manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Email, VoIP & IM Razgovor

Register

Linkovi ne rade

Reply

Thread Tools
Old 24 tra 2008, 07:05
Member Group

Default Linkovi ne rade

HI već sam pročitao sličan thread, ali o tom osjećaju mina je malo drugačija. Ma kada JA dobiti vezu u e-poštu, klikom na njega se funkcionirati. Ja mogu pravo kliknite i kopirajte i zalijepite ga u IE i otvorite ga ondje, ali taj desni boli. JA isto tako dobiti ovaj na neke druge stranice, kada se kaže "kliknite ovdje", itd.
Bilo koji ideja dečki?
Old 25 tra 2008, 05:36
Donatorska Grupa

Default Linkovi ne rade

Used to dogoditi se za mene, njena iz sigurnosnih razloga, čak i ako znate gdje je linkovi ide, pokušajte holding down Ctrl, to se radi za mene.
Old 25 tra 2008, 06:33
Donatorska Grupa

Default Linkovi ne rade

Pokušajte instalirate Firefox, bolji web preglednik, a Thunderbirdu, bolji klijent e-pošte, a vidi je li problemi nestati.

http://www.mozilla.org/

Old 25 tra 2008, 11:14
Donatorska Grupa

Default Linkovi ne rade

Pokušajte ide u IE Tools / Internet Options / Programi i provjeriti da li je IE postavljen kao zadani preglednik. Ako ne, promijenite postavke u skladu s tim i Primijeni.

My System: Početna Build

Procesor (i):
64 x 2 AMD Dual Core 5200 + 2.60GHz
Matične ploče:
Asus M2V Rev 1.
RAM memorija:
4GB (3.25gb vidljivo)
Grafička kartica (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Tvrdi disk (i):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optički pogon (e):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Stock / 550w Nečujni
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
10/100 NIC / 20MB Djevice Cable
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT BILA
Operacijski sustav (e):
X32/Windows 7 Vista Ultimate x64
Old 27 tra 2008, 07:39
Member Group

Default Linkovi ne rade

HI momci. Well I checked IE je zadana i to je, drži kontrolu kada kliknete vezu se raditi, kao i za Firefox .. Pa volim IE i da budem iskren, ja sam malo lijen za učiti još jedan browser Stvar je ok za promjenu svojih programa, ali trebao bi raditi originalne programe! Zašto je OE naglo prestao radi ispravno?

Klicati opet dečki
Old 27 tra 2008, 09:31
Donatorska Grupa

Default Linkovi ne rade

Quote:
Originally Posted by RB211 View Post
HI momci. Well I checked IE je zadana i to je, drži kontrolu kada kliknete vezu se raditi, kao i za Firefox .. Pa volim IE i da budem iskren, ja sam malo lijen za učiti još jedan browser Stvar je ok za promjenu svojih programa, ali trebao bi raditi originalne programe! Zašto je OE naglo prestao radi ispravno?

Klicati opet dečki
Govoreći: "Ne morate ih koristiti, pravedan ček ako rade. To nam daje više informacija.

Old 27 tra 2008, 10:42
Donatorska Grupa

Default Linkovi ne rade

Nekoliko drugih rješenja ovdje koji se isplati težak.

Prije nego što to ipak, samo provjerite u OE / Tools / Options / Pročitajte .. da ne postoji kvačica u polje "Pročitaj sve poruke u obični tekst" .... ako postoji untick to Apply i OK out.
Old 30 tra 2008, 14:20
Member Group

Default Linkovi ne rade

Da suđeno da previše Što god da je, čini se da su svi tukli.
Old 30 tra 2008, 14:35
Donatorska Grupa

Default Linkovi ne rade

Jeste li pokušati s drugim rješenjima ovdje isto kao i?
Old 1 svi 2008, 11:03
Member Group

Default Linkovi ne rade

Youve učinio phil. Niste sigurni što sklopu popravka je radio kao JA je otišao kroz oba .. ali Internet utvrde! Klicati opet sve
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.