![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| HI Имам вече четат нишка подобна на тази, но се чувстват мината е малко по-различно. Винаги, когато получа връзка в имейл, кликнете върху нея doesn't работа. Мога да Кликнете с десния бутон и копирайте и го поставете в IE и го отворете там, но този десен болка. Аз също се това на някои други места, когато тя казва, "кликнете тук" и т.н. Всякакви идеи момчета? |
|
| |||
| |||
| Използва се за да ми се случи, неговите съображения за сигурност, дори ако знаете, когато връзките става, опитайте да задържите Ctrl, той използва за да работи за мен. |
|
| |||
| |||
| Опитайте да инсталирате Firefox, по-добър уеб браузъра и Thunderbird, по-добро имейл клиент, и вижте дали проблемите изчезват. http://www.mozilla.org/
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Опитайте отиваш в IE Tools / Internet Options / програми и проверете, за да види дали IE е зададено като по подразбиране на браузъра. Ако не е, да промените настройката, съответно и приложете.
| |||
| |||
| HI момчета. Ами аз проверих IE по подразбиране и да е, стопанството контрол, когато кликнете върху линк doesn't труд, както и за Firefox .. Ами аз като IE и да бъда честен, аз съм малко твърде мързеливи да научат друг браузър Работата е, неговата ОК, за да промените програми, но първоначалните програми трябва да работят! Защо OE изведнъж спря работи правилно?Наздраве пак момчета |
|
| |||
| |||
| Цитат:
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| Няколко други решения тук които са на стойност опитва. Преди да направите обаче, просто проверете в OE / Инструменти / Опции / Прочети .. че не съществува отметка в полето "Четене на всички съобщения в Обикновен текст" .... ако има untick то Приложи и OK изложени. |
|
| |||
| |||
| Да се опита, че твърде Каквото и да е, изглежда, че всеки, ритъм. |
|
| |||
| |||
Youve го Фил. Не съм сигурен каква част от ремонтни работи като отидох през двете .. но СТРОИТЕЛСТВО! Наздраве пак всички |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Връзки точка? | Jade | Общността Новини & Чат | 6 | 17 Март 2007 19:39 |
| Подписване връзки | webcrawler | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 2 | 16-то Март 2007 05:48 |
| Сграда бек връзки ще помогнат на вашата SEO | emmaonline | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 2 | 21 Окт 2006 08:15 |
| Нишка Инструменти | |
| |