Telepített Új AIM, hírnök mindent Telepítettem a legújabb változata AIM és látszólag nem működik megfelelően a Vista, és ez az én screwed hálózati / Internet-beállítások. Az ikon a jobb alsó véglegesen "kikapcsolva", ami azt jelenti, hogy a két monitor van a szimbolizálhatja én netowrk kapcsolatot, de mindig van egy piros X keresztül. Amikor lebeg felette, azt mondja, "csatlakozni állapota: ismeretlen, kiszolgálói végrehajtás nem sikerült." mikor jobb klikk rá, akkor megnyílik a rendes menüben a "csatlakozni a hálózatra, diagnosztizálása és javítása, stb" lehetőségeket, de ha bármilyen cilck őket, akkor jön ki egy üres ablak, és néhány perc múlva minden információ megjelenik ebben a mezőben.
és ez a probléma nem az OT következetes. Általában ez nem okoz problémát, hogy csatlakozzunk egy vezeték nélküli vagy vezetékes hálózat, de ha valamilyen okból meg kell menni, és valami változás, akkor sem szokás munkát, ha jobb klikk nem történik semmi, akkor kattints a lehetőség csak akkor hozza fel egy üres ablak, hogy betölti a pár percet, és egyéb, furcsa probléma.
is, néha a Windows Vista Start gombra a bal alsó sarokban néha a "torz", a nyers élek, és nem lehet rákattintani. ebben az időben akkor nyomja meg a start gombot egy pár alkalommal, és akkor nyílik ki, általában, a 2. idő.
i cant egy rendszer-visszaállítási pontot, mielőtt telepíteni cél, hogy túl hosszú, uninstalling célja nem segít. ive próbált újratelepíteni a vezetők a saját hálózati hardver a notebook, de nem működik. és a rögzítése o / s Windows Vista Home Premium 32-bites.
aki ismeri ezt a problémát, és tudom, bármit tudok, próbálja meg a rendszer visszaállítását vissza a gyári állapot? |