mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Paštas, VoIP & MP Aptarimas

Register

Links not working

Reply

Temos įrankiai
Old Balandis 24, 2008, 07:05
Narys

Hi I jau skaityti panašios temoje apie tai, tačiau mano, mano, yra šiek tiek kitoks. Kai man nuorodą į laišką, paspauskite jį doesnt darbą. Galiu paspausti dešiniuoju pelės klavišu ir nukopijuokite ir įklijuokite jį į IE ir atidarykite jį ten, bet thats teisė skausmas. Aš taip pat gauti šioje bent kai kurių kitų svetainių, kai jis sako: "spauskite čia" ir tt
Any ideas vaikinai?
Old Balandis 25, 2008, 05:36
Donorų grupės

Naudojama atsitiks su manimi, jos saugumo sumetimais net jei žinote, kur nuorodos vyksta, pabandykite laikykite nuspaudę Ctrl, tai įpratę dirbti už mane.
Old Balandis 25, 2008, 06:33
Donorų grupės

Bandykite įdiegti Firefox naršyklę geriau ir Thunderbird, geriau elektroninio pašto klientas, ir pamatyti, jei problemos nebeliks.

http://www.mozilla.org/

Old Balandis 25, 2008, 11:14
Donorų grupės

Pabandykite išeiti į IE Tools / Internet Options / Programos ir patikrinkite, ar IE, yra nustatytas kaip numatytoji naršyklė. Jei ne, pakeiskite nustatymą, todėl ir Taikyti.

Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija

Procesorius (-iai):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus M2V REV 1.
RAM atmintis:
4GB (3.25gb matomas)
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Garso plokštė:
5,1 Reatek On-Board
Kietasis diskas (-ai):
250 GB SATA ir SATA 400GB
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Ištekliai / 550W Silent
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 20MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
Fujitsu-Siemens 22 "TFT WS
Operacinė sistema (-os):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Balandis 27, 2008, 07:39
Narys

Hi guys. Na aš patikrinti IE pagal nutylėjimą ir yra, ūkio valdymo, kai paspaudus nuoroda neveikia, kaip Firefox .. Na aš kaip ir IE ir būti sąžiningiems, aš pernelyg tingus mokytis kitoje naršyklėje Dalykas yra jo Gerai pakeisti programas, bet ir originalias programas turėtų dirbti! Kodėl OE staiga nustojo veikti tinkamai?

Cheers vėl vaikinai
Old Balandis 27, 2008, 09:31
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by RB211 View Post
Hi guys. Na aš patikrinti IE pagal nutylėjimą ir yra, ūkio valdymo, kai paspaudus nuoroda neveikia, kaip Firefox .. Na aš kaip ir IE ir būti sąžiningiems, aš pernelyg tingus mokytis kitoje naršyklėje Dalykas yra jo Gerai pakeisti programas, bet ir originalias programas turėtų dirbti! Kodėl OE staiga nustojo veikti tinkamai?

Cheers vėl vaikinai
Ne pasakė turite juos naudoti, tik patikrinti, ar jie dirba. Tai suteikia mums daugiau informacijos.

Old Balandis 27, 2008, 10:42
Donorų grupės

Keletas kitų sprendimų, čia kad verta pabandyti.

Prieš jums nors, tik patikrina, OE / Tools / Options / Read .. kad nėra į langelį "varnele Skaityti visus pranešimus paprastojo teksto formatu" .... jei yra untick to Apply ir OK out.
Old Balandis 30, 2008, 14:20
Narys

Taip stengėsi, kad per Whatever it is, atrodo, kad visi ritmas.
Old Balandis 30, 2008, 14:35
Donorų grupės

Ar bandysite kitus sprendimus čia taip pat?
Old Gegužė 1, 2008, 11:03
Narys

Youve padarė phil. Nežinote, kokia dalis remonto dirbo kaip aš per tiek .. Bet ji veikia!! Cheers vėl visi
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.