kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > E-mail, a VoIP és IM Vitalap

Register

Linkek nem működik

Reply

Téma eszközök
Old Április 24 2008, 07:05
Csoport tagja

Default Linkek nem működik

HI már olvasni a hasonló téma, de úgy érzik, erre az enyém kicsit más. Amikor csak egy linket egy e-mailt, kattints rá nem dolgozik. Nem jobb klikk, és másolja ki és illessze be IE és nyissa meg, de amit a jog fájdalom. Én is, hogy ezt néhány más telek, amikor azt mondja: "kattintson ide", stb
Any ideas guys?
Old Április 25 2008, 05:36
Donor Group

Használt történni velem, hogy biztonsági okokból még akkor is, ha tudom, hol a kapcsolat megy, próbáld lenyomva tartja a Ctrl, azt használni, hogy működjön nekem.
Old Április 25 2008, 06:33
Donor Group

Próbálja telepítése Firefox, jobb web böngésző és a Thunderbird, a jobb e-mail kliens, és nézd meg, a problémák eltűnnek.

http://www.mozilla.org/

Old Április 25 2008, 11:14
Donor Group

Próbálja ki megy IE Tools / Internet Options / Programok és ellenőrizze, hogy IE az alapértelmezett böngésző. Ha nem, akkor módosítja a beállítást, és alkalmazása.

My System: Home Testfelépítés

Processzor (ok):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Alaplap:
Asus M2V Rev 1.
RAM memória:
4GB (3.25gb látható)
Grafikus kártya (k):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Hangkártya:
5,1 Reatek On-Board
Merevlemez (ek):
250 GB SATA és 400gb SATA
Optikai meghajtó (k):
Pioneer 110 x 2
Case / tápegység:
Raktár / 550W Silent
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Cable
Monitor (ok):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Április 27 2008, 07:39
Csoport tagja

HI srácok. Nos Megnéztem IE az alapértelmezett, és az, gazdaság, amikor a linkre kattintva nem dolgozik, és a Firefox .. Hát szeretem IE és hogy őszinte legyek, én egy kicsit túl lusta tanulni más böngésző Az a helyzet, hogy az OK gombra a változások a programok, de az eredeti program szerint kell a munkát! Miért OE hirtelen megállt működik?

Cheers again guys
Old Április 27 2008, 09:31
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by RB211 View Post
HI srácok. Nos Megnéztem IE az alapértelmezett, és az, gazdaság, amikor a linkre kattintva nem dolgozik, és a Firefox .. Hát szeretem IE és hogy őszinte legyek, én egy kicsit túl lusta tanulni más böngésző Az a helyzet, hogy az OK gombra a változások a programok, de az eredeti program szerint kell a munkát! Miért OE hirtelen megállt működik?

Cheers again guys
Nem mondja meg, hogy használja fel őket, csak ellenőrizni, ha dolgoznak. Ez ad nekünk több info.

Old Április 27 2008, 10:42
Donor Group

Néhány egyéb megoldások itt hogy érdemes kipróbálni.

Mielőtt azonban nem, csak ellenőrzik, OE / Eszközök / Beállítások / Olvasás .. hogy nem egy kullancs a doboz ", olvassa el figyelmesen üzeneteket szövegként" .... ha van untick meg az Alkalmaz és az OK ki.
Old 30. április 2008, 14:20
Csoport tagja

Igen próbáltam, hogy túl Bármi is van, úgy tűnik, hogy mindenki üt.
Old Április 30 2008, 14:35
Donor Group

Did you try egyéb megoldások itt is?
Old Május 1 2008, 11:03
Csoport tagja

Youve tette phil. Nem tudja, mit részben a javítási dolgozott mentem keresztül is .. és mégis működik! Cheers ismét minden
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Linkek szakasz? Jade Közösségi Hírek & Chat 6 17. március 2007 19:39
Aláírás linkek webcrawler Web Design, Hosting & SEO 2 16. március 2007 05:48
Építési Vissza Kapcsolatok segít a SEO emmaonline Web Design, Hosting & SEO 2 21. október 2006 08:15
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.