![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Добре, така че имам Outlook 2007 (и на останалата част от апартамент), инсталирани на моя компютър и лаптоп, както вървят Win XP SP3 с avast! и шпионски терминатор. Аз бях пуснати Hotmail / Live поща конектор към двете машина, дори следвана онлайн инструкциите! На моя лаптоп, той добавя моя сметка (@ hotmail.co.uk) и тя да си постави и изтеглят всичките си имейл и calenders безупречно. Просто опитах го на моя компютър, и тя дойде каза: "Outlook Конектор е достъпна само за абонати. Искате ли да се абонирате сега? " с opitions Да или не, и двата от които да не правят нищо, когато се натисне. Аз съм тук липсва нещо? Im язовир сигурен АЗ didnt точно същото нещо от двете машини .... MCTW АТРИБУТИ: забравих да отбележа, след тази грешка, то просто няма да синхронизация с Hotmail на всички, електронна поща не работи. Просто идва с грешка при изпращане / получаване се натисне ..... |
|
| |||
| |||
| Добре, сега Im много объркана. outlooks била затворена за 2 часа, или сега, просто отвори го и го регистрирал веднага е щастливо изтеглили. Айв не rebooted, или нищо. confused.com ....... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз като че ли вечно са грешки с Hotmail сега, ето защо са спрени, които ги използват за mainline неща. Има сървъри просто изглежда са панталоните надеждност.
|
| |||
| |||
| Направи ли си mailserver тогава? или просто да използвате различна услуга? |
|
| |||
| |||
| Цитат:
И ако забравите паролата си, мога да го възстановите, без да губи всичките ми имейли. Надявам се скоро да получа малко по-организирани и предлагат някои мейл хостинг за няколко души, на техния собствен домейн или каквото. Може и да се възползва от моите сървъри LOL.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| справедлива достатъчно. Мисля, че би ако имах ноу хау и софтуер! болните се придържаме към Hotmail за сега, както изглежда, да бъде себе си поведение, може би ще се опита някой друг. препоръчани? |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Също така, в полза на другите да го прави по този начин, е да можете да създадете произволен брой псевдоними, че точка за същия имейл съобщения, като somebody2@yourdomain.com и го използват за да се запишете за нещата, и тогава, ако решите, че не е необходимо тези имейли вече, просто изтрийте този псевдоним, а вие няма да получите спам. Този какво да правя сега и той работи лечение. Disposible имейл адреси. Другият вариант е Google Mail, те изглеждат доста надеждни, а интерфейсът е добър, но е придобил вкус. Той е този, който е използван за ISP предвидени поща е най-доброто, но не искате твърдят, че е вероятно най-лошото сега, както и факта, че в насипно състояние всичките си имейл, когато промените ISP просто съединения този факт. И очевидно Webmail е начинът, по който да вървим, мнение софтуерни клиенти ще си най-скоро, всичко на уеб приложения. Предполагам, че наистина има смисъл
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| малтретиране разгледа Getting домейн като ви казах, че мисля. Съгласен съм и ми ISP е девствена, и им поща система е крайно. 10 MB пространство за съхранение на пускатели, както и може би един от най-лошото, предназначени интерфейси! и да се мисли бяха плащат за това! Благодаря за съвета, ще погледна в това допълнително сега. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Има ли Windows Live Mail Desktop изтегляне, означава ли, получаване на електронна поща в Антураж | rs4025 | Windows операционни системи | 1 | 16-ти октомври, 2009 10:57 |
| Windows Live Кражбата от Outlook Express | sremos | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 0 | 15 Авг 2009 08:21 |
| Изтегляне на поща за Outlook Използване F9 Ключ | dfr200764 | Офис Suites & Приложения | 2 | 9 май 2009 г. 10:44 |
| Outlook spooling мейл? | greensleeves54 | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 4 | 11 Окт 2007 17:14 |
| Windows Live поща destop бета | Cew27 | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 2 | 7ми септември 2007 13:59 |
| Нишка Инструменти | |
| |