![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi I jau skaityti panašios temoje apie tai, tačiau mano, mano, yra šiek tiek kitoks. Kai man nuorodą į laišką, paspauskite jį doesnt darbą. Galiu paspausti dešiniuoju pelės klavišu ir nukopijuokite ir įklijuokite jį į IE ir atidarykite jį ten, bet thats teisė skausmas. Aš taip pat gauti šioje bent kai kurių kitų svetainių, kai jis sako: "spauskite čia" ir tt Any ideas vaikinai? |
|
| |||
| |||
| Naudojama atsitiks su manimi, jos saugumo sumetimais net jei žinote, kur nuorodos vyksta, pabandykite laikykite nuspaudę Ctrl, tai įpratę dirbti už mane. |
|
| |||
| |||
| Bandykite įdiegti Firefox naršyklę geriau ir Thunderbird, geriau elektroninio pašto klientas, ir pamatyti, jei problemos nebeliks. http://www.mozilla.org/
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pabandykite išeiti į IE Tools / Internet Options / Programos ir patikrinkite, ar IE, yra nustatytas kaip numatytoji naršyklė. Jei ne, pakeiskite nustatymą, todėl ir Taikyti.
| |||
| |||
| Hi guys. Na aš patikrinti IE pagal nutylėjimą ir yra, ūkio valdymo, kai paspaudus nuoroda neveikia, kaip Firefox .. Na aš kaip ir IE ir būti sąžiningiems, aš pernelyg tingus mokytis kitoje naršyklėje Dalykas yra jo Gerai pakeisti programas, bet ir originalias programas turėtų dirbti! Kodėl OE staiga nustojo veikti tinkamai?Cheers vėl vaikinai |
|
| |||
| |||
| Citata:
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||
| |||
| Taip stengėsi, kad per Whatever it is, atrodo, kad visi ritmas. |
|
| |||
| |||
Youve padarė phil. Nežinote, kokia dalis remonto dirbo kaip aš per tiek .. Bet ji veikia!! Cheers vėl visi |