Installed New AIM, messed up Viss Man instalēta jaunākā versija AIM un acīmredzot tās nedarbojas pareizi, Vista, un tas ir pieskrūvēta ar manu Tīkla iekārtas / Internet Options. Tray ikonu labajā apakšējā pastāvīgi "invalīds", kas nozīmē, ka pastāv divu monitoru tur simbolizēt manu netowrk savienojumu, bet tur vienmēr ir sarkans X caur tiem. Kad es lidināties pār to, tas saka: "savienot stāvoklis: Nav zināms, servera izpildi failed". kad es labo klikšķi uz tā, tas atvērt parasto izvēlne ar "savienojumu ar tīklu, diagnosticēt un remonts, uc" iespējas, bet, kad jūs cilck uz jebkuru no tām, tas pops up tukšu logu, un tā ilgst vairākas minūtes, līdz visa informācija parādās iekšā šo aili.
un šī problēma isn ot konsekventa. parasti tas pieslēgties nav problēmu ar bezvadu vai vadu tīklu, bet, ja kādu iemeslu dēļ jums ir jāiet tur un mainīt kaut ko, vai nu paradis darbu, kad tu labo klikšķi nekas nenotiek, kad jūs noklikšķiniet uz opciju tikai parādīs tukšs logs, kas kravu dažas minūtes, un citi dīvaini problēmas.
arī reizēm windows vista sākt pogu apakšējā kreisajā dažreiz kļūst par "izkropļots", ar aptuveniem malām, un tas nav klikšķināšanai. šajā laikā ir jānospiež poga Sākt pāris reizes, un to atver, parasti par 2. laikā.
i cant sistēma atjaunot punkts pirms es uzstādīts mērķis, tā ir pārāk garš, un atinstalēt mērķis nav palīdzēt. IVE mēģinājis pārinstalēt draiveri manai tīkla aparatūru, notebook, bet nekas darbojas. un ieraksts manā o / s Windows Vista Home Premium 32-bit.
ir kāds pazīstams ar šo problēmu un zināt visu, es varu mēģināt īsu sistēmas atjaunošanu atpakaļ uz rūpnīcu stāvoklī? |