Instalat New AIM, bară Totul Am instalat cea mai noua versiune a AIM şi se pare că aceasta nu funcţionează în mod corespunzător cu Vista, şi este dat-o in bara cu meu reţea / Internet Options. De pictograma tavă în dreapta jos este permanent "cu handicap", în sensul că există două monitoare acolo să-mi închipui netowrk legătură, dar nu este întotdeauna un X roşu prin intermediul lor. Când m-am hover peste asta, se spune, "conectaţi status: necunoscut, server de executie a eşuat". când am click dreapta pe ea, se va deschide în meniul normal cu "a vă conecta la reţea, să diagnosticheze şi reparaţii, etc" opţiuni, dar când cilck pe nici unul dintre ei, ea apare o fereastra goală şi e nevoie de mai multe minute înainte de toate informaţiile arată în interiorul această casetă.
şi această problemă nu ot coerente. De obicei, acesta se va conecta nici o problema la o reţea cu fir sau fără fir, dar dacă din anumite motive, trebuie să te duci acolo şi schimba ceva, fie ea obiceiul de lucru, atunci când faceţi clic pe dreapta nu se întâmplă nimic, atunci când faceţi clic pe o opţiune doar aduce în lumină necompletat o fereastra care se va încărca în câteva minute, şi alte probleme de ciudat.
de asemenea, ori de la Windows Vista începe buton în partea de jos stanga, uneori, devine "distorsionat", cu marginile dur, şi nu este clickable. În acest moment, va trebui să apăsaţi pe butonul Start câteva ori, iar acesta se deschide, de obicei, pe de 2a timp.
i cant System Restore la un punct inainte sa instalat obiectiv, sa trecut prea mult, şi dezinstalarea Scopul nu ajuta. ive încercat să reinstalez driverele pentru hardware-ul meu de reţea de pe laptop, dar nimic nu este de lucru. şi pentru a înregistra mea o / s este Windows Vista Home Premium 32-bit.
oricine este familiarizat cu această problemă, şi ştii de nimic i se poate încerca scurt de restaurarea sistemului inapoi la fabrica de stare? |