rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > E-mail, VoIP & IM dyskusja

Register

Linki nie działają

Reply

Narzędzia wątku
Old 24 kwiecień 2008, 07:05
Członek grupy

Default Linki nie działają

HI już przeczytać podobny wątek na tym, ale czuje kopalni jest nieco inna. Za każdym razem, gdy pojawia się link w wiadomości e-mail, klikając na nim doesnt pracy. Mogę kliknąć prawym przyciskiem myszy i skopiuj go i wklej do IE i otworzyć go, ale thats prawo bólu. I również w tym kilka innych miejsc, gdy mówi "kliknij tutaj" itp.
Wszelkie pomysły chłopaki?
Old 25 kwi 2008, 05:36
Grupa dawcy

Używane stało mi się, ze względów bezpieczeństwa jej nawet wtedy, gdy wiesz, gdzie łączy się, spróbuj gospodarstwa Ctrl, to wykorzystywane do pracy dla mnie.
Old 25 kwi 2008, 06:33
Grupa dawcy

Spróbuj zainstalować Firefox lepiej internetową, i Thunderbird, lepszego klienta poczty e-mail, i zobacz, czy problemy znikną.

http://www.mozilla.org/

Old 25 kwi 2008, 11:14
Grupa dawcy

Spróbuj się w IE Narzędzia / Opcje internetowe / Programy i sprawdź, czy IE jest ustawiona jako domyślna. Jeśli nie, należy zmienić ustawienie i odpowiednio Zastosuj.

My System: Start Build

Procesor (y):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Płyta główna:
Asus M2V Ap 1.
Pamięć RAM:
4GB (3.25gb widoczne)
Karta graficzna (y):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Karta dźwiękowa:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Stock / 550w Silent
Chłodzenie:
Zasób
Sieć / Internet:
Nic 10/100 / 20MB Virgin Kabel
Monitor (y):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operating System (-y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 27 kwiecień 2008, 07:39
Członek grupy

Hi guys. Well I sprawdzana IE jest domyślny i to jest, kiedy gospodarstwo kontroli klikając link doesnt pracy, jak i dla Firefoksa .. Well I like IE i być szczery, jestem zbyt leniwy, aby uczyć się innej przeglądarki Rzecz jest ok, aby zmienić swoje programy, ale oryginalne programy powinny działać! Dlaczego OE nagle przestały działać prawidłowo?

Cheers ponownie faceci
Old 27 kwiecień 2008, 09:31
Grupa dawcy

Cytat:
Originally Posted by RB211 View Post
Hi guys. Well I sprawdzana IE jest domyślny i to jest, kiedy gospodarstwo kontroli klikając link doesnt pracy, jak i dla Firefoksa .. Well I like IE i być szczery, jestem zbyt leniwy, aby uczyć się innej przeglądarki Rzecz jest ok, aby zmienić swoje programy, ale oryginalne programy powinny działać! Dlaczego OE nagle przestały działać prawidłowo?

Cheers ponownie faceci
Nie twierdzę, musisz z nich korzystać, wystarczy sprawdzić, czy one działają. To daje nam więcej informacji.

Old 27 kwiecień 2008, 10:42
Grupa dawcy

Kilka innych rozwiązań tu że warto spróbować.

Zanim zaczniesz robić jednak tylko sprawdzić w OE / Narzędzia / Opcje / Czytaj .. że nie ma w polu "Czytaj wszystkie wiadomości w postaci zwykłego tekstu" .... jeżeli istnieje untick to obecnie Zastosuj i OK.
Old 30 kwiecień, 2008, 14:20
Członek grupy

Tak próbowałem, że zbyt Cokolwiek to jest, to wydaje się, że każdy beat.
Old 30 kwiecień, 2008, 14:35
Grupa dawcy

Czy spróbować innych rozwiązań tu jak dobrze?
Old 1 maj 2008, 11:03
Członek grupy

Youve zrobić to phil. Nie masz pewności, jaka część naprawy pracował jako Byłem zarówno poprzez .. ale działa! Cheers ponownie wszystkie
Reply

Register

Zakładki