![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ok, tak jsem se Outlook 2007 (a ve suite) nainstalován na svém PC a notebooku, a to jak systémem Win XP SP3 s avast! a spyware terminátor. Jsem dát hotmail / živá mail konektor na obou stroj, dokonce řídila pokyny online! Na mém notebooku, je přidán na můj účet (@ hotmail.co.uk) a dala nahoru a stáhli všechny mé e-mail a kalandrů bezchybně. Se pokusil ji na svém PC, a proto přichází rčení 'Outlook Connector je k dispozici pouze pro předplatitele. Chcete si objednat hned? ' s opitions ano nebo ne, a to jak z toho nic dělat, když klikli. jsem tu něco chybí? Im dam určitě i didnt přesně to samé na obou strojích .... MCTW EDIT: zapomněl zdůraznit, za tuto chybu je prostě nebude synchronizace na hotmail vůbec, email nefunguje. právě přichází s chybou při odesílání a přijímání je stisknuto ..... |
|
| |||
| |||
| Dobře, teď im opravdu zmatený. mentalitám byly uzavřeny za hodinu nebo 2 nyní, právě otevřel, zálohovat a přihlásit ihned je šťastně stáhli. IVE není restartován nebo nic. confused.com ....... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I zdá se, že navždy chyby s Hotmail nyní, to je důvod, proč jsem přestal používat je na hlavních věcí. Existují servery, jen se zdá, že kalhoty spolehlivost.
|
| |||
| |||
| si spustit svůj vlastní poštovní server pak? nebo jen použít jinou službu? |
|
| |||
| |||
| Citace:
A když jsem zapomněl heslo, mohu resetujte jej bez ztrátě všech mých emailů. Doufám, že se brzy dostanu trochu více organizované a nabízet některé mail hosting pro pár lidí, na vlastní doméně, nebo cokoliv. Stejně tak by mohl využít svých serverů lol.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| To je fér. Myslím, že i když by měli vědět, jak a software! špatně držet hotmail nyní, jak se zdá, že se chová sám, možná se někdy zkuste jiný. žádné doporučil? |
|
| |||
| |||
| Citace:
Také ostatní výhody v dělat tak se můžete vytvořit libovolný počet aliasů, které odkazují na stejné e-mailové schránky, stejně jako somebody2@yourdomain.com a použití, které se zaregistrujete pro lidi, a pak, pokud se rozhodnete, nemusíte tyto emaily už jen smazat, které také znám, a Vy nebudete dostávat žádné nevyžádané pošty. To, co dělám teď, a to díla léčbě. Disposible e-mailové adresy. Druhou možností je Google Mail, se zdají být docela spolehlivé a rozhraní je dobrá, ale je nabyté chuti. Je používán k ISP za předpokladu, že mail byl nejlepší, ale já bych tvrdit, že je pravděpodobně nejhorší hned, a skutečnost, že volné všechny své e-maily, pokud jste změnili ISP prostě sloučeniny této skutečnosti. A prý webmailové je správná cesta, údajně software klienti budou brzy pryč, všechno na web apps. Myslím, že to má smysl opravdu
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| nemocné podívat na získání domény jako bys řekl myslím. a souhlasím, můj ISP je panna, a jeho mail je nezměrný. 10mb skladovacích prostor pro začátečníky, stejně jako asi jeden z nejhorších navrženo rozhraní! a myslíte, že byli placení za to! díky za radu, jsem se podívat do toho hned další. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Má Windows Live Mail Desktop ke stažení, průměr jsem Příjem e-mailů v Entourage | rs4025 | Operační systémy Windows | 1 | 16.října 2009 10:57 |
| Windows Live Krádež z Outlook Express | sremos | Email, VoIP & IM Diskuse | 0 | 15. srpna 2009 08:21 |
| Stahování pošty do Outlooku Používáme F9 Klíč | dfr200764 | Office & Aplikace | 2 | 9. května 2009 10:44 |
| Outlook zařazování mail? | greensleeves54 | Email, VoIP & IM Diskuse | 4 | 11. října 2007 17:14 |
| Windows Live mail destop beta | Cew27 | Email, VoIP & IM Diskuse | 2 | 7. září 2007 13:59 |
| Thread Nástroje | |
| |