mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Email, VoIP & chat Discuţie

Register

Link-uri nu funcţionează

Reply

Thread Tools
Old 24 aprilie 2008, 07:05
Grupul de stat

Default Link-uri nu funcţionează

HI am citit deja de şirul similare de pe acest simt al meu, dar este puţin diferit. Ori de câte ori am un link la un e-mail, clic pe ea doesnt work. Nu pot click dreapta şi copiaţi şi inseraţi-o în IE şi a deschis-o acolo, dar Thats un drept durere. De asemenea, am luat asta de la alte site-uri atunci când spune "faceţi clic aici" etc
Orice idei baieti?
Old 25 aprilie 2008, 05:36
Grupul de donator

Folosite pentru a se intampla cu mine, sa din motive de securitate, chiar dacă ştiţi că în cazul în care legături merge, încercaţi să Ctrl exploataţia în jos, este utilizat pentru a lucra pentru mine.
Old 25 aprilie 2008, 06:33
Grupul de donator

Încercaţi instalarea Firefox, un mai bun navigator web şi, Thunderbird, un mai bun client de e-mail, şi să vedeţi dacă problemele dispar.

http://www.mozilla.org/

Old 25 aprilie 2008, 11:14
Grupul de donator

Încercaţi să intre în IE Tools / Internet Options / Programe şi verificaţi pentru a vedea dacă este setat IE ca browser implicit. Dacă nu, schimba setarea şi Aplicaţi în consecinţă.

Sistemul meu: Home Build

Procesor (e):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Plăci de bază:
Asus M2V Rev 1.
Memorie RAM:
4GB (3.25gb vizibil)
Placă grafică (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Placă de sunet:
5.1 Reatek on-board
Hard Drive (e):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optical Drive (e):
Pioneer 110 x 2
Cauza / PSU:
Stock / 550w Silent
Răcire:
Stock
Network / Internet:
10/100 NIC / 20MB Virgine cablu
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Sistem de operare (e):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 27 aprilie 2008, 07:39
Grupul de stat

HI baieti. Păi am verificat IE este implicit şi este, care deţine controlul, atunci când faceţi clic pe un link doesnt work, ca şi pentru Firefox .. Pai IE şi îmi place să fiu sincer, eu sunt un pic prea lenesa pentru a afla un alt browser Chestia e că, ok sale de a schimba programe, dar original de programe ar trebui să funcţioneze!! De ce a oprit brusc OE funcţionează corect?

Noroc din nou baieti
Old 27 aprilie 2008, 09:31
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de RB211 View Post
HI baieti. Păi am verificat IE este implicit şi este, care deţine controlul, atunci când faceţi clic pe un link doesnt work, ca şi pentru Firefox .. Pai IE şi îmi place să fiu sincer, eu sunt un pic prea lenesa pentru a afla un alt browser Chestia e că, ok sale de a schimba programe, dar original de programe ar trebui să funcţioneze!! De ce a oprit brusc OE funcţionează corect?

Noroc din nou baieti
Nu spune ce trebuie să le folosească, trebuie doar să verificaţi dacă au de lucru. Asta ne oferă mai multe informaţii.

Old 27 aprilie 2008, 10:42
Grupul de donator

Câteva alte soluţii aici care merită încercat.

Înainte de a face cu toate că, trebuie doar să verificaţi în OE / Tools / Options / Citeşte .. că nu este un tic în rubrica "citi toate mesajele din text simplu" .... în cazul în care există untick se aplică şi în regulă.
Old 30 aprilie 2008, 14:20
Grupul de stat

Da încercat că prea Orice ar fi, se pare că toată lumea să aibă bătaie.
Old 30 aprilie 2008, 14:35
Grupul de donator

Te-ai încerca alte soluţii aici ca bine?
Old 1 mai 2008, 11:03
Grupul de stat

Youve facut-o Phil. Nu sunteţi sigur ce o parte din reparaţii a lucrat ca am trecut prin ambele .. DAR FUNCTIONEAZA! Noroc din nou toate
Reply

Register

Marcaje