![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| HI am citit deja de şirul similare de pe acest simt al meu, dar este puţin diferit. Ori de câte ori am un link la un e-mail, clic pe ea doesnt work. Nu pot click dreapta şi copiaţi şi inseraţi-o în IE şi a deschis-o acolo, dar Thats un drept durere. De asemenea, am luat asta de la alte site-uri atunci când spune "faceţi clic aici" etc Orice idei baieti? |
|
| |||
| |||
| Folosite pentru a se intampla cu mine, sa din motive de securitate, chiar dacă ştiţi că în cazul în care legături merge, încercaţi să Ctrl exploataţia în jos, este utilizat pentru a lucra pentru mine. |
|
| |||
| |||
| Încercaţi instalarea Firefox, un mai bun navigator web şi, Thunderbird, un mai bun client de e-mail, şi să vedeţi dacă problemele dispar. http://www.mozilla.org/
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Încercaţi să intre în IE Tools / Internet Options / Programe şi verificaţi pentru a vedea dacă este setat IE ca browser implicit. Dacă nu, schimba setarea şi Aplicaţi în consecinţă.
| |||
| |||
| HI baieti. Păi am verificat IE este implicit şi este, care deţine controlul, atunci când faceţi clic pe un link doesnt work, ca şi pentru Firefox .. Pai IE şi îmi place să fiu sincer, eu sunt un pic prea lenesa pentru a afla un alt browser Chestia e că, ok sale de a schimba programe, dar original de programe ar trebui să funcţioneze!! De ce a oprit brusc OE funcţionează corect?Noroc din nou baieti |
|
| |||
| |||
| Citat:
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
|
| |||
| |||
| Câteva alte soluţii aici care merită încercat. Înainte de a face cu toate că, trebuie doar să verificaţi în OE / Tools / Options / Citeşte .. că nu este un tic în rubrica "citi toate mesajele din text simplu" .... în cazul în care există untick se aplică şi în regulă. |
|
| |||
| |||
| Da încercat că prea Orice ar fi, se pare că toată lumea să aibă bătaie. |
|
| |||
| |||
Youve facut-o Phil. Nu sunteţi sigur ce o parte din reparaţii a lucrat ca am trecut prin ambele .. DAR FUNCTIONEAZA! Noroc din nou toate |
![]() |
|
| Marcaje |