Yüklü Yeni AIM, her şey berbat Ben ve AIM en yeni sürümü yüklü görünüşte düzgün Vista ile çalışmıyor, ve bu benim ağ ile vidalanmış's / internet seçenekleri. Sağ alt bulunan tepsi simgesini kalıcı "bir engelli", bu benim netowrk bağlantı sembolize için iki monitör var, ancak anlamı her zaman onlara bir kırmızı X. Ben duraksamak bitti, bunu söylüyor, "Durum bağlanın bilinmeyen, sunucu yürütme başarısız". bu benim sağ tıkladığınızda, "Ağ, teşhis ve onarım, vb" bağlamak ile normal menü açılacaktır seçenekleri ama siz bunların üzerinde cilck, bu boş bir pencere açılır ve önce tüm bilgileri bu kutuyu içinde görünür birkaç dakika sürer.
ve bu sorun değil OT tutarlı. Genellikle bu sorun bağlanır veya kablolu ağ, ancak kablosuz eğer gitmek bazı nedenle orada ve değişim şey, her ikisi de alışkanlık iş, zaman sağ tıklayıp şey, sadece görüntüler bir seçeneği tıkladığınızda olur Bir kaç dakika sonra ve diğer garip sorunları boş bir pencere açılır.
Ayrıca, alt zamanlarda Windows Vista başlangıç düğmesi bazen olur "" bozuk, sert kenarlı ve tıklanabilir değildir kaldı. size 2. zamanında bir kaç kez ve genellikle açar başlangıç düğmesine basın zorunda şu anda.
i cant sistemi noktası için amacı yüklü önce geri, onun olarak çok uzun ve kaldırma amacı yardım etmez. ive defteri benim ağ donanım için sürücüleri yeniden yüklemeyi denedim, ama hiçbir şey çalışıyor. ve kayıt O benim için / s Windows Vista Home Premium 32-bit.
Herkesin bu sorunun aşina olduğu ve sistem geri fabrika koşulu için yeniden kısa deneyebilirsiniz bir şey biliyor musun? |