по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Електронна поща, VoIP & IM Дискусия

Register

Връзки не работи

Reply

Нишка Инструменти
Old 24 април 2008, 07:05
Член Група

Default Връзки не работи

HI Имам вече четат нишка подобна на тази, но се чувстват мината е малко по-различно. Винаги, когато получа връзка в имейл, кликнете върху нея doesn't работа. Мога да Кликнете с десния бутон и копирайте и го поставете в IE и го отворете там, но този десен болка. Аз също се това на някои други места, когато тя казва, "кликнете тук" и т.н.
Всякакви идеи момчета?
Old 25 април 2008, 05:36
Номер на групата

Default Връзки не работи

Използва се за да ми се случи, неговите съображения за сигурност, дори ако знаете, когато връзките става, опитайте да задържите Ctrl, той използва за да работи за мен.
Old 25 април 2008, 06:33
Номер на групата

Default Връзки не работи

Опитайте да инсталирате Firefox, по-добър уеб браузъра и Thunderbird, по-добро имейл клиент, и вижте дали проблемите изчезват.

http://www.mozilla.org/

Old 25 април 2008, 11:14
Номер на групата

Default Връзки не работи

Опитайте отиваш в IE Tools / Internet Options / програми и проверете, за да види дали IE е зададено като по подразбиране на браузъра. Ако не е, да промените настройката, съответно и приложете.

Моята система: Начало Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Дънната платка:
Asus M2V REV 1.
RAM памет:
4GB (3.25gb видими)
Графична карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Звукова карта:
5,1 Reatek на борда
Hard Drive (и):
250 GB SATA & 400gb SATA
Оптично устройство (а):
Pioneer 110 х 2
Дело / PSU:
Акции / 550 вата Тиха
Охлаждане:
Акции
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 20MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Операционна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 27 април 2008, 07:39
Член Група

Default Връзки не работи

HI момчета. Ами аз проверих IE по подразбиране и да е, стопанството контрол, когато кликнете върху линк doesn't труд, както и за Firefox .. Ами аз като IE и да бъда честен, аз съм малко твърде мързеливи да научат друг браузър Работата е, неговата ОК, за да промените програми, но първоначалните програми трябва да работят! Защо OE изведнъж спря работи правилно?

Наздраве пак момчета
Old 27 април 2008, 09:31
Номер на групата

Default Връзки не работи

Цитат:
Първоначално Публикувано от RB211 View Post
HI момчета. Ами аз проверих IE по подразбиране и да е, стопанството контрол, когато кликнете върху линк doesn't труд, както и за Firefox .. Ами аз като IE и да бъда честен, аз съм малко твърде мързеливи да научат друг браузър Работата е, неговата ОК, за да промените програми, но първоначалните програми трябва да работят! Защо OE изведнъж спря работи правилно?

Наздраве пак момчета
Не казвам, вие трябва да ги използвате, просто проверете дали работят. Това ни дава повече информация.

Old 27 април 2008, 10:42
Номер на групата

Default Връзки не работи

Няколко други решения тук които са на стойност опитва.

Преди да направите обаче, просто проверете в OE / Инструменти / Опции / Прочети .. че не съществува отметка в полето "Четене на всички съобщения в Обикновен текст" .... ако има untick то Приложи и OK изложени.
Old 30 април 2008 година, 14:20
Член Група

Default Връзки не работи

Да се опита, че твърде Каквото и да е, изглежда, че всеки, ритъм.
Old 30 април 2008 година, 14:35
Номер на групата

Default Връзки не работи

Опита ли други решения тук както е добре?
Old 1-ви май 2008 г., 11:03
Член Група

Default Връзки не работи

Youve го Фил. Не съм сигурен каква част от ремонтни работи като отидох през двете .. но СТРОИТЕЛСТВО! Наздраве пак всички
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Връзки точка? Jade Общността Новини & Чат 6 17 Март 2007 19:39
Подписване връзки webcrawler Уеб дизайн, Хостинг & SEO 2 16-то Март 2007 05:48
Сграда бек връзки ще помогнат на вашата SEO emmaonline Уеб дизайн, Хостинг & SEO 2 21 Окт 2006 08:15
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc