![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| HI som už prečítať podobné vlákno na tento môj pocit, ale je trochu odlišná. Kedykoľvek som si na odkaz v e-maile, kliknete na to doesnt práce. Nemůžu kliknite pravým tlačidlom myši a kopírovať a vložiť ho do IE a otvoriť ju tam, ale to je právo bolesti. Tiež som si to na nejaké iné stránky, kde je napísané "kliknite tu" apod Akékoľvek myšlienky chlapi? |
|
| |||
| |||
| Used to stalo mne, jeho z bezpečnostných dôvodov, aj keď viete, kde sa odkazy, pokúste sa hospodárstva nadol Ctrl, je použitý na prácu pre mňa. |
|
| |||
| |||
| Skúste nainštalovať Firefox, lepšie webový prehliadač a Thunderbird, lepší e-mailového klienta, a uvidíme, jestli problémy zmiznú. http://www.mozilla.org/
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skúste ísť do IE Nástroje / Možnosti Internetu / Programy a skontrolujte, či je nastavený IE ako predvolený prehliadač. Ak nie, zmeniť nastavenia, a Použiť.
| |||
| |||
| HI kluci. Tak jsem IE je predvolený a je to, držanie kontroly po kliknutí na odkaz doesnt práce, a ako pre Firefox .. No som rád IE a byť úprimný, som trochu príliš lenivý učiť iný prehliadač Ide o to, ok zmeniť svoje programy, ale pôvodné programy by mali fungovať! Prečo má OE náhle prestalo pracovať správne?Nazdraví zase kluci |
|
| |||
| |||
| Citácia:
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Áno vyskúšali, že príliš Či už to je, zdá sa, že majú všetci poraziť. |
|
| |||
| |||
Youve udělali phil. Nie ste si istí, čo sa v rámci opravy pracoval ako som prešiel oboma .. ale funguje! Nazdraví opäť všetky |