μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > E-mail, IM & VoIP Συζήτηση

Register

Εγκατεστημένοι Νέα AIM, θάλασσα Everything

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 27 Δεκέμβρη 2007, 13:32
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Εγκατεστημένοι Νέα AIM, θάλασσα Everything

Εγκατέστησα την τελευταία έκδοση του AIM και προφανώς δεν λειτουργεί σωστά με Vista, και είναι βιδωτά μου με δικτύωση / Επιλογές Internet. Το δίσκο εικονίδιο στην κάτω δεξιά είναι μονίμως «άτομα με αναπηρία», που σημαίνει ότι υπάρχουν δύο οθόνες για να συμβολίζουν netowrk σύνδεση μου, αλλά υπάρχει πάντα ένα κόκκινο X μέσω αυτών. Όταν φτερουγίζω από πάνω του, λέει, "το καθεστώς σύνδεση: άγνωστο, την εκτέλεση του διακομιστή απέτυχε". όταν κάντε δεξί κλικ πάνω του, θα ανοίξει το κανονικό μενού με το "σύνδεση στο δίκτυο, τη διάγνωση και την επισκευή, κλπ." επιλογές, αλλά όταν cilck σχετικά με κάποια από αυτές, θα Αναδύεται ένα κενό παράθυρο και χρειάζεται αρκετά λεπτά, πριν από όλα τα στοιχεία που δείχνει μέσα σε αυτό το κουτί.

και αυτό το πρόβλημα έτσι ot συνεπής. Συνήθως αυτό το πρόβλημα δεν θα συνδεθεί με ένα ασύρματο ή ενσύρματο δίκτυο, αλλά αν για κάποιο λόγο, θα πρέπει να πάμε εκεί και να αλλάξει κάτι, αυτό wont εργασίας είτε, όταν κάνετε δεξιό κλικ δεν συμβαίνει τίποτα, όταν κάνετε κλικ σε μια επιλογή αυτή εμφανίζεται μόνο ένα κενό παράθυρο που θα φορτώσει σε λίγα λεπτά, παράξενα και άλλα προβλήματα.

Επίσης, κατά καιρούς τα Windows Vista ξεκινήσουν το κουμπί στην κάτω αριστερή ενίοτε γίνεται "στρεβλή", με άκρα ακατέργαστα, και δεν μπορείτε να κάνετε κλικ. αυτή τη στιγμή θα πρέπει να πατήσετε το κουμπί Start μερικές φορές, και αυτό δημιουργεί, συνήθως, για την 2η φορά.

i επίκλισης επαναφοράς συστήματος σε σημείο πριν εγκατασταθεί ως στόχο, την έχουν πάρα πολύ καιρό, και στόχο την απεγκατάσταση δεν βοηθά. IVE TRIED επανεγκατάσταση των προγραμμάτων οδήγησης για το υλικό μου δικτύωσης στον φορητό, αλλά τίποτα δεν λειτουργεί. και για το ρεκόρ μου o / s είναι Windows Vista Home Premium 32-bit.

όποιος είναι εξοικειωμένος με αυτό το πρόβλημα, και γνωρίζω τίποτα που μπορώ να δοκιμάσω σύντομη αποκατάσταση του συστήματος στο εργοστάσιο όρο;
Old 1 Ιανουαρίου, 2008, 16:51
Banned Ομάδα

Default Εγκατεστημένοι Νέα AIM, θάλασσα Everything

καλά τα Vista σε XP μάλλον στόχο τράκαρε τον υπολογιστή μου, αλλά μερικές φορές δεν πια wats ur ψευδώνυμο;

Το σύστημά μου: #

Processor (s):
Intel P4
Motherboard:
ECS 915pla2
Μνήμες:
1gb
Κάρτα γραφικών (ες):
ATI Radeon x1050
Κάρτα Ήχου:
ρομβοειδών xtreme 7,1
Hard Drive (s):
160GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM combo drive DVD + /-RW
Υπόθεση / PSU:
antech/x-power585
Ψύξη:
αέρα
Network / Internet:
ασύρματο
Monitor (ες):
Philips 109b6 19 "CRT
Operating System (s):
Windows XP
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Θάλασσα ήχου dudeinmud Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 1 4ο Σεπ 2008 03:54
Im όλα θάλασσα loriqio Λειτουργικά συστήματα Windows 12 25η Μαΐου 2008 12:05
Τα έκανα θάλασσα για CompizFusion ashaiba Linux & Εναλλακτικές OS 1 1η Μαρ 2008 05:31
Startuplite messed μου μέχρι madcows7 Γενικά Λογισμικό Chat 10 6 Φεβ 2008 12:55
Το πληκτρολόγιο είναι θάλασσα Hyp3r γρυλλισμός Λειτουργικά συστήματα Windows 3 19 Δεκ. 2007 19:26
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.