μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > E-mail, IM & VoIP Συζήτηση

Register

Σύνδεσμοι δεν λειτουργεί

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 24 Απριλίου 2008, 07:05
Μέλος Ομάδα

Default Σύνδεσμοι δεν λειτουργεί

HI Έχω ήδη διαβάσει τα παρόμοια, αλλά αυτό το νήμα για δική μου αίσθηση είναι λίγο διαφορετική. Όταν έχω μια σύνδεση σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κάνοντας κλικ πάνω του doesn't εργασίας. Μπορώ δεξί κλικ και αντιγραφή και επικόλληση σε IE και ανοίξτε το εκεί, αλλά thats δικαίωμα πόνο. Επίσης, λάβετε αυτό σε κάποια άλλα sites όταν λέει "πατήστε εδώ", κλπ.
Κάθε ιδέες παιδιά;
Old 25η Απριλίου 2008, 05:36
Ομάδα Δωρητών

Χρησιμοποιείται για να συμβεί σε μένα, την έστω και για λόγους ασφαλείας, εάν γνωρίζετε εάν οι δεσμοί που, προσπαθήστε να κρατάτε πατημένο Ctrl, θα χρησιμοποιηθεί για την εργασία για μένα.
Old 25η Απριλίου 2008, 06:33
Ομάδα Δωρητών

Προσπαθήστε να εγκαταστήσετε το Firefox, ένα καλύτερο web browser, και Thunderbird, καλύτερη email client, και να δούμε αν τα προβλήματα εξαφανίζονται.

http://www.mozilla.org/

Old 25η Απριλίου 2008, 11:14
Ομάδα Δωρητών

Προσπαθήστε να υπεισέλθω σε IE Tools / Internet Options / Programs και ελέγξτε αν η Ιρλανδία έχει οριστεί ως το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης. Αν δεν αλλάξετε τη ρύθμιση αναλόγως και Apply.

Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Αναθ. 1.
Μνήμες:
4GB (3.25gb ορατό)
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Κάρτα Ήχου:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Υπόθεση / PSU:
Απόθεμα / 550w Silent
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
10/100 Nic / 20Mb Virgin Cable
Monitor (ες):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 27η Απριλίου 2008, 07:39
Μέλος Ομάδα

HI guys. Λοιπόν έλεγξα IE είναι η προεπιλογή και είναι, κατά τη διεξαγωγή ελέγχου επιλέγοντας ένα σύνδεσμο doesn't εργασίας, όπως και για τον Firefox .. Λοιπόν μου αρέσει IE και για να είμαι ειλικρινής, είμαι λίγο τεμπέλης για να μάθει άλλο browser Το πράγμα είναι, το ok για να αλλάξετε τα προγράμματα, αλλά τα αρχικά προγράμματα θα πρέπει να εργαστούν! Γιατί έχει Ο.Ε. ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί σωστά;

Cheers πάλι παιδιά
Old 27η Απριλίου 2008, 09:31
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας RB211 View Post
HI guys. Λοιπόν έλεγξα IE είναι η προεπιλογή και είναι, κατά τη διεξαγωγή ελέγχου επιλέγοντας ένα σύνδεσμο doesn't εργασίας, όπως και για τον Firefox .. Λοιπόν μου αρέσει IE και για να είμαι ειλικρινής, είμαι λίγο τεμπέλης για να μάθει άλλο browser Το πράγμα είναι, το ok για να αλλάξετε τα προγράμματα, αλλά τα αρχικά προγράμματα θα πρέπει να εργαστούν! Γιατί έχει Ο.Ε. ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί σωστά;

Cheers πάλι παιδιά
Δεν λέει ότι πρέπει να τα χρησιμοποιούν, απλά ελέγχει αν αυτοί εργάζονται. Αυτό μας δίνει περισσότερες πληροφορίες.

Old 27η Απριλίου 2008, 10:42
Ομάδα Δωρητών

Λίγες άλλες λύσεις εδώ που αξίζει να δοκιμάσετε.

Πριν το κάνετε όμως, μόνο έλεγχο σε Ο.Ε. / Εργαλεία / Επιλογές / Διαβάστε .. ότι δεν υπάρχει χ στη θέση "Διαβάστε όλα τα μηνύματα σε μορφή απλού κειμένου" .... εάν υπάρχει untick που αναφέρονται Apply και ΟΚ.
Old 30ης Απριλίου 2008, 14:20
Μέλος Ομάδα

Ναι ότι προσπάθησε πάρα πολύ Ό, τι είναι, φαίνεται να έχουν κερδίσει όλοι.
Old 30ης Απριλίου 2008, 14:35
Ομάδα Δωρητών

Μήπως δοκιμάστε τις άλλες λύσεις εδώ όπως καλά;
Old 1η Μαΐου 2008, 11:03
Μέλος Ομάδα

Youve κάνει Phil. Δεν είστε σίγουροι για το τι μέρος της επισκευής εργάστηκε ως πήγα μέσω δύο .. αλλά δουλεύει!! Στην υγειά σου και πάλι όλα τα
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.