menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Email, VoIP & IM Diskuse

Register

Instalovány nové AIM, neuspořádaný Vše

Reply

Thread Nástroje
Old 27.prosince 2007, 13:32
Nový člen skupiny

Default Instalovány nové AIM, neuspořádaný Vše

Nainstaloval jsem nejnovější verzi AIM a zřejmě nebude fungovat správně s Vista, a je to v háji se svou sítí / Možnosti Internetu. Zásobník ikonu v pravém dolním rohu se trvale "postižené", což znamená, že existují dva monitory je symbolem mého netowrk připojení, ale tam je vždy červená X po nich. When I hover nad ní je napsáno "připojit status: neznámý, server spuštění se nezdařilo". Když jsem na něj klikněte pravým tlačítkem myši, bude otevřena do normálního menu s "připojení k síti, diagnostiku a opravy, atd." možností, ale když cilck na kteroukoliv z nich, že se objeví prázdné okno a to trvá několik minut, než všechny informace ukazují uvnitř tohoto rámečku.

a že tento problém není ot konzistentní. Obvykle to bude bez problému připojit k bezdrátové nebo kabelové síti, ale pokud z nějakého důvodu musíte jít tam a něco změnit, ať už je zvyklý pracovat, když pravým tlačítkem myši se nic nestane, když kliknete na možnost, že jen otevře prázdné okno, které se načte během několika minut, a jiné podivné problémy.

také v době Windows Vista Klepněte na tlačítko Start v levém dolním někdy stává "zkreslené", se surovými hrany a není klikatelný. V tuto chvíli máte stisknout tlačítko Start pár krát, a to otevírá, obvykle na 2. dobu.

i cant obnovení systému do bodu před i instalované Cílem jeho byla příliš dlouhá, a odinstalací Cílem nepomůže. IVE pokusil přeinstalací ovladače pro můj hardware sítí na notebook, ale nic nefunguje. a pro můj rekord o / s je Windows Vista Home Premium 32-bit.

je někdo obeznámen s tímto problémem, a vědět vše, co mohu vyzkoušet krátký systému obnoví zpět do továrního stavu?
Old 1.ledna 2008, 16:51
Banned Skupina

Default Instalovány nové AIM, neuspořádaný Vše

i jeho zřejmě průhled na xp cílem havaroval počítač někdy, ale ne už Wats ur přezdívku?

Můj systém: #

Processor (s):
Intel P4
Základní deska:
ECS 915pla2
Paměť RAM:
1GB
Grafické karty (s):
ATI Radeon x1050
Zvuková karta:
kosočtverečných Xtreme 7.1
Pevný disk (y):
160gigabajt
Optická mechanika (s):
DVD-ROM combo mechaniku DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Chlazení:
vzduchu
Síť / Internet:
bezdrátové
Monitor (s):
Philips 109b6 19 "CRT
Operační systém (y):
Windows XP
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Neuspořádaný zvuk dudeinmud Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 1 4. Září 2008 03:54
Im všechny neuspořádaný loriqio Operační systémy Windows 12 25. května 2008 12:05
I neuspořádaný na CompizFusion ashaiba Linux & Alternativní OS 1 1. března 2008 05:31
Startuplite zmatený mě madcows7 Obecné Software Chat 10 6. únor 2008 12:55
Moje klávesnice je neuspořádaný Hyp3r Grunt Operační systémy Windows 3 19. prosince 2007 19:26
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.