הותקן חדשה של AIM, Messed הכל למעלה אני התקנתי את הגירסה החדשה ביותר של AIM ו ככל הנראה זה לא פועל כראוי עם Vista, וזה מזוין עם שלי ברשת / אפשרויות אינטרנט. את סמל מגש של הימנית התחתונה היא לצמיתות "מושבתת", כלומר ישנם שני צגים לשם כדי לסמל את הקשר netowrk, אבל תמיד יש להם דרך X אדום. כשאני לרחף מעל זה, הוא אומר, "חיבור מצב: לא ידוע, שרת הביצוע נכשל". כאשר אני צודקת, ללחוץ עליו, הוא יפתח את התפריט בדרך כלל עם "להתחבר לרשת, לאבחן ולתקן, וכו '" אפשרויות אבל כאשר אתה cilck על כל אחד מהם, זה אבא של חלון ריק וזה לוקח כמה דקות לפני כל המידע מופיע בתוך התיבה.
הבעיה הזו אינה OT עקבי. בדרך כלל זה לא בעיה להתחבר אל רשת חוטית או אלחוטית, אבל אם מסיבה כלשהי אתה צריך ללכת לשם ולשנות משהו, היא גם הרגל עבודה, כאשר הזכות לחץ דבר לא קורה, כאשר אתה לוחץ על האפשרות זה רק מביא למעלה ריק החלון יהיה לטעון כי בעוד מספר דקות, ועוד בעיות מוזרות.
כמו כן, לפעמים להפעיל את Windows Vista כפתור בחלקו התחתון השמאלי לפעמים הופך להיות "מעוות", עם מחוספס בקצוות, ולא ללחוץ. בשלב זה אתה צריך ללחוץ על לחצן 'התחל' כמה פעמים, והוא נפתח, בדרך כלל, על 2 שעה.
אני צביעות שחזור המערכת לנקודה לפני התקנתי המטרה, שלה היה ארוך מדי, והסרה אינה המטרה לסייע. ive ניסית התקנה מחדש של מנהלי התקנים עבור החומרה שלי ברשת על המחברת, אבל שום דבר לא עובד. ועבור את הרשומה שלי O / S היא Windows Vista Home Premium 32-bit.
מישהו מכיר את הבעיה, ואת יודעת על משהו שאני יכול לנסות קצר של שחזור המערכת חזרה למפעל מצב? |