Instalirani Novi AIM, Messed Up Sve Ja instalirali najnoviju verziju AIM i naizgled to ne rade pravilno s Vista, i to je pijan sa mojim umrežavanje / internet options. U ladicu ikonu u donjem desnom se trajno "onemogućena", što znači da postoje dva monitora da simboliziraju moje veze netowrk, ali uvijek postoji crveno slovo X preko njih. Kad sam kružiti nad njom, ona kaže, "povezati status: nepoznat, server failed izvršenje". kad sam desni klik na njega, on će otvoriti uobičajenom meniju sa "spojiti na mrežu, dijagnosticirati i popraviti, itd." opcija ali kad cilck na bilo koju od njih, ona pops gore prazan prozor i to traje nekoliko minuta prije svih informacija pojavi unutar ovog okvira.
i taj problem isn ot konzistentni. obično će to bez problema spojiti na bežičnu mrežu ili ožičen, ali ako iz nekog razloga moraš ići tamo i promijeniti nešto, bilo je običaj raditi, kada se desnim klikom ništa se ne događa, kada kliknete na opciju samo dovodi do prazan prozoru koji će se učitati u par minuta, i druge čudne probleme.
Također, u vrijeme Windows Vista gumb Start u donjem lijevom ponekad postaje "iskrivljene", uz grube rubove, te nije moguće kliknuti. U ovom trenutku morate pritisnuti gumb Start par puta, a ona se otvara, obično, na 2. vrijeme.
ja licemjerje sistem vratiti na točku prije sam instaliran cilj, svojim je previše vremena i deinstaliranju cilj ne pomogne. ive pokušao ponovo instalirati upravljačke programe za svoj hardver umrežavanja na bilježnicu, ali ništa ne radi. i za moju evidenciju o / s je Windows Vista Home Premium 32-bitni.
svatko tko je upoznat s ovim problemom, i znati ništa što ja mogu probati nedostaje sustav vraćanjem natrag u tvornicu stanje? |