menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Email, VoIP & IM Diskusia

Register

Inštalované nové AIM, neusporiadaný Všetko

Reply

Thread Tools
Old 27.prosince 2007, 13:32
Nový člen skupiny

Default Inštalované nové AIM, neusporiadaný Všetko

Nainštaloval som najnovšiu verziu AIM a zrejme nebude fungovať správne s Vista, a je to v háji sa svojou sieťou / Možnosti Internetu. Zásobník ikonu v pravom dolnom rohu sa trvalo "postihnutých", čo znamená, že existujú dva monitory je symbolom môjho netowrk pripojenie, ale tam je vždy červená X po nich. When I hover nad ňou je napísané "pripojiť postavenie: neznámy, server spustení zlyhalo". Keď som na neho kliknite pravým tlačidlom myši, bude otvorená do normálneho menu s "pripojenie k sieti, diagnostiku a opravy, atď" možností, ale keď cilck na niektorú z nich, že sa objaví prázdne okno a to trvá niekoľko minút, než všetky informácie ukazujú vo vnútri tohto rámčeka.

a že tento problém nie je ot konzistentné. Obvykle to bude bez problémov pripojiť k bezdrôtovej alebo káblovej sieti, ale ak z nejakého dôvodu musíte ísť tam a niečo zmeniť, či už je zvyknutý pracovať, keď pravým tlačidlom myši sa nič nestane, keď kliknete na možnosť, že len otvorí prázdne okno, ktoré sa načíta priebehu niekoľkých minút, a iné podivné problémy.

aj v čase Windows Vista Kliknite na tlačidlo Štart v ľavom dolnom niekedy stáva "nepravdivé", sa neopracovanými hrany a nie klikateľný. V túto chvíľu máte stlačiť tlačidlo Štart pár krát, a to otvára, zvyčajne na 2. dobu.

i cant obnovenie systému do bodu pred i inątalované Cieľom jeho bola príliš dlhá, a odinstalací Cieľom nepomôže. IVE pokúsil reinštaláciou ovládače pre môj hardvér sietí na notebook, ale nič nefunguje. a pre môj rekord o / s je Windows Vista Home Premium 32-bit.

je niekto oboznámený s týmto problémom, a vedieť všetko, čo môžem vyskúšať krátky systému obnoví späť do továrního stavu?
Old 1.januára 2008, 16:51
Banned Skupina

Default Inštalované nové AIM, neusporiadaný Všetko

aj jeho zrejme priehľad na xp cieľom havaroval počítač niekedy, ale nie už Wats ur prezývku?

Môj systém: #

Processor (s):
Intel P4
Základná doska:
ECS 915pla2
Pamäť RAM:
1GB
Grafické karty (s):
ATI Radeon X1050
Zvuková karta:
kosoštvorcových Xtreme 7.1
Pevný disk (y):
160gigabajt
Optická mechanika (s):
DVD-ROM combo mechaniku DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Chladenie:
vzduchu
Sieť / Internet:
bezdrôtové
Monitor (s):
Philips 109b6 19 "CRT
Operačný systém (y):
Windows XP
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Neusporiadaný zvuk dudeinmud Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače 1 4. September 2008 03:54
Im všetky neusporiadaný loriqio Operačné systémy Windows 12 25. mája 2008 12:05
I neusporiadaný na CompizFusion ashaiba Linux & Alternatívne OS 1 1. marca 2008 05:31
Startuplite zmatený mě madcows7 Všeobecné Software Chat 10 6. február 2008 12:55
Moja klávesnica je neusporiadaný Hyp3r Grunt Operačné systémy Windows 3 19. decembra 2007 19:26
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.