менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення

Register

Лінк не працює

Reply

Різьба Інструменти
Old 24 квітня 2008, 07:05
Член групи

Default Лінк не працює

HI я вже читав аналогічну Різьблення на це, але відчуваю мої, трохи відрізняється. Всякий раз, коли я можу отримати посилання в електронній пошті, клацнувши на ньому оленяча шкіра робота. Я можу правою кнопкою миші і скопіюйте його в IE і відкрийте його там, але Thats права болю. Я також отримати це в деяких інших місцях, коли він говорить: "натисніть тут" і т.д.
Будь-які ідеї, хлопці?
Old 25 квітня 2008, 05:36
Донор групи

Default Лінк не працює

Використовується для статися зі мною, його з міркувань безпеки, навіть якщо ви знаєте, де зв'язок буде, спробуйте утримуючи Ctrl, він використовував для роботи для мене.
Old 25 квітня 2008, 06:33
Донор групи

Default Лінк не працює

Спробуйте встановити Firefox, кращий веб-браузер і Thunderbird, кращий клієнт електронної пошти, і подивитися, якщо проблема зникне.

http://www.mozilla.org/

Old 25 квітня 2008, 11:14
Донор групи

Default Лінк не працює

Спробуйте вдаючись в IE Сервіс / Властивості оглядача / програми і перевірте, якщо IE встановлений як браузер за замовчуванням. Якщо ні, змініть відповідні налаштування і застосовувати.

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 27 квітня 2008, 07:39
Член групи

Default Лінк не працює

Hi Guys. Ну, я перевірив IE за замовчуванням і він є, проведення контролю при натисканні роботу власний Путін, а також для Firefox .. Ну, я як IE і, чесно кажучи, я занадто ліниві, щоб дізнатися іншого браузера Справа в тому, своєю OK для зміни програм, а й оригінальні програми повинні працювати! Чому OE раптом перестали працювати належним чином?

Cheers знову хлопці
Old 27 квітня 2008, 09:31
Донор групи

Default Лінк не працює

Цитата:
Спочатку Написав RB211 View Post
Hi Guys. Ну, я перевірив IE за замовчуванням і він є, проведення контролю при натисканні роботу власний Путін, а також для Firefox .. Ну, я як IE і, чесно кажучи, я занадто ліниві, щоб дізнатися іншого браузера Справа в тому, своєю OK для зміни програм, а й оригінальні програми повинні працювати! Чому OE раптом перестали працювати належним чином?

Cheers знову хлопці
Не кажу вам доведеться використовувати їх, просто перевірити, якщо вони працюють. Це дає нам більше інформації.

Old 27 квітня 2008, 10:42
Донор групи

Default Лінк не працює

Кілька інших рішень тут що варто спробувати.

Перед тим, як робити, хоча, так само перевірити в OE / Сервіс / Параметри / Читати .. що немає галочку в поле "Читати всі повідомлення в текстовому форматі" .... якщо є Зніміть це Застосувати і ОК Out.
Old 30 квітня 2008, 14:20
Член групи

Default Лінк не працює

Так намагалися, що занадто Б. там не було, здається, є в кожного Beat.
Old 30 квітня 2008, 14:35
Донор групи

Default Лінк не працює

Чи намагалися ви інших рішень тут а?
Old 1 травня 2008, 11:03
Член групи

Default Лінк не працює

Youve зробили це Філ. Чи не знаєте, яка частина ремонту працював, як я пройшов повз обидві .. АЛЕ ЦЕ ПРАЦЮЄ!! Cheers знову все
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Розділ "Посилання"? Нефрит Community News & чат 6 17 березня 2007 19:39
Підпис посиланнями WebCrawler Веб дизайн, хостинг & SEO 2 16 березня 2007 05:48
Будівництво Назад посилання допоможуть вашій SEO emmaonline Веб дизайн, хостинг & SEO 2 21 жовтня 2006 08:15
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.