![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| ХИ већ сам прочитао сличан тхреад, али о том осећају мина је мало другачија. Ма када ЈА добити везу у е-пошту, кликом на њега се посао. Ја могу право кликните и копирајте и налепите га у ИЕ и отворите га ондје, али тај десни боли. ЈА исто тако добити овај на неке друге стране, када се каже "кликните овде", итд Било који идеја момци? |
|
| |||
| |||
| Усед то догодити се за мене, њена из безбедносних разлога, чак и ако знате где је линкови иде, покушајте холдинг доун Цтрл, то се ради за мене. |
|
| |||
| |||
| Покушајте да инсталирате Фирефокс, бољи веб прегледач, а Тхундербирду, бољи клијент е-поште, а види је ли проблеми нестати. хттп://ууу.мозилла.орг/
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Покушајте да иде у ИЕ Тоолс / Интернет Оптионс / Апликације и проверити да ли је ИЕ постављен као подразумевани прегледач. Ако не, промените подешавања у складу са тим и Примени.
| |||
| |||
| ХИ момци. Уелл И цхецкед ИЕ је подразумевана и то је, држи контролу када кликнете везу се радити, као и за Фирефокс .. Па волим ИЕ и да будем искрен, ја сам мало лењ за учити још један броусер Ствар је ок за промену својих програма, али требало би да раде оригиналне програме! Зашто је ОЕ нагло престао ради исправно?Клицање опет момци |
|
| |||
| |||
| Куоте:
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| |||
| |||
| Да суђено да превише Шта год да је, чини се да су сви тукли. |
|
| |||
| |||
Ыоуве учинио Пхил. Нисте сигурни шта склопу поправке је радио као ЈА је отишао кроз оба .. ипак то утврде! Клицање опет све |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Линкови секцији? | Јаде | Цоммуниты Неус & Цхат | 6 | 17 март 2007 19:39 |
| Сигнатура линкови | уебцраулер | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 2 | 16 март 2007 05:48 |
| Грађевинска Назад Линкови помоћи ће вашим СЕО | еммаонлине | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 2 | 21 октобар 2006 08:15 |
| Тхреад Тоолс | |
| |