Встановлена нові цілі, переплутано все Я встановив нову версію AIM і, мабуть, це не коректно працювати з Vista, і це з моєї загвинчується Мережі / Internet Options. Лоток іконку в правому нижньому кутку постійно "інваліди", це означає, що існують два монітори там символізують мою netowrk зв'язку, але завжди є червоний хрестик через них. При наведенні курсору, воно говорить: "Connect стан: невідомо, при виконанні програми сервера". при натисканні правою кнопкою на ньому, це відкриє нормальне меню "Підключення до мережі, діагностику та ремонт і т.д." варіанти, але, коли ви cilck по одному з них, це спливаюче вікно порожній і займає кілька хвилин, перш ніж вся інформація відображається всередині цього ящика.
і ця проблема ISN від послідовною. Зазвичай вона зв'яже не проблема бездротової або провідної мережі, але якщо з якоїсь причини потрібно йти туди і щось змінити, він або не спрацюють, якщо ви клацніть правою нічого не відбувається, коли ви натиснете на опцію тільки виховує пусте вікно, яке буде навантаження в кілька хвилин, і інші дивні проблеми.
Крім того, час від часу запуску Windows Vista кнопку в лівому нижньому іноді стає "спотвореними", з шорсткими краями, а не активується. в цей час ви повинні натиснути кнопку "Пуск" пару разів, і вона відкриває, як правило, на 2-й раз.
Я нахиляє відновлення системи до точки, перш ніж я встановила мету, його занадто довго, і видалення мету не допомогти. Ive спробували перевстановити драйвери для мережного обладнання на ноутбук, але нічого не працює. і для запису моїх O / S є Windows Vista Home Premium 32-біт.
Хто-небудь знайомий з цією проблемою, і знаю, що я можу спробувати короткий системи відновлення назад на завод стан? |