![]() |
|
| |||
| |||
| HI Έχω ήδη διαβάσει τα παρόμοια, αλλά αυτό το νήμα για δική μου αίσθηση είναι λίγο διαφορετική. Όταν έχω μια σύνδεση σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κάνοντας κλικ πάνω του doesn't εργασίας. Μπορώ δεξί κλικ και αντιγραφή και επικόλληση σε IE και ανοίξτε το εκεί, αλλά thats δικαίωμα πόνο. Επίσης, λάβετε αυτό σε κάποια άλλα sites όταν λέει "πατήστε εδώ", κλπ. Κάθε ιδέες παιδιά; |
|
| |||
| |||
| Χρησιμοποιείται για να συμβεί σε μένα, την έστω και για λόγους ασφαλείας, εάν γνωρίζετε εάν οι δεσμοί που, προσπαθήστε να κρατάτε πατημένο Ctrl, θα χρησιμοποιηθεί για την εργασία για μένα. |
|
| |||
| |||
| Προσπαθήστε να εγκαταστήσετε το Firefox, ένα καλύτερο web browser, και Thunderbird, καλύτερη email client, και να δούμε αν τα προβλήματα εξαφανίζονται. http://www.mozilla.org/
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Προσπαθήστε να υπεισέλθω σε IE Tools / Internet Options / Programs και ελέγξτε αν η Ιρλανδία έχει οριστεί ως το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης. Αν δεν αλλάξετε τη ρύθμιση αναλόγως και Apply.
| |||
| |||
| HI guys. Λοιπόν έλεγξα IE είναι η προεπιλογή και είναι, κατά τη διεξαγωγή ελέγχου επιλέγοντας ένα σύνδεσμο doesn't εργασίας, όπως και για τον Firefox .. Λοιπόν μου αρέσει IE και για να είμαι ειλικρινής, είμαι λίγο τεμπέλης για να μάθει άλλο browser Το πράγμα είναι, το ok για να αλλάξετε τα προγράμματα, αλλά τα αρχικά προγράμματα θα πρέπει να εργαστούν! Γιατί έχει Ο.Ε. ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί σωστά;Cheers πάλι παιδιά |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
| Ναι ότι προσπάθησε πάρα πολύ Ό, τι είναι, φαίνεται να έχουν κερδίσει όλοι. |
|
| |||
| |||
Youve κάνει Phil. Δεν είστε σίγουροι για το τι μέρος της επισκευής εργάστηκε ως πήγα μέσω δύο .. αλλά δουλεύει!! Στην υγειά σου και πάλι όλα τα |