менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення

Register

Встановлена нові цілі, переплутано все

Reply

Різьба Інструменти
Old 27 грудня 2007, 13:32
Нові члени групи

Default Встановлена нові цілі, переплутано все

Я встановив нову версію AIM і, мабуть, це не коректно працювати з Vista, і це з моєї загвинчується Мережі / Internet Options. Лоток іконку в правому нижньому кутку постійно "інваліди", це означає, що існують два монітори там символізують мою netowrk зв'язку, але завжди є червоний хрестик через них. При наведенні курсору, воно говорить: "Connect стан: невідомо, при виконанні програми сервера". при натисканні правою кнопкою на ньому, це відкриє нормальне меню "Підключення до мережі, діагностику та ремонт і т.д." варіанти, але, коли ви cilck по одному з них, це спливаюче вікно порожній і займає кілька хвилин, перш ніж вся інформація відображається всередині цього ящика.

і ця проблема ISN від послідовною. Зазвичай вона зв'яже не проблема бездротової або провідної мережі, але якщо з якоїсь причини потрібно йти туди і щось змінити, він або не спрацюють, якщо ви клацніть правою нічого не відбувається, коли ви натиснете на опцію тільки виховує пусте вікно, яке буде навантаження в кілька хвилин, і інші дивні проблеми.

Крім того, час від часу запуску Windows Vista кнопку в лівому нижньому іноді стає "спотвореними", з шорсткими краями, а не активується. в цей час ви повинні натиснути кнопку "Пуск" пару разів, і вона відкриває, як правило, на 2-й раз.

Я нахиляє відновлення системи до точки, перш ніж я встановила мету, його занадто довго, і видалення мету не допомогти. Ive спробували перевстановити драйвери для мережного обладнання на ноутбук, але нічого не працює. і для запису моїх O / S є Windows Vista Home Premium 32-біт.

Хто-небудь знайомий з цією проблемою, і знаю, що я можу спробувати короткий системи відновлення назад на завод стан?
Old 1 січня 2008, 16:51
Забороненої угруповання

Default Встановлена нові цілі, переплутано все

також, ймовірно, свою перспективу на XP, щоб розбився мій комп'ютер іноді, але не більше Wats ур екранне ім'я?

Моя система: #

Процесор (и):
Intel P4
Материнська плата:
ECS 915pla2
ОЗУ:
1gb
Графічна карта (и):
ATI Radeon X1050
Звукова карта:
Diamond Xtreme 7.1
Жорсткий диск (и):
160gb
Оптичний привід (и):
DVD-ROM Combo Drive DVD + /-RW
Діло / PSU:
antech/x-power585
Охолодження:
повітря
Мережі / Інтернет:
Бездротове
Монітор (и):
Philips 109b6 19 "CRT
Операційна система (и):
Windows XP
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Messed звук dudeinmud Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 1 4 вересня 2008 03:54
Їм все Messed Up loriqio Операційні системи Windows 12 25 травня 2008 12:05
Я Messed Up на CompizFusion ashaiba Linux & альтернативних ОС 1 1 березня 2008 05:31
Startuplite безлад мене madcows7 General Software чат 10 6 лютого 2008 12:55
Моя Клавіатура Messed Up Hyp3r Грунт Операційні системи Windows 3 19 грудня 2007 19:26
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.