![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| HI már olvasni a hasonló téma, de úgy érzik, erre az enyém kicsit más. Amikor csak egy linket egy e-mailt, kattints rá nem dolgozik. Nem jobb klikk, és másolja ki és illessze be IE és nyissa meg, de amit a jog fájdalom. Én is, hogy ezt néhány más telek, amikor azt mondja: "kattintson ide", stb Any ideas guys? |
|
| |||
| |||
| Használt történni velem, hogy biztonsági okokból még akkor is, ha tudom, hol a kapcsolat megy, próbáld lenyomva tartja a Ctrl, azt használni, hogy működjön nekem. |
|
| |||
| |||
| Próbálja telepítése Firefox, jobb web böngésző és a Thunderbird, a jobb e-mail kliens, és nézd meg, a problémák eltűnnek. http://www.mozilla.org/
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Próbálja ki megy IE Tools / Internet Options / Programok és ellenőrizze, hogy IE az alapértelmezett böngésző. Ha nem, akkor módosítja a beállítást, és alkalmazása.
| |||
| |||
| HI srácok. Nos Megnéztem IE az alapértelmezett, és az, gazdaság, amikor a linkre kattintva nem dolgozik, és a Firefox .. Hát szeretem IE és hogy őszinte legyek, én egy kicsit túl lusta tanulni más böngésző Az a helyzet, hogy az OK gombra a változások a programok, de az eredeti program szerint kell a munkát! Miért OE hirtelen megállt működik?Cheers again guys |
|
| |||
| |||
| Idézet:
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| |||
| |||
| Igen próbáltam, hogy túl Bármi is van, úgy tűnik, hogy mindenki üt. |
|
| |||
| |||
Youve tette phil. Nem tudja, mit részben a javítási dolgozott mentem keresztül is .. és mégis működik! Cheers ismét minden |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Linkek szakasz? | Jade | Közösségi Hírek & Chat | 6 | 17. március 2007 19:39 |
| Aláírás linkek | webcrawler | Web Design, Hosting & SEO | 2 | 16. március 2007 05:48 |
| Építési Vissza Kapcsolatok segít a SEO | emmaonline | Web Design, Hosting & SEO | 2 | 21. október 2006 08:15 |
| Téma eszközök | |
| |