![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| HI već sam pročitao sličan thread, ali o tom osjećaju mina je malo drugačija. Ma kada JA dobiti vezu u e-poštu, klikom na njega se funkcionirati. Ja mogu pravo kliknite i kopirajte i zalijepite ga u IE i otvorite ga ondje, ali taj desni boli. JA isto tako dobiti ovaj na neke druge stranice, kada se kaže "kliknite ovdje", itd. Bilo koji ideja dečki? |
|
| |||
| |||
| Used to dogoditi se za mene, njena iz sigurnosnih razloga, čak i ako znate gdje je linkovi ide, pokušajte holding down Ctrl, to se radi za mene. |
|
| |||
| |||
| Pokušajte instalirate Firefox, bolji web preglednik, a Thunderbirdu, bolji klijent e-pošte, a vidi je li problemi nestati. http://www.mozilla.org/
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokušajte ide u IE Tools / Internet Options / Programi i provjeriti da li je IE postavljen kao zadani preglednik. Ako ne, promijenite postavke u skladu s tim i Primijeni.
| |||
| |||
| HI momci. Well I checked IE je zadana i to je, drži kontrolu kada kliknete vezu se raditi, kao i za Firefox .. Pa volim IE i da budem iskren, ja sam malo lijen za učiti još jedan browser Stvar je ok za promjenu svojih programa, ali trebao bi raditi originalne programe! Zašto je OE naglo prestao radi ispravno?Klicati opet dečki |
|
| |||
| |||
| Quote:
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| Da suđeno da previše Što god da je, čini se da su svi tukli. |
|
| |||
| |||
Youve učinio phil. Niste sigurni što sklopu popravka je radio kao JA je otišao kroz oba .. ali Internet utvrde! Klicati opet sve |