инсталиран Нова AIM, побъркани Всичко

и му вероятно изглед на XP Целта забил компютъра ми понякога, но не повече wats Ур потребителско име?

Моята система: #

Процесор (и):
Intel p4
Дънната платка:
ECS 915pla2
RAM памет:
1GB
Графична карта (и):
ATI Radeon x1050
Звукова карта:
диамант Xtreme 7,1
Hard Drive (и):
160gb
Оптично устройство (а):
DVD-ROM комбо устройство DVD + /-RW
Дело / PSU:
antech/x-power585
Охлаждане:
въздух
Мрежа / Интернет:
безжични
Монитор (и):
Philips 109b6 19 "CRT
Операционна система (и):
Windows XP
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Побъркани звук dudeinmud Звук, Тонколони & MP3 Плейъри 1 4-ти септември 2008 03:54
Im всички побъркани loriqio Windows операционни системи 12 25 май 2008 г. 12:05
Оплесках на CompizFusion ashaiba Linux & Алтернативни OS 1 1-во Март 2008 05:31
Startuplite объркано ме madcows7 Общи Софтуер Чат 10 6 Feb 2008 12:55
Моята клавиатура е объркано Hyp3r грухтя Windows операционни системи 3 19 Дек 2007 19:26
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc