manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Email, VoIP & IM Razgovor

Register

Instalirani Novi AIM, Messed Up Sve

Reply

Thread Tools
Old 27. prosinca 2007, 13:32
Novi član grupe

Default Instalirani Novi AIM, Messed Up Sve

Ja instalirali najnoviju verziju AIM i naizgled to ne rade pravilno s Vista, i to je pijan sa mojim umrežavanje / internet options. U ladicu ikonu u donjem desnom se trajno "onemogućena", što znači da postoje dva monitora da simboliziraju moje veze netowrk, ali uvijek postoji crveno slovo X preko njih. Kad sam kružiti nad njom, ona kaže, "povezati status: nepoznat, server failed izvršenje". kad sam desni klik na njega, on će otvoriti uobičajenom meniju sa "spojiti na mrežu, dijagnosticirati i popraviti, itd." opcija ali kad cilck na bilo koju od njih, ona pops gore prazan prozor i to traje nekoliko minuta prije svih informacija pojavi unutar ovog okvira.

i taj problem isn ot konzistentni. obično će to bez problema spojiti na bežičnu mrežu ili ožičen, ali ako iz nekog razloga moraš ići tamo i promijeniti nešto, bilo je običaj raditi, kada se desnim klikom ništa se ne događa, kada kliknete na opciju samo dovodi do prazan prozoru koji će se učitati u par minuta, i druge čudne probleme.

Također, u vrijeme Windows Vista gumb Start u donjem lijevom ponekad postaje "iskrivljene", uz grube rubove, te nije moguće kliknuti. U ovom trenutku morate pritisnuti gumb Start par puta, a ona se otvara, obično, na 2. vrijeme.

ja licemjerje sistem vratiti na točku prije sam instaliran cilj, svojim je previše vremena i deinstaliranju cilj ne pomogne. ive pokušao ponovo instalirati upravljačke programe za svoj hardver umrežavanja na bilježnicu, ali ništa ne radi. i za moju evidenciju o / s je Windows Vista Home Premium 32-bitni.

svatko tko je upoznat s ovim problemom, i znati ništa što ja mogu probati nedostaje sustav vraćanjem natrag u tvornicu stanje?
Old 1 siječnja 2008, 16:51
Zabranjen Group

Default Instalirani Novi AIM, Messed Up Sve

dobro svojim vjerojatno vidik xp cilj pala na moj računalo ponekad, ali ne više wats ur zaslon ime?

My System: #

Procesor (i):
Intel P4
Matične ploče:
ECS 915pla2
RAM memorija:
1GB
Grafička kartica (e):
ATI Radeon x1050
Sound Card:
diamond Xtreme 7,1
Tvrdi disk (i):
160GB
Optički pogon (e):
DVD-ROM Combo drive DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Hlađenje:
zrak
Network / Internet:
bežični
Monitor (e):
109b6 Philips 19 "CRT
Operacijski sustav (e):
Windows XP
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.