kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > E-mail, a VoIP és IM Vitalap

Register

Telepített Új AIM, hírnök mindent

Reply

Téma eszközök
Old December 27, 2007, 13:32
Új tag Csoport

Default Telepített Új AIM, hírnök mindent

Telepítettem a legújabb változata AIM és látszólag nem működik megfelelően a Vista, és ez az én screwed hálózati / Internet-beállítások. Az ikon a jobb alsó véglegesen "kikapcsolva", ami azt jelenti, hogy a két monitor van a szimbolizálhatja én netowrk kapcsolatot, de mindig van egy piros X keresztül. Amikor lebeg felette, azt mondja, "csatlakozni állapota: ismeretlen, kiszolgálói végrehajtás nem sikerült." mikor jobb klikk rá, akkor megnyílik a rendes menüben a "csatlakozni a hálózatra, diagnosztizálása és javítása, stb" lehetőségeket, de ha bármilyen cilck őket, akkor jön ki egy üres ablak, és néhány perc múlva minden információ megjelenik ebben a mezőben.

és ez a probléma nem az OT következetes. Általában ez nem okoz problémát, hogy csatlakozzunk egy vezeték nélküli vagy vezetékes hálózat, de ha valamilyen okból meg kell menni, és valami változás, akkor sem szokás munkát, ha jobb klikk nem történik semmi, akkor kattints a lehetőség csak akkor hozza fel egy üres ablak, hogy betölti a pár percet, és egyéb, furcsa probléma.

is, néha a Windows Vista Start gombra a bal alsó sarokban néha a "torz", a nyers élek, és nem lehet rákattintani. ebben az időben akkor nyomja meg a start gombot egy pár alkalommal, és akkor nyílik ki, általában, a 2. idő.

i cant egy rendszer-visszaállítási pontot, mielőtt telepíteni cél, hogy túl hosszú, uninstalling célja nem segít. ive próbált újratelepíteni a vezetők a saját hálózati hardver a notebook, de nem működik. és a rögzítése o / s Windows Vista Home Premium 32-bites.

aki ismeri ezt a problémát, és tudom, bármit tudok, próbálja meg a rendszer visszaállítását vissza a gyári állapot?
Old Január 1, 2008, 16:51
Tiltott Group

Default Telepített Új AIM, hírnök mindent

Valószínűleg mind a Vista xp célja lezuhant a számítógépet is, de nem többet wats ur becenév?

My System: #

Processzor (ok):
Intel P4
Alaplap:
ECS 915pla2
RAM memória:
1gb
Grafikus kártya (k):
ATI Radeon x1050
Hangkártya:
Diamond xtreme 7,1
Merevlemez (ek):
160GB
Optikai meghajtó (k):
DVD-ROM combo drive DVD + /-RW
Case / tápegység:
antech/x-power585
Hűtés:
levegő
Hálózat / Internet:
vezeték nélküli
Monitor (ok):
Philips 109b6 19 "CRT
Operációs rendszer (ek):
Windows XP
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Hírnök megjelöl hang dudeinmud Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 1 4. Sep 2008 03:54
Im minden hírnök megjelöl loriqio A Windows operációs rendszerek 12 25. május 2008 12:05
Elcsesztem a CompizFusion ashaiba Linux és OS Alternatív 1 1. március 2008 05:31
Startuplite hírnök velem madcows7 General Chat szoftver 10 6. február 2008 12:55
Saját billentyűzet hírnök megjelöl Hyp3r grunt A Windows operációs rendszerek 3 19. december 2007 19:26
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.