![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| HI już przeczytać podobny wątek na tym, ale czuje kopalni jest nieco inna. Za każdym razem, gdy pojawia się link w wiadomości e-mail, klikając na nim doesnt pracy. Mogę kliknąć prawym przyciskiem myszy i skopiuj go i wklej do IE i otworzyć go, ale thats prawo bólu. I również w tym kilka innych miejsc, gdy mówi "kliknij tutaj" itp. Wszelkie pomysły chłopaki? |
|
| |||
| |||
| Używane stało mi się, ze względów bezpieczeństwa jej nawet wtedy, gdy wiesz, gdzie łączy się, spróbuj gospodarstwa Ctrl, to wykorzystywane do pracy dla mnie. |
|
| |||
| |||
| Spróbuj zainstalować Firefox lepiej internetową, i Thunderbird, lepszego klienta poczty e-mail, i zobacz, czy problemy znikną. http://www.mozilla.org/
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Spróbuj się w IE Narzędzia / Opcje internetowe / Programy i sprawdź, czy IE jest ustawiona jako domyślna. Jeśli nie, należy zmienić ustawienie i odpowiednio Zastosuj.
| |||
| |||
| Hi guys. Well I sprawdzana IE jest domyślny i to jest, kiedy gospodarstwo kontroli klikając link doesnt pracy, jak i dla Firefoksa .. Well I like IE i być szczery, jestem zbyt leniwy, aby uczyć się innej przeglądarki Rzecz jest ok, aby zmienić swoje programy, ale oryginalne programy powinny działać! Dlaczego OE nagle przestały działać prawidłowo?Cheers ponownie faceci |
|
| |||
| |||
| Cytat:
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Tak próbowałem, że zbyt Cokolwiek to jest, to wydaje się, że każdy beat. |
|
| |||
| |||
Youve zrobić to phil. Nie masz pewności, jaka część naprawy pracował jako Byłem zarówno poprzez .. ale działa! Cheers ponownie wszystkie |
![]() |
|
| Zakładki |