menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Email, VoIP & IM Diskuse

Register

Live Mail Outlook Connector Chyba

Reply

Thread Nástroje
Old 30. dubna 2009, 09:53
Člen Skupina

Default Live Mail Outlook Connector Chyba

Ok, tak jsem se Outlook 2007 (a ve suite) nainstalován na svém PC a notebooku, a to jak systémem Win XP SP3 s avast! a spyware terminátor. Jsem dát hotmail / živá mail konektor na obou stroj, dokonce řídila pokyny online! Na mém notebooku, je přidán na můj účet (@ hotmail.co.uk) a dala nahoru a stáhli všechny mé e-mail a kalandrů bezchybně. Se pokusil ji na svém PC, a proto přichází rčení 'Outlook Connector je k dispozici pouze pro předplatitele. Chcete si objednat hned? ' s opitions ano nebo ne, a to jak z toho nic dělat, když klikli.

jsem tu něco chybí? Im dam určitě i didnt přesně to samé na obou strojích ....

MCTW

EDIT: zapomněl zdůraznit, za tuto chybu je prostě nebude synchronizace na hotmail vůbec, email nefunguje. právě přichází s chybou při odesílání a přijímání je stisknuto .....
Old 30. dubna 2009, 11:22
Člen Skupina

Dobře, teď im opravdu zmatený. mentalitám byly uzavřeny za hodinu nebo 2 nyní, právě otevřel, zálohovat a přihlásit ihned je šťastně stáhli. IVE není restartován nebo nic. confused.com .......
Old 4. května 2009, 12:29
Moderátor skupiny

I zdá se, že navždy chyby s Hotmail nyní, to je důvod, proč jsem přestal používat je na hlavních věcí. Existují servery, jen se zdá, že kalhoty spolehlivost.

Můj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Základní deska:
Asus P5Q Pro
Paměť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubní
Pevný disk (y):
Naprostá
Optická mechanika (s):
Sony al cheapo jedna.
Case / PSU:
Antec tři sta
Chlazení:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 případu fanoušků.
Síť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operační systém (y):
XP SP3
Old 4. května 2009, 12:51
Člen Skupina

si spustit svůj vlastní poštovní server pak? nebo jen použít jinou službu?
Old 4. května 2009, 13:44
Moderátor skupiny

Citace:
Původně Poslal mctw View Post
si spustit svůj vlastní poštovní server pak? nebo jen použít jinou službu?
Moje vlastní poštovního serveru. Tak jsem kontrolu, a můžu řešit věci, když přestane fungovat A když jsem zapomněl heslo, mohu resetujte jej bez ztrátě všech mých emailů.

Doufám, že se brzy dostanu trochu více organizované a nabízet některé mail hosting pro pár lidí, na vlastní doméně, nebo cokoliv.

Stejně tak by mohl využít svých serverů lol.

Old 5. května 2009, 13:58
Člen Skupina

To je fér. Myslím, že i když by měli vědět, jak a software! špatně držet hotmail nyní, jak se zdá, že se chová sám, možná se někdy zkuste jiný. žádné doporučil?
Old 6. května 2009, 06:08
Moderátor skupiny

Citace:
Původně Poslal mctw View Post
To je fér. Myslím, že i když by měli vědět, jak a software! špatně držet hotmail nyní, jak se zdá, že se chová sám, možná se někdy zkuste jiný. žádné doporučil?
Řekl bych, že nejlepší volbou, pokud vám nevadí platební trochu se ujme malý webhosting se společností, jako například 1 & 1, a poté pomocí e-mailového účtu, které poskytují. Pak to může být jako někdo @ doména nebo cokoliv.

Také ostatní výhody v dělat tak se můžete vytvořit libovolný počet aliasů, které odkazují na stejné e-mailové schránky, stejně jako somebody2@yourdomain.com a použití, které se zaregistrujete pro lidi, a pak, pokud se rozhodnete, nemusíte tyto emaily už jen smazat, které také znám, a Vy nebudete dostávat žádné nevyžádané pošty.

To, co dělám teď, a to díla léčbě. Disposible e-mailové adresy.

Druhou možností je Google Mail, se zdají být docela spolehlivé a rozhraní je dobrá, ale je nabyté chuti.

Je používán k ISP za předpokladu, že mail byl nejlepší, ale já bych tvrdit, že je pravděpodobně nejhorší hned, a skutečnost, že volné všechny své e-maily, pokud jste změnili ISP prostě sloučeniny této skutečnosti.

A prý webmailové je správná cesta, údajně software klienti budou brzy pryč, všechno na web apps. Myslím, že to má smysl opravdu

Old 6. května 2009, 08:26
Člen Skupina

nemocné podívat na získání domény jako bys řekl myslím.
a souhlasím, můj ISP je panna, a jeho mail je nezměrný. 10mb skladovacích prostor pro začátečníky, stejně jako asi jeden z nejhorších navrženo rozhraní! a myslíte, že byli placení za to! díky za radu, jsem se podívat do toho hned další.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Má Windows Live Mail Desktop ke stažení, průměr jsem Příjem e-mailů v Entourage rs4025 Operační systémy Windows 1 16.října 2009 10:57
Windows Live Krádež z Outlook Express sremos Email, VoIP & IM Diskuse 0 15. srpna 2009 08:21
Stahování pošty do Outlooku Používáme F9 Klíč dfr200764 Office & Aplikace 2 9. května 2009 10:44
Outlook zařazování mail? greensleeves54 Email, VoIP & IM Diskuse 4 11. října 2007 17:14
Windows Live mail destop beta Cew27 Email, VoIP & IM Diskuse 2 7. září 2007 13:59
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.