mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > E-pasts, VoIP & IP Discussion

Register

Links nedarbojas

Reply

Thread Tools
Old Aprīlis 24, 2008, 07:05
Loceklis

Default Links nedarbojas

HI man jau lasīt līdzīgs pavediens par šo, bet justies raktuves ir nedaudz atšķirīga. Ikreiz, kad man saite atrakstiet e-pastu, uzklikšķinot uz tā doesn't darbu. Es varu labo klikšķi un nokopējiet un ielīmējiet to IE un atveriet to tur, bet thats tiesības sāpes. Es arī saņemt šo par kādu citu vietu, kad saka "klikšķiniet šeit" uc
Any ideas guys?
Old Aprīlis 25, 2008, 05:36
Donors Group

Default Links nedarbojas

Lietotie notiks ar mani, tā kā drošības apsvērumu dēļ, pat ja jūs zināt, kur links iet, mēģiniet turot Ctrl, to izmanto, lai darbs man.
Old Aprīlis 25, 2008, 06:33
Donors Group

Default Links nedarbojas

Mēģiniet instalēt Firefox, labāku interneta pārlūkprogrammu un Thunderbird, labāk e-pasta klientu, un redzēt, ja problēmas izzūd.

http://www.mozilla.org/

Old Aprīlis 25, 2008, 11:14
Donors Group

Default Links nedarbojas

Try nonākšana IE Tools / Internet Options / Programs, un pārbauda, lai noskaidrotu, vai IE ir iestatīta kā noklusējuma pārlūkprogrammu. Ja tas nenotiek, nomainiet iestatījumu iesniedzēju un Lietot.

Mana sistēma: Home Build

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Rev 1.
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB (3.25gb redzams)
Graphics Card (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 gb SATA & 400GB SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Akciju / 550W Silent
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 20MB Virgin Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Aprīlis 27, 2008, 07:39
Loceklis

Default Links nedarbojas

HI guys. Nu es pārbaudīju IE ir default un tas ir, turēšanas kontroli gadījumos, kad noklikšķinot uz saites doesn't darbu, kā Firefox .. Nu man patīk IE un ja godīgi, es esmu pārāk slinks, lai uzzinātu citu pārlūku Lieta ir tā ok mainīt programmas, bet oriģināls programmām vajadzētu strādāt! Kāpēc OE pēkšņi pārstāja darboties pareizi?

Cheers vēlreiz guys
Old Aprīlis 27, 2008, 09:31
Donors Group

Default Links nedarbojas

Quote:
Originally Posted by RB211 View Post
HI guys. Nu es pārbaudīju IE ir default un tas ir, turēšanas kontroli gadījumos, kad noklikšķinot uz saites doesn't darbu, kā Firefox .. Nu man patīk IE un ja godīgi, es esmu pārāk slinks, lai uzzinātu citu pārlūku Lieta ir tā ok mainīt programmas, bet oriģināls programmām vajadzētu strādāt! Kāpēc OE pēkšņi pārstāja darboties pareizi?

Cheers vēlreiz guys
Nesaku, jums vajadzēs lietot tās, vienkārši pārbauda, vai tie strādā. Tas dod mums vairāk info.

Old Aprīlis 27, 2008, 10:42
Donors Group

Default Links nedarbojas

Daži citi risinājumi šeit ka ir vērts mēģināt.

Pirms jūs tomēr tikai reģistrēties OE / Tools / Options / Read .. ka nav jāievelk ķeksītis ailē "Lasīt visas ziņas Plain Text" .... ja ir untick tam Apply un OK out.
Old Aprīlis 30, 2008, 14:20
Loceklis

Default Links nedarbojas

Jā mēģināju, ka pārāk Neatkarīgi no tā, šķiet ir visiem beat.
Old Aprīlis 30, 2008, 14:35
Donors Group

Default Links nedarbojas

Vai jūs mēģināt citi risinājumi šeit arī?
Old Maijs 1, 2008, 11:03
Loceklis

Default Links nedarbojas

Youve darījuši phil. Nezināt, cik lielu daļu no remonta strādāja kā es devos, izmantojot gan .., bet tas darbojas!! Cheers vēlreiz visu
Reply

Register

Bookmarks