![]() |
|
| |||
| |||
| HI כבר לקרוא את פתיל דומה על זה אבל מרגישה שלי היא מעט שונה. כל פעם אני מקבל דוא"ל הקישור, לחיצה על זה doesn't עבודה. אני יכול ימין לחץ ולהעתיק ולהדביק אותה לתוך הדפדפן ולפתוח אותו שם, אך thats זכות כאב. אני גם לקבל את זה בכמה אתרים אחרים כאשר הוא אומר "לחץ כאן" וכו ' יש לך רעיונות חבר 'ה? |
|
| |||
| |||
| משמשת לקרות לי, את מטעמי ביטחון, גם אם אתה יודע לאן את הולכת הקישורים, נסה לחיצה רצופה Ctrl, זה היה אמור לעבוד בשבילי. |
|
| |||
| |||
| נסה להתקין את Firefox, דפדפן טוב יותר, ו Thunderbird, לקוח דואר אלקטרוני טוב יותר, ולראות אם הבעיות ייעלמו. http://www.mozilla.org/
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נסה נכנס IE כלים / אפשרויות אינטרנט / תוכניות ובדוק אם IE מוגדר כדפדפן ברירת המחדל. אם לא, לשנות את ההגדרה בהתאם והחל.
| |||
| |||
| Hi guys. ובכן בדקתי את ברירת המחדל של IE הוא והיא, מחזיק שליטה כאשר לחיצה על הקישור doesn't העבודה, וכן עבור Firefox .. טוב, אני אוהב את IE וכדי להיות כן, אני קצת עצלן מדי כדי ללמוד עוד דפדפן העניין הוא, לשנות את אישור תוכניות אבל תוכניות המקורי אמור לעבוד! למה יש OE פתאום הפסיק לעבוד כראוי?שוב לחיים, חבר 'ה |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| |||
| |||
| כן ניסו את זה גם לא משנה מה זה, זה נראה כי יש להכות את כולם. |
|
| |||
| |||
Youve פיל לעשות את זה. לא בטוח מה החלק של התיקון עבד כ עברתי את שניהם .. אבל זה עובד! כל לחיים שוב |