мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Емаил, ВоИП & ИМ Разговор

Register

Инсталирани Нови АИМ, Мессед Уп Све

Reply

Тхреад Тоолс
Old 27. Нов 2007, 13:32
Нови члан групе

Default Инсталирани Нови АИМ, Мессед Уп Све

Ја инсталирали најновију верзију АИМ и наизглед то не раде исправно са Виста, и то је пијан са мојим умрежавање / интернет оптионс. У фиоке икону у доњем десном се трајно "онемогућена", што значи да постоје два монитора да симболизује моје везе нетоурк, али увек постоји црвено слово Кс преко њих. Кад сам кружити над њом, она каже, "карика статус: непознат, сервер фаилед извршење". кад сам десни клик на њега, он ће отворити уобичајеном менију са "повезати на мрежу, дијагнозе и поправити, итд" опција али кад цилцк на било коју од њих, она попс горе празан прозор и то траје неколико минута пре свих информација појави унутар овог оквира.

и тај проблем исн от конзистентног. обично ће то без проблема повезати на бежичну мрежу или ожичен, али ако из неког разлога мораш ићи тамо и променити нешто, било је обичај да раде, када се десним кликом ништа се не дешава, када кликнете на опцију само доводи до празан прозору који ће се отпремити у пар минута, и друге чудне проблеме.

Такође, у време Уиндоус Виста дугме Старт у доњем левом понекад постаје "искривљене", уз грубе ивице, те није могуће кликнути. У овом тренутку морате притиснути дугме Старт пар пута, а она се отвара, обично, на 2. време.

ја лицемјерје систем вратити на тачку пре сам инсталиран циљ, својим је превише времена и деинсталирању циљ не помогне. иве суђен поново инсталирате управљачке програме за свој хардвер умрежавања на свеске, али ништа не ради. и за моју евиденцију о / с је Уиндоус Виста Хоме Премиум 32-битни.

свако ко је упознат са овим проблемом, и да зна ништа што ја могу пробати недостаје систем враћањем назад у фабрику стање?
Old 1. Мар 2008, 16:51
Аустин Гроуп

Default Инсталирани Нови АИМ, Мессед Уп Све

добро својим вероватно видик ксп циљ пала на мој рачунар понекад, али не више уатс ур екран име?

Мы Сыстем: #

Процесор (и):
Интел П4
Матичне плоче:
ЕЦС 915пла2
РАМ меморија:
1ГБ
Графичка картица (е):
АТИ Радеон кс1050
Соунд Цард:
диамонд Кстреме 7,1
Тврди диск (и):
160ГБ
Оптички погон (е):
ДВД-РОМ Цомби дриве ДВД + /-РУ
Цасе / псу:
антецх/кс-поуер585
Хлађење:
ваздух
Нетуорк / Интернет:
радио
Монитор (е):
109б6 Пхилипс 19 "ЦРТ
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Мессед уп звука дудеинмуд Звук, Спеакерс & МП3 плејери 1 4. Сеп 2008 03:54
Им алл мессед уп лорикио Уиндоус Оператинг Сыстемс 12 25 мај 2008 12:05
И мессед уп на ЦомпизФусион асхаиба Линукс ОС и алтернативна 1 1 март 2008 05:31
Стартуплите мессед ме уп мадцоус7 Уопштено Софтуаре Цхат 10 6 фебруар 2008 12:55
Моја тастатура Мессед уп Хып3р роктати Уиндоус Оператинг Сыстемс 3 19 децембар 2007 19:26
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц