μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > E-mail, IM & VoIP Συζήτηση

Register

Outlook Live Mail Connector Σφάλμα

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 30ης Απριλίου 2009, 09:53
Μέλος Ομάδα

Εντάξει, έχω το Outlook 2007 (και το υπόλοιπο της σουίτας) εγκατεστημένο στον υπολογιστή μου και φορητό υπολογιστή, και οι δύο τρέχει Win XP SP3 με avast! spyware και τερματισμού. Έχω θέσει hotmail / live mail υποδοχή τόσο σε μηχανή, ακόμη και ακολούθησε τις οδηγίες online! Από τη δική μου φορητό υπολογιστή, θα προστεθεί στο λογαριασμό μου (@ hotmail.co.uk) και έθεσε τον εαυτό μου και να κατεβάσει όλα τα email και Καλάνδρες άψογα. Απλά δοκίμασα για τον υπολογιστή μου, και αυτό έρχεται λέγοντας «Outlook Connector είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές. Θέλετε να εγγραφείτε τώρα; " opitions με το ΝΑΙ ή ΟΧΙ, τα οποία δεν κάνουν τίποτα όταν πατηθεί.

i am λείπει κάτι εδώ; Im φράγμα σίγουρος i didn't ακριβώς το ίδιο και στις δύο μηχανές ....

MCTW

EDIT: ξέχασα να επισημάνω, μετά το λάθος αυτό, απλά δεν θα συγχρονίζεται με το Hotmail σε όλα, δεν λειτουργεί το email. έρχεται μόνο με το σφάλμα κατά την αποστολή / λήψη πιέζεται .....
Old 30ης Απριλίου 2009, 11:22
Μέλος Ομάδα

Εντάξει, τώρα im πραγματικά σύγχυση. απόψεις τους έκλεισαν για μια ώρα ή 2 τώρα, άνοιξε λίγο πίσω και θα συνδεθεί αμέσως είναι ευτυχώς τηλεφορτωθούν. IVE δεν επανεκκίνηση ή τίποτα. confused.com .......
Old 4ης Μαΐου 2009, 12:29
Συντονιστής Ομάδας

I φαίνεται να έχουν πάντα λάθη με Hotmail τώρα, γι αυτό έχουν σταματήσει να χρησιμοποιούν για κύριων stuff. Οι διακομιστές μόνο φαίνεται να έχει αξιοπιστία παντελόνι.

Το σύστημά μου: Eclipse

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
Μνήμες:
OCZ 8GB 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
Saphire Radeon 4850
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
VAST
Optical Drive (s):
Sony al cheapo ένα.
Υπόθεση / PSU:
Antec τριακόσιες
Ψύξη:
Cooler Αρκτικής 7 Pro, 3 περίπτωση οπαδούς.
Network / Internet:
Τιτάν ADSL
Monitor (ες):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old 4ης Μαΐου 2009, 12:51
Μέλος Ομάδα

μήπως τρέχει το δικό σας mailserver τότε; ή απλά να χρησιμοποιήσετε μια διαφορετική υπηρεσία;
Old 4ης Μαΐου 2009, 13:44
Συντονιστής Ομάδας

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας mctw View Post
μήπως τρέχει το δικό σας mailserver τότε; ή απλά να χρησιμοποιήσετε μια διαφορετική υπηρεσία;
Η δική μου mailservers. Με αυτόν τον τρόπο, θα έχει τον έλεγχο, και θα μπορεί να λύσει τα πράγματα όταν σταματήσει να λειτουργεί Κι αν ξεχάσω τον κωδικό μου, μπορώ να επαναφέρετε, χωρίς να χάσει όλα μου τα emails.

Ελπίζω σύντομα να πάρετε μια λίγο πιο οργανωμένη και προσφέρει ορισμένα mail hosting για λίγα άτομα, με δική τους όνομα ή οτιδήποτε άλλο.

Μπορούσαμε επίσης να κάνουν χρήση των εξυπηρετητών μου lol.

Old 5ης Μαΐου 2009, 13:58
Μέλος Ομάδα

πάλι καλά. Νομίζω πως θα ήταν αν είχα την τεχνογνωσία και το λογισμικό! άρρωστος Hotmail για να κολλήσει τώρα, όπως φαίνεται να συμπεριφέρεται η ίδια, ίσως κάποια στιγμή θα προσπαθήσει άλλο. κάθε συνιστώμενη;
Old 6ης Μαΐου 2009, 06:08
Συντονιστής Ομάδας

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας mctw View Post
πάλι καλά. Νομίζω πως θα ήταν αν είχα την τεχνογνωσία και το λογισμικό! άρρωστος Hotmail για να κολλήσει τώρα, όπως φαίνεται να συμπεριφέρεται η ίδια, ίσως κάποια στιγμή θα προσπαθήσει άλλο. κάθε συνιστώμενη;
Θα έλεγα ότι η καλύτερη επιλογή, αν δεν σας πειράζει δίνοντας λίγο είναι για να αναλάβουν ένα μικρό Webhosting με μια εταιρεία, όπως η 1 & 1, και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε το λογαριασμό email που αυτές παρέχουν. Στη συνέχεια, μπορεί να ήθελε κάποιος @ ο_τομέας_σας ή οτιδήποτε άλλο.

Επίσης, το άλλο όφελος σε αυτόν τον τρόπο, τον τρόπο αυτό, είναι ότι μπορείτε να δημιουργήσετε οποιοδήποτε αριθμό ψευδώνυμα που οδηγεί στα ίδια τα εισερχόμενα email, όπως και somebody2@yourdomain.com και να τις χρησιμοποιούν για να εγγραφείτε στο υλικό και, στη συνέχεια, αν αποφασίσετε να κάνετε τα μηνύματα που δεν χρειάζονται πια, απλώς διαγράψτε το ψευδώνυμο, και δεν θα φέρει οποιαδήποτε spam.

Thats αυτό που κάνω τώρα και δουλεύει μία θεραπεία. Disposible διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Η άλλη επιλογή είναι το Google Mail, φαίνεται αρκετά αξιόπιστα, και η διεπαφή είναι καλή, αλλά είναι μια γεύση που αποκτήθηκαν.

Θα πρέπει να χρησιμοποιούνται υπό την προϋπόθεση ότι ISP mail ήταν η καλύτερη, αλλά θα ήθελα ισχυρίζονται ότι είναι ίσως η χειρότερη τώρα, και το γεγονός ότι τα χαλαρά όλα τα email σας, όταν αλλάζετε ISP ενώσεις μόνο αυτό το γεγονός.

Και προφανώς webmail είναι ο τρόπος για να προχωρήσει, δήθεν πελάτες λογισμικού θα φύγει σύντομα, τα πάντα σχετικά με web εφαρμογές. Μάλλον είναι λογικό πραγματικά

Old 6ης Μαΐου 2009, 08:26
Μέλος Ομάδα

άρρωστος να εξετάσει έναν τομέα όπως είπατε νομίζω.
και συμφωνώ, μου ISP είναι παρθένα, και το ταχυδρομείο τους σύστημα είναι φοβερή. 10MB χώρος αποθήκευσης για εκκινητήρες, καθώς και ίσως ένα από τα χειρότερα έχουν σχεδιαστεί διασυνδέσεις! και να σκεφτεί κανείς ότι ήταν για την πληρωμή! ευχαριστώ για τις συμβουλές, θα εξετάσει περαιτέρω αυτό τώρα.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.