rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > E-mail, VoIP & IM dyskusja

Register

Zainstalowane nowe AIM, messed up Wszystko

Reply

Narzędzia wątku
Old 27 grudnia 2007, 13:32
Nowe państwa grupy

Default Zainstalowane nowe AIM, messed up Wszystko

Po zainstalowaniu najnowszej wersji AIM i najwyraźniej nie działa poprawnie z Vista, i to z mojej sieci wkręca / Opcje internetowe. W ikonę w prawym dolnym rogu jest na stałe "wyłączony", co oznacza, że istnieją dwa monitory znajdują się symbolem mojej netowrk połączenie, ale nie zawsze jest czerwony znak X za ich pośrednictwem. Kiedy wisieć nad nim, to mówi, że "stan połączenia: nieznany, Wykonanie serwera nie powiodło się". Kiedy na nim prawym przyciskiem myszy, to otworzy normalne menu z "podłączyć do sieci, diagnozowania i naprawy, itp." opcji, ale kiedy cilck na każdym z nich, to pojawia się puste okno, a to trwa kilka minut, zanim wszystkie informacje pojawia się wewnątrz tego pola.

i ten problem nieprawdaż ot spójne. Zazwyczaj będzie to żaden problem podłączyć do sieci przewodowej lub bezprzewodowej, ale jeśli z jakiegoś powodu musisz iść tam i coś zmienić, to albo przyzwyczajenie pracy, po kliknięciu prawym przyciskiem myszy nic się nie dzieje po kliknięciu na opcję tylko podnosił puste okno, które będą ładowane w kilka minut, i inne dziwne problemy.

również, czasami z systemem Windows Vista uruchomić przycisk w lewym dolnym czasami staje się "zniekształcenia", z nieobrobionego krawędzi i nie jest klikalne. W tej chwili musimy nacisnąć przycisk Start parę razy, a to otwiera, zwykle na 2 czasie.

i cant przywrócić system do punktu przed i zainstalowane Celem jej zbyt długo, a odinstalowując celem nie pomoże. ive próbował ponownie zainstalować sterowniki do mojego sprzętu sieciowego na notebooka, ale nie działa. i dla mojego rekordu o / s jest Windows Vista Home Premium 32-bit.

jest ktoś zna ten problem i wiedzieć wszystkiego i można próbować krótkim przywrócenie systemu do stanu w fabryce?
Old 1 stycznia 2008, 16:51
Banned Grupa

Default Zainstalowane nowe AIM, messed up Wszystko

oraz prawdopodobnie jego Vista na xp Celem rozbił mojego komputera, ale czasami już nie wats ur ekranie imię?

My System: #

Procesor (y):
Intel P4
Płyta główna:
ECS 915pla2
Pamięć RAM:
1gb
Karta graficzna (y):
ATI Radeon x1050
Karta dźwiękowa:
diament xtreme 7.1
Hard Drive (s):
160 GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM napęd combo DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Chłodzenie:
powietrze
Sieć / Internet:
bezprzewodowe
Monitor (y):
Philips 109b6 19 "CRT
Operating System (-y):
Windows XP
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.