![]() |
|
| |||
| |||
| HI man jau lasīt līdzīgs pavediens par šo, bet justies raktuves ir nedaudz atšķirīga. Ikreiz, kad man saite atrakstiet e-pastu, uzklikšķinot uz tā doesn't darbu. Es varu labo klikšķi un nokopējiet un ielīmējiet to IE un atveriet to tur, bet thats tiesības sāpes. Es arī saņemt šo par kādu citu vietu, kad saka "klikšķiniet šeit" uc Any ideas guys? |
|
| |||
| |||
| Lietotie notiks ar mani, tā kā drošības apsvērumu dēļ, pat ja jūs zināt, kur links iet, mēģiniet turot Ctrl, to izmanto, lai darbs man. |
|
| |||
| |||
| Mēģiniet instalēt Firefox, labāku interneta pārlūkprogrammu un Thunderbird, labāk e-pasta klientu, un redzēt, ja problēmas izzūd. http://www.mozilla.org/
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Try nonākšana IE Tools / Internet Options / Programs, un pārbauda, lai noskaidrotu, vai IE ir iestatīta kā noklusējuma pārlūkprogrammu. Ja tas nenotiek, nomainiet iestatījumu iesniedzēju un Lietot.
| |||
| |||
| HI guys. Nu es pārbaudīju IE ir default un tas ir, turēšanas kontroli gadījumos, kad noklikšķinot uz saites doesn't darbu, kā Firefox .. Nu man patīk IE un ja godīgi, es esmu pārāk slinks, lai uzzinātu citu pārlūku Lieta ir tā ok mainīt programmas, bet oriģināls programmām vajadzētu strādāt! Kāpēc OE pēkšņi pārstāja darboties pareizi?Cheers vēlreiz guys |
|
| |||
| |||
| Quote:
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| |||
| |||
| Jā mēģināju, ka pārāk Neatkarīgi no tā, šķiet ir visiem beat. |
|
| |||
| |||
Youve darījuši phil. Nezināt, cik lielu daļu no remonta strādāja kā es devos, izmantojot gan .., bet tas darbojas!! Cheers vēlreiz visu |
![]() |
|
| Bookmarks |