по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Електронна поща, VoIP & IM Дискусия

Register

Live Mail Outlook Конектор Грешка

Reply

Нишка Инструменти
Old 30 Април 2009, 09:53
Член Група

Default Live Mail Outlook Конектор Грешка

Добре, така че имам Outlook 2007 (и на останалата част от апартамент), инсталирани на моя компютър и лаптоп, както вървят Win XP SP3 с avast! и шпионски терминатор. Аз бях пуснати Hotmail / Live поща конектор към двете машина, дори следвана онлайн инструкциите! На моя лаптоп, той добавя моя сметка (@ hotmail.co.uk) и тя да си постави и изтеглят всичките си имейл и calenders безупречно. Просто опитах го на моя компютър, и тя дойде каза: "Outlook Конектор е достъпна само за абонати. Искате ли да се абонирате сега? " с opitions Да или не, и двата от които да не правят нищо, когато се натисне.

Аз съм тук липсва нещо? Im язовир сигурен АЗ didnt точно същото нещо от двете машини ....

MCTW

АТРИБУТИ: забравих да отбележа, след тази грешка, то просто няма да синхронизация с Hotmail на всички, електронна поща не работи. Просто идва с грешка при изпращане / получаване се натисне .....
Old 30 Април 2009, 11:22
Член Група

Добре, сега Im много объркана. outlooks била затворена за 2 часа, или сега, просто отвори го и го регистрирал веднага е щастливо изтеглили. Айв не rebooted, или нищо. confused.com .......
Old 4-ти май 2009 г., 12:29
Модератор Група

Аз като че ли вечно са грешки с Hotmail сега, ето защо са спрени, които ги използват за mainline неща. Има сървъри просто изглежда са панталоните надеждност.

Моята система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Дънната платка:
Asus P5Q Pro
RAM памет:
OCZ 8GB 800Mhz
Графична карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
На борда
Hard Drive (и):
Широки
Оптично устройство (а):
Sony Ал cheapo един.
Дело / PSU:
ANTEC триста
Охлаждане:
Арктика Cooler 7 Pro, 3 случая фенове.
Мрежа / Интернет:
Titan ADSL
Монитор (и):
Dual 19 "LCD
Операционна система (и):
XP SP3
Old 4-ти май 2009 г., 12:51
Член Група

Направи ли си mailserver тогава? или просто да използвате различна услуга?
Old 4-ти май 2009 г., 13:44
Модератор Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от mctw View Post
Направи ли си mailserver тогава? или просто да използвате различна услуга?
Моите собствени пощенските. По този начин, имам контрол, и аз може да решим нещата, когато те престанат да работят И ако забравите паролата си, мога да го възстановите, без да губи всичките ми имейли.

Надявам се скоро да получа малко по-организирани и предлагат някои мейл хостинг за няколко души, на техния собствен домейн или каквото.

Може и да се възползва от моите сървъри LOL.

Old 5 май 2009 г., 13:58
Член Група

справедлива достатъчно. Мисля, че би ако имах ноу хау и софтуер! болните се придържаме към Hotmail за сега, както изглежда, да бъде себе си поведение, може би ще се опита някой друг. препоръчани?
Old 6-ти май 2009 г., 06:08
Модератор Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от mctw View Post
справедлива достатъчно. Мисля, че би ако имах ноу хау и софтуер! болните се придържаме към Hotmail за сега, както изглежда, да бъде себе си поведение, може би ще се опита някой друг. препоръчани?
Бих казал най-добрата опция, ако не се интересуваме от разплащателната малко е да се създаде малка Единственная пишите с компанията, като 1 & 1, и след това използвайте имейл акаунт, че те предоставят. Тогава той може да бъде като някой @ yourdomain или каквото.

Също така, в полза на другите да го прави по този начин, е да можете да създадете произволен брой псевдоними, че точка за същия имейл съобщения, като somebody2@yourdomain.com и го използват за да се запишете за нещата, и тогава, ако решите, че не е необходимо тези имейли вече, просто изтрийте този псевдоним, а вие няма да получите спам.

Този какво да правя сега и той работи лечение. Disposible имейл адреси.

Другият вариант е Google Mail, те изглеждат доста надеждни, а интерфейсът е добър, но е придобил вкус.

Той е този, който е използван за ISP предвидени поща е най-доброто, но не искате твърдят, че е вероятно най-лошото сега, както и факта, че в насипно състояние всичките си имейл, когато промените ISP просто съединения този факт.

И очевидно Webmail е начинът, по който да вървим, мнение софтуерни клиенти ще си най-скоро, всичко на уеб приложения. Предполагам, че наистина има смисъл

Old 6-ти май 2009 г., 08:26
Член Група

малтретиране разгледа Getting домейн като ви казах, че мисля.
Съгласен съм и ми ISP е девствена, и им поща система е крайно. 10 MB пространство за съхранение на пускатели, както и може би един от най-лошото, предназначени интерфейси! и да се мисли бяха плащат за това! Благодаря за съвета, ще погледна в това допълнително сега.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Има ли Windows Live Mail Desktop изтегляне, означава ли, получаване на електронна поща в Антураж rs4025 Windows операционни системи 1 16-ти октомври, 2009 10:57
Windows Live Кражбата от Outlook Express sremos Електронна поща, VoIP & IM Дискусия 0 15 Авг 2009 08:21
Изтегляне на поща за Outlook Използване F9 Ключ dfr200764 Офис Suites & Приложения 2 9 май 2009 г. 10:44
Outlook spooling мейл? greensleeves54 Електронна поща, VoIP & IM Дискусия 4 11 Окт 2007 17:14
Windows Live поща destop бета Cew27 Електронна поща, VoIP & IM Дискусия 2 7ми септември 2007 13:59
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc