פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion

Register

קישורים לא עובדים

Reply

שרשרת כלים
Old 24 אפריל 2008, 07:05
חבר קבוצת

Default קישורים לא עובדים

HI כבר לקרוא את פתיל דומה על זה אבל מרגישה שלי היא מעט שונה. כל פעם אני מקבל דוא"ל הקישור, לחיצה על זה doesn't עבודה. אני יכול ימין לחץ ולהעתיק ולהדביק אותה לתוך הדפדפן ולפתוח אותו שם, אך thats זכות כאב. אני גם לקבל את זה בכמה אתרים אחרים כאשר הוא אומר "לחץ כאן" וכו '
יש לך רעיונות חבר 'ה?
Old 25 אפריל 2008, 05:36
קבוצת תורמים

משמשת לקרות לי, את מטעמי ביטחון, גם אם אתה יודע לאן את הולכת הקישורים, נסה לחיצה רצופה Ctrl, זה היה אמור לעבוד בשבילי.
Old 25 אפריל 2008, 06:33
קבוצת תורמים

נסה להתקין את Firefox, דפדפן טוב יותר, ו Thunderbird, לקוח דואר אלקטרוני טוב יותר, ולראות אם הבעיות ייעלמו.

http://www.mozilla.org/

Old 25 אפריל 2008, 11:14
קבוצת תורמים

נסה נכנס IE כלים / אפשרויות אינטרנט / תוכניות ובדוק אם IE מוגדר כדפדפן ברירת המחדל. אם לא, לשנות את ההגדרה בהתאם והחל.

המערכת שלי: בניית הבית

מעבד (ים):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
לוח האם:
ASUS M2V סבוב 1.
זיכרון RAM:
4GB (3.25gb גלויים)
כרטיס מסך (S):
NVIDIA GeForce 7300 GS
כרטיס קול:
5.1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
כונן אופטי (S):
חלוץ 110 x 2
Case / PSU:
מניות / 550w שותק
Cooling:
מניות
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 20MB הבתולה כבל
צג (S):
Fujitsu Siemens 22 "TFT היה
מערכת הפעלה (S):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 27 אפריל 2008, 07:39
חבר קבוצת

Hi guys. ובכן בדקתי את ברירת המחדל של IE הוא והיא, מחזיק שליטה כאשר לחיצה על הקישור doesn't העבודה, וכן עבור Firefox .. טוב, אני אוהב את IE וכדי להיות כן, אני קצת עצלן מדי כדי ללמוד עוד דפדפן העניין הוא, לשנות את אישור תוכניות אבל תוכניות המקורי אמור לעבוד! למה יש OE פתאום הפסיק לעבוד כראוי?

שוב לחיים, חבר 'ה
Old 27 אפריל 2008, 09:31
קבוצת תורמים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי RB211 View Post
Hi guys. ובכן בדקתי את ברירת המחדל של IE הוא והיא, מחזיק שליטה כאשר לחיצה על הקישור doesn't העבודה, וכן עבור Firefox .. טוב, אני אוהב את IE וכדי להיות כן, אני קצת עצלן מדי כדי ללמוד עוד דפדפן העניין הוא, לשנות את אישור תוכניות אבל תוכניות המקורי אמור לעבוד! למה יש OE פתאום הפסיק לעבוד כראוי?

שוב לחיים, חבר 'ה
לא אומר שאתה צריך להשתמש בהם, פשוט לבדוק אם הם עובדים. זה נותן לנו יותר מידע.

Old 27 אפריל 2008, 10:42
קבוצת תורמים

כמה פתרונות אחרים כאן כי הם שווה לנסות.

אך לפני שתעשה כן, רק לבדוק OE / כלים / אפשרויות / קרא .. כי אין לסמן את תיבת הסימון "קרא את כל ההודעות בטקסט רגיל" .... אם יש untick זה החל וכן אישור החוצה.
Old 30 אפריל 2008, 14:20
חבר קבוצת

כן ניסו את זה גם לא משנה מה זה, זה נראה כי יש להכות את כולם.
Old 30 אפריל 2008, 14:35
קבוצת תורמים

האם לנסות את הפתרונות האחרים כאן גם כן?
Old 1 במאי 2008, 11:03
חבר קבוצת

Youve פיל לעשות את זה. לא בטוח מה החלק של התיקון עבד כ עברתי את שניהם .. אבל זה עובד! כל לחיים שוב
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.