Инсталирани Нови АИМ, Мессед Уп Све Ја инсталирали најновију верзију АИМ и наизглед то не раде исправно са Виста, и то је пијан са мојим умрежавање / интернет оптионс. У фиоке икону у доњем десном се трајно "онемогућена", што значи да постоје два монитора да симболизује моје везе нетоурк, али увек постоји црвено слово Кс преко њих. Кад сам кружити над њом, она каже, "карика статус: непознат, сервер фаилед извршење". кад сам десни клик на њега, он ће отворити уобичајеном менију са "повезати на мрежу, дијагнозе и поправити, итд" опција али кад цилцк на било коју од њих, она попс горе празан прозор и то траје неколико минута пре свих информација појави унутар овог оквира.
и тај проблем исн от конзистентног. обично ће то без проблема повезати на бежичну мрежу или ожичен, али ако из неког разлога мораш ићи тамо и променити нешто, било је обичај да раде, када се десним кликом ништа се не дешава, када кликнете на опцију само доводи до празан прозору који ће се отпремити у пар минута, и друге чудне проблеме.
Такође, у време Уиндоус Виста дугме Старт у доњем левом понекад постаје "искривљене", уз грубе ивице, те није могуће кликнути. У овом тренутку морате притиснути дугме Старт пар пута, а она се отвара, обично, на 2. време.
ја лицемјерје систем вратити на тачку пре сам инсталиран циљ, својим је превише времена и деинсталирању циљ не помогне. иве суђен поново инсталирате управљачке програме за свој хардвер умрежавања на свеске, али ништа не ради. и за моју евиденцију о / с је Уиндоус Виста Хоме Премиум 32-битни.
свако ко је упознат са овим проблемом, и да зна ништа што ја могу пробати недостаје систем враћањем назад у фабрику стање? |