мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Емаил, ВоИП & ИМ Разговор

Register

Линкови не раде

Reply

Тхреад Тоолс
Old 24 тра 2008, 07:05
Мембер Гроуп

Default Линкови не раде

ХИ већ сам прочитао сличан тхреад, али о том осећају мина је мало другачија. Ма када ЈА добити везу у е-пошту, кликом на њега се посао. Ја могу право кликните и копирајте и налепите га у ИЕ и отворите га ондје, али тај десни боли. ЈА исто тако добити овај на неке друге стране, када се каже "кликните овде", итд
Било који идеја момци?
Old 25 тра 2008, 05:36
Донаторска Група

Default Линкови не раде

Усед то догодити се за мене, њена из безбедносних разлога, чак и ако знате где је линкови иде, покушајте холдинг доун Цтрл, то се ради за мене.
Old 25 тра 2008, 06:33
Донаторска Група

Default Линкови не раде

Покушајте да инсталирате Фирефокс, бољи веб прегледач, а Тхундербирду, бољи клијент е-поште, а види је ли проблеми нестати.

хттп://ууу.мозилла.орг/

Old 25 тра 2008, 11:14
Донаторска Група

Default Линкови не раде

Покушајте да иде у ИЕ Тоолс / Интернет Оптионс / Апликације и проверити да ли је ИЕ постављен као подразумевани прегледач. Ако не, промените подешавања у складу са тим и Примени.

Мы Сыстем: Почетна Буилд

Процесор (и):
64 кс 2 АМД Дуал Цоре 5200 + 2.60ГХз
Матичне плоче:
Асус М2В Рев 1.
РАМ меморија:
4ГБ (3.25гб видљиво)
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 7300 ГС
Соунд Цард:
5,1 Реатек Он-Боард
Тврди диск (и):
250 ГБ САТА & 400гб САТА
Оптички погон (е):
Пионеер 110 кс 2
Цасе / псу:
Стоцк / 550у Нечујно
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 20МБ Девице Цабле
Монитор (е):
Фујитсу Сиеменс 22 "ТФТ БИЛА
Оперативни систем (е):
Кс32/Уиндоус 7 Виста Ултимате кс64
Old 27 тра 2008, 07:39
Мембер Гроуп

Default Линкови не раде

ХИ момци. Уелл И цхецкед ИЕ је подразумевана и то је, држи контролу када кликнете везу се радити, као и за Фирефокс .. Па волим ИЕ и да будем искрен, ја сам мало лењ за учити још један броусер Ствар је ок за промену својих програма, али требало би да раде оригиналне програме! Зашто је ОЕ нагло престао ради исправно?

Клицање опет момци
Old 27 тра 2008, 09:31
Донаторска Група

Default Линкови не раде

Куоте:
Оригиналлы Постед бы РБ211 View Post
ХИ момци. Уелл И цхецкед ИЕ је подразумевана и то је, држи контролу када кликнете везу се радити, као и за Фирефокс .. Па волим ИЕ и да будем искрен, ја сам мало лењ за учити још један броусер Ствар је ок за промену својих програма, али требало би да раде оригиналне програме! Зашто је ОЕ нагло престао ради исправно?

Клицање опет момци
Говорећи: "Не морате да их користите, праведан чек ако раде. То нам даје више информација.

Old 27 тра 2008, 10:42
Донаторска Група

Default Линкови не раде

Неколико других решења овде који се исплати тежак.

Пре него што то ипак, само проверите у ОЕ / Тоолс / Оптионс / Прочитајте .. да не постоји квачица у поље "Прочитај све поруке у обични текст" .... ако постоји унтицк то Апплы и ОК оут.
Old 30 тра 2008, 14:20
Мембер Гроуп

Default Линкови не раде

Да суђено да превише Шта год да је, чини се да су сви тукли.
Old 30 тра 2008, 14:35
Донаторска Група

Default Линкови не раде

Јесте ли покушати са другим решењима овде исто као и?
Old 1 сви 2008, 11:03
Мембер Гроуп

Default Линкови не раде

Ыоуве учинио Пхил. Нисте сигурни шта склопу поправке је радио као ЈА је отишао кроз оба .. ипак то утврде! Клицање опет све
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Линкови секцији? Јаде Цоммуниты Неус & Цхат 6 17 март 2007 19:39
Сигнатура линкови уебцраулер Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО 2 16 март 2007 05:48
Грађевинска Назад Линкови помоћи ће вашим СЕО еммаонлине Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО 2 21 октобар 2006 08:15
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц