mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Paštas, VoIP & MP Aptarimas

Register

Įdiegti naują AIM, sujaukė viską

Reply

Temos įrankiai
Old Gruodis 27, 2007, 13:32
Naujas Narys

Default Įdiegti naują AIM, sujaukė viską

Aš įdiegta naujausia versija AIM ir matyt tai tinkamai neveikia su Vista, ir tai prisukamas su savo tinklo / Interneto parinktys. Piktogramą ir apačioje dešinėje yra nuolat "disabled", tai reiškia, kad yra du monitoriai yra simboliu mano netowrk ryšio, bet visada yra raudonas X, per juos. Kai aš užveskite pelės žymeklį ant jo, jis sako, "Connect Statusas: nežinomas, serverio vykdymas nepavyko." kai dešiniuoju pelės klavišu ant jo, jis atvers normalus meniu "prijungti prie tinklo, diagnozuoti ir remontuoti, ir tt" duomenys, tačiau jei jūs cilck dėl bet kurios iš jų, tai pasirodo tuščias langas ir trunka kelias minutes, kol visi duomenys rodo, up inside šį langelį.

o tai problema ar ne OT nuosekliai. Paprastai ji bus prijungti jokių problemų su bevielio ar laidinio tinklo, bet jei dėl kažkokių priežasčių jūs turite eiti į ten ir ką nors pakeisti, tai arba įpratęs dirbti, kai dešiniuoju pelės klavišu nieko neįvyksta, kai paspaudžiate galimybe, ji tik iškelia tuščią langą, kad bus įkelti po kelių minučių, ir kitus keistus problemų.

Be to, kartais Windows Vista "pradžios mygtuką apačioje kairėje kartais tampa" iškreipta ", su neapdorotų kraštus, o ne spausti. Šiuo metu turite paspausti mygtuką Pradėti porą kartų, ir ji atveria, paprastai apie 2 metu.

I cant sistemos atkūrimo tašką prieš Įdiegiau tikslą, jos buvo pernelyg ilgas ir pašalinti tikslas nėra padėti. IVE bandė įdiegti tvarkykles savo tinklo įrangos į Notepad, bet nieko neveikia. ir įrašyti savo O / S Windows Vista Home Premium 32-bit.

yra kas nors susipažinęs su šia problema ir žinote ką aš galiu pabandyti trumpas sistemos atkūrimo Atgal į gamyklą sąlyga?
Old 1 sausis 2008, 16:51
Banned Group

Default Įdiegti naują AIM, sujaukė viską

bei jo tikriausiai Vista XP tikslas sudužo mano kompiuteris kartais, bet dabar nebematau wats ur screen name?

Mano sistema: #

Procesorius (-iai):
Intel P4
Pagrindinė plokštė:
ECS 915pla2
RAM atmintis:
1gb
Graphics Card (-ai):
ATI Radeon x1050
Garso plokštė:
Diamond Xtreme 7,1
Kietasis diskas (-ai):
160GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM Combo Drive DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Aušinimas:
oro
Tinklas / Internetas:
bevielis
Monitorius (-ai):
Philips 109b6 19 "CRT
Operacinė sistema (-os):
Windows XP
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Messed up garsas dudeinmud Sound, Speakers & MP3 Players 1 Rugsėjis 4, 2008 03:54
Im visi messed up loriqio Windows "operacinės sistemos 12 Gegužė 25, 2008 12:05
I messed up on CompizFusion ashaiba Linux & Alternative OS 1 1 kovas 2008 05:31
Startuplite messed me up madcows7 BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 10 6 vasaris 2008 12:55
Mano klaviatūra messed up Hyp3r Žemė Windows "operacinės sistemos 3 19 gruodis 2007 19:26
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.