Инсталиран Нова AIM, побъркани Всичко Аз инсталирана най-новата версия на AIM и очевидно тя не работи добре с Vista, и е прецакал с моята мрежа / Internet Options. В тава икона в долния десен е трайно "инвалиди", което означава, че там са двете следи там да са символ ми netowrk връзка, но там винаги е червена X през тях. Когато мишката върху него, той казва, "свържете положение: неизвестно, сървърът не успя изпълнение". когато правото кликнете върху нея, тя ще се отвори нормалната меню с "свързвате към мрежа, диагностика и ремонт и т.н." опции, но когато ти cilck върху някоя от тях, тя се появи празен прозорец и отнема няколко минути, преди цялата информация, която се появява в този прозорец.
и този проблем е OT съвместими. Обикновено той ще се свърже няма проблем с безжична или кабелна мрежа, но ако по някаква причина, трябва да отидем там и промени нещо, то било навик работа, когато сте Кликнете с десния бутон нищо не се случва, когато щракнете върху опцията, че носи само нагоре празен прозорец, който ще натоварване за няколко минути, и други странни проблеми.
Също така, по време на Windows Vista на проекта бутона в долния ляв понякога става "изкривени", с необработени ръбове, а не за кликване. в този момент, трябва да натиснете бутона на проекта няколко пъти, и я отваря, обикновено, на 2-ри път.
аз арго System Restore до точка, преди да се инсталират Целта му е твърде дълъг и деинсталирането Целта не помага. Айв опитвали преинсталирате драйверите за моята мрежа хардуера на тетрадка, но нищо не работи. и за протокола ми о / и е Windows Vista Home Premium 32-битов.
е всеки, който е запознат с този проблем, и знаете ли нещо мога да опитам кратко възстановяване на системата обратно към фабриката състояние? |