menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Email, VoIP & IM Diskusia

Register

Odkazy nefunguje

Reply

Thread Tools
Old 24. apríla 2008, 07:05
Člen Skupina

HI som už prečítať podobné vlákno na tento môj pocit, ale je trochu odlišná. Kedykoľvek som si na odkaz v e-maile, kliknete na to doesnt práce. Nemůžu kliknite pravým tlačidlom myši a kopírovať a vložiť ho do IE a otvoriť ju tam, ale to je právo bolesti. Tiež som si to na nejaké iné stránky, kde je napísané "kliknite tu" apod
Akékoľvek myšlienky chlapi?
Old 25. apríl 2008, 05:36
Darcu Skupina

Used to stalo mne, jeho z bezpečnostných dôvodov, aj keď viete, kde sa odkazy, pokúste sa hospodárstva nadol Ctrl, je použitý na prácu pre mňa.
Old 25. apríl 2008, 06:33
Darcu Skupina

Skúste nainštalovať Firefox, lepšie webový prehliadač a Thunderbird, lepší e-mailového klienta, a uvidíme, jestli problémy zmiznú.

http://www.mozilla.org/

Old 25. apríl 2008, 11:14
Darcu Skupina

Skúste ísť do IE Nástroje / Možnosti Internetu / Programy a skontrolujte, či je nastavený IE ako predvolený prehliadač. Ak nie, zmeniť nastavenia, a Použiť.

Môj systém: Domov Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základná doska:
Asus M2V Rev 1.
Pamäť RAM:
4 GB (3,25 gigabajt viditeľné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550W Tichý
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 20MB Panny Satelit
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operačný systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 27. apríla 2008, 07:39
Člen Skupina

HI kluci. Tak jsem IE je predvolený a je to, držanie kontroly po kliknutí na odkaz doesnt práce, a ako pre Firefox .. No som rád IE a byť úprimný, som trochu príliš lenivý učiť iný prehliadač Ide o to, ok zmeniť svoje programy, ale pôvodné programy by mali fungovať! Prečo má OE náhle prestalo pracovať správne?

Nazdraví zase kluci
Old 27. apríla 2008, 09:31
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal RB211 View Post
HI kluci. Tak jsem IE je predvolený a je to, držanie kontroly po kliknutí na odkaz doesnt práce, a ako pre Firefox .. No som rád IE a byť úprimný, som trochu príliš lenivý učiť iný prehliadač Ide o to, ok zmeniť svoje programy, ale pôvodné programy by mali fungovať! Prečo má OE náhle prestalo pracovať správne?

Nazdraví zase kluci
Nehovorím, že musíte používať, stačí skontrolovať, či pracujú. To nám dáva viac info.

Old 27. apríla 2008, 10:42
Darcu Skupina

A pár ďalších riešení tady že stojí za to skúsiť.

Než si však stačí skontrolovať v OE / Tools / Options / Prečítajte si .. že neexistuje začiarknite v boxe "Čítať všetky správy ako jednoduchý text" .... ak je to untick Použiť a OK von.
Old 30. apríla 2008, 14:20
Člen Skupina

Áno vyskúšali, že príliš Či už to je, zdá sa, že majú všetci poraziť.
Old 30. apríla 2008, 14:35
Darcu Skupina

Mali by ste skúsiť iné riešenie tady i?
Old 1. mája 2008, 11:03
Člen Skupina

Youve udělali phil. Nie ste si istí, čo sa v rámci opravy pracoval ako som prešiel oboma .. ale funguje! Nazdraví opäť všetky
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.