Inštalované nové AIM, neusporiadaný Všetko Nainštaloval som najnovšiu verziu AIM a zrejme nebude fungovať správne s Vista, a je to v háji sa svojou sieťou / Možnosti Internetu. Zásobník ikonu v pravom dolnom rohu sa trvalo "postihnutých", čo znamená, že existujú dva monitory je symbolom môjho netowrk pripojenie, ale tam je vždy červená X po nich. When I hover nad ňou je napísané "pripojiť postavenie: neznámy, server spustení zlyhalo". Keď som na neho kliknite pravým tlačidlom myši, bude otvorená do normálneho menu s "pripojenie k sieti, diagnostiku a opravy, atď" možností, ale keď cilck na niektorú z nich, že sa objaví prázdne okno a to trvá niekoľko minút, než všetky informácie ukazujú vo vnútri tohto rámčeka.
a že tento problém nie je ot konzistentné. Obvykle to bude bez problémov pripojiť k bezdrôtovej alebo káblovej sieti, ale ak z nejakého dôvodu musíte ísť tam a niečo zmeniť, či už je zvyknutý pracovať, keď pravým tlačidlom myši sa nič nestane, keď kliknete na možnosť, že len otvorí prázdne okno, ktoré sa načíta priebehu niekoľkých minút, a iné podivné problémy.
aj v čase Windows Vista Kliknite na tlačidlo Štart v ľavom dolnom niekedy stáva "nepravdivé", sa neopracovanými hrany a nie klikateľný. V túto chvíľu máte stlačiť tlačidlo Štart pár krát, a to otvára, zvyčajne na 2. dobu.
i cant obnovenie systému do bodu pred i inątalované Cieľom jeho bola príliš dlhá, a odinstalací Cieľom nepomôže. IVE pokúsil reinštaláciou ovládače pre môj hardvér sietí na notebook, ale nič nefunguje. a pre môj rekord o / s je Windows Vista Home Premium 32-bit.
je niekto oboznámený s týmto problémom, a vedieť všetko, čo môžem vyskúšať krátky systému obnoví späť do továrního stavu? |