Instalovány nové AIM, neuspořádaný Vše Nainstaloval jsem nejnovější verzi AIM a zřejmě nebude fungovat správně s Vista, a je to v háji se svou sítí / Možnosti Internetu. Zásobník ikonu v pravém dolním rohu se trvale "postižené", což znamená, že existují dva monitory je symbolem mého netowrk připojení, ale tam je vždy červená X po nich. When I hover nad ní je napsáno "připojit status: neznámý, server spuštění se nezdařilo". Když jsem na něj klikněte pravým tlačítkem myši, bude otevřena do normálního menu s "připojení k síti, diagnostiku a opravy, atd." možností, ale když cilck na kteroukoliv z nich, že se objeví prázdné okno a to trvá několik minut, než všechny informace ukazují uvnitř tohoto rámečku.
a že tento problém není ot konzistentní. Obvykle to bude bez problému připojit k bezdrátové nebo kabelové síti, ale pokud z nějakého důvodu musíte jít tam a něco změnit, ať už je zvyklý pracovat, když pravým tlačítkem myši se nic nestane, když kliknete na možnost, že jen otevře prázdné okno, které se načte během několika minut, a jiné podivné problémy.
také v době Windows Vista Klepněte na tlačítko Start v levém dolním někdy stává "zkreslené", se surovými hrany a není klikatelný. V tuto chvíli máte stisknout tlačítko Start pár krát, a to otevírá, obvykle na 2. dobu.
i cant obnovení systému do bodu před i instalované Cílem jeho byla příliš dlouhá, a odinstalací Cílem nepomůže. IVE pokusil přeinstalací ovladače pro můj hardware sítí na notebook, ale nic nefunguje. a pro můj rekord o / s je Windows Vista Home Premium 32-bit.
je někdo obeznámen s tímto problémem, a vědět vše, co mohu vyzkoušet krátký systému obnoví zpět do továrního stavu? |