![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| HI jsem již přečíst podobné vlákno na tento můj pocit, ale je poněkud odlišná. Kdykoliv jsem si na odkaz v e-mailu, kliknete na to doesnt práce. Nemůžu klikněte pravým tlačítkem myši a kopírovat a vložit jej do IE a otevřít ji tam, ale to je právo bolesti. Také jsem si to na nějaké jiné stránky, kde je napsáno "klikněte zde" apod. Jakékoliv myšlenky chlapi? |
|
| |||
| |||
| Used to stalo mně, jeho z bezpečnostních důvodů, i když víte, kde se odkazy, pokuste se hospodářství dolů Ctrl, je použit na práci pro mě. |
|
| |||
| |||
| Zkuste nainstalovat Firefox, lepší webový prohlížeč a Thunderbird, lepší e-mailového klienta, a uvidíme, jestli problémy zmizí. http://www.mozilla.org/
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zkuste jít do IE Nástroje / Možnosti Internetu / Programy a zkontrolujte, zda je nastaven IE jako výchozí prohlížeč. Pokud ne, změnit nastavení, a Použít.
| |||
| |||
| HI kluci. Tak jsem IE je výchozí a je to, držení kontroly po kliknutí na odkaz doesnt práce, a jako pro Firefox .. No jsem rád IE a být upřímný, jsem trochu příliš líný učit jiný prohlížeč Jde o to, ok změnit své programy, ale původní programy by měly fungovat! Proč má OE náhle přestalo pracovat správně?Nazdraví zase kluci |
|
| |||
| |||
| Citace:
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Ano vyzkoušeli, že příliš Ať už to je, zdá se, že mají všichni porazit. |
|
| |||
| |||
Youve udělali phil. Nejste si jisti, co se v rámci opravy pracoval jako jsem prošel oběma .. ale funguje! Nazdraví opět všechny |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Odkazy sekce? | Jade | Společenství Novinky a chat | 6 | 17. března 2007 19:39 |
| Podpis odkazy | webcrawler | Web Design, hosting & SEO | 2 | 16. Březen 2007 05:48 |
| Stavební Back Odkazy pomůže SEO | emmaonline | Web Design, hosting & SEO | 2 | 21. října 2006 08:15 |
| Thread Nástroje | |
| |