![]() |
|
| |||
| |||
| HI Zaten bu konuya benzer iplik okudum ama benim biraz farklı olduğunu hissediyorum. Ne zaman bir e-postada, bu doesnt iş tıklayarak bağlantısını. Ben sağ tıklayın ve kopyalamak ve IE yapıştırın ve açık, ancak doğru ağrı that. Ayrıca başka sitelerde zaman "buraya tıklayın" vs diyor bu elde Herhangi bir fikir adamlar? |
|
| |||
| |||
| Bana gerçekleşmesi için kullanılır, kendi güvenlik nedenleriyle bile burada bağlantılar giderek, aşağı Ctrl tutarak deneyin biliyorum, beni çalışmak için kullanılır. |
|
| |||
| |||
| Firefox, daha iyi bir web tarayıcısı ve Thunderbird, daha iyi bir e-posta istemcisi, yüklemeyi deneyin ve görün eğer sorunları yok. http://www.mozilla.org/
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| IE Araçlar / Internet Seçenekleri girmeden deneyin / Programlar ve IE'yi Varsayılan Tarayıcı olarak kontrol edin. , Buna göre ve Uygula ayarını değiştirmek Eğer değilse.
| |||
| |||
| HI çocuklar. Evet IE kontrol varsayılan ve o, elinde kumanda, bir bağlantı doesnt iş clicking ve Firefox için .. Evet IE gibi dürüst olmak gerekirse, bir çok başka bir tarayıcı öğrenmek için tembel küçük yaşıyorum Bu şey, onun tamam ama programları değiştirmek için orijinal programları çalışır gerekir! Neden OE birden düzgün çalışma durdu?Şerefe yine çocuklar |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
|
| |||
| |||
| Evet çok denedim Her ne ise, herkes yendi geçirdi. |
|
| |||
| |||
Youve onu sever yapılır. Ben BT İŞLERİ ANCAK iki .. geçti değil tamir ne parçası emin çalıştı! Şerefe tekrar |
![]() |
|
| Bookmarks |