Zainstalowane nowe AIM, messed up Wszystko
Po zainstalowaniu najnowszej wersji AIM i najwyraźniej nie działa poprawnie z Vista, i to z mojej sieci wkręca / Opcje internetowe. W ikonę w prawym dolnym rogu jest na stałe "wyłączony", co oznacza, że istnieją dwa monitory znajdują się symbolem mojej netowrk połączenie, ale nie zawsze jest czerwony znak X za ich pośrednictwem. Kiedy wisieć nad nim, to mówi, że "stan połączenia: nieznany, Wykonanie serwera nie powiodło się". Kiedy na nim prawym przyciskiem myszy, to otworzy normalne menu z "podłączyć do sieci, diagnozowania i naprawy, itp." opcji, ale kiedy cilck na każdym z nich, to pojawia się puste okno, a to trwa kilka minut, zanim wszystkie informacje pojawia się wewnątrz tego pola.
i ten problem nieprawdaż ot spójne. Zazwyczaj będzie to żaden problem podłączyć do sieci przewodowej lub bezprzewodowej, ale jeśli z jakiegoś powodu musisz iść tam i coś zmienić, to albo przyzwyczajenie pracy, po kliknięciu prawym przyciskiem myszy nic się nie dzieje po kliknięciu na opcję tylko podnosił puste okno, które będą ładowane w kilka minut, i inne dziwne problemy.
również, czasami z systemem Windows Vista uruchomić przycisk w lewym dolnym czasami staje się "zniekształcenia", z nieobrobionego krawędzi i nie jest klikalne. W tej chwili musimy nacisnąć przycisk Start parę razy, a to otwiera, zwykle na 2 czasie.
i cant przywrócić system do punktu przed i zainstalowane Celem jej zbyt długo, a odinstalowując celem nie pomoże. ive próbował ponownie zainstalować sterowniki do mojego sprzętu sieciowego na notebooka, ale nie działa. i dla mojego rekordu o / s jest Windows Vista Home Premium 32-bit.
jest ktoś zna ten problem i wiedzieć wszystkiego i można próbować krótkim przywrócenie systemu do stanu w fabryce?
|