manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Email, VoIP & IM Razgovor

Register

Outlook Live Mail Error konektor

Reply

Thread Tools
Old 30 tra 2009, 09:53
Member Group

Default Outlook Live Mail Error konektor

Ok, pa sam za Outlook 2007 (i ostalo od suite) Installer na moj računalo i laptop, oba prikazuju Win XP SP3 sa avast! i spyware terminator. Ja sam stavio Hotmaila / live mail konektor na oba stroja, čak i online slijedi upute! Na moj laptop, dodao je moj račun (@ hotmail.co.uk) i postaviti sebi i skinuti sve moje e-pošte i calenders flawlessly. Dovoljno je pokušao Internet na moj računalo i Internet dogoditi se gore kazivanje "Outlook konektora je dostupan samo za pretplatnike. Želite li se pretplatiti sada? " opitions sa da ili ne, oba od kojih je činiti ništa kada se pritisne.

sam nešto nedostaje ovdje? Im zaprečiti siguran JA nije točno istu stvar na obje machines ....

MCTW

EDIT: zaboravio da istaknemo, nakon ove pogreške je jednostavno nece sync na Hotmail at svi, e-pošta ne radi. upravo dolazi sa greška našto slanje / primanje je prešani .....
Old 30 tra 2009, 11:22
Member Group

ok, sada im stvarno zbunjen. izgled bio zatvoren za sat ili 2 sada, samo otvori ga ponovo i on prijavljeni odmah je sretno preuzeti. ive nije ponovno podizanje sustava ili ništa. confused.com .......
Old 4. svibanj 2009, 12:29
Moderator / ica grupe

Čini se da ću zauvijek imati greške s Hotmail sada, to je razlog zašto sam prestala koriste ih za mainline stvari. Postoji samo serverima izgleda da hlače pouzdanost.

My System: Eclipse

Procesor (i):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Matične ploče:
Asus P5Q Pro
RAM memorija:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafička kartica (e):
Saphire Radeon 4850
Sound Card:
Onboard
Tvrdi disk (i):
Golema
Optički pogon (e):
Sony al cheapo jedan.
Case / PSU:
Antec trista
Hlađenje:
Arktik hladnjaci 7 Pro, 3 case obožavatelja.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Operacijski sustav (e):
XP SP3
Old 4. svibanj 2009, 12:51
Member Group

Da li pokrenuti vlastiti mailserver onda? ili jednostavno koristiti različite usluge?
Old 4. svibanj 2009, 13:44
Moderator / ica grupe

Quote:
Originally Posted by mctw View Post
Da li pokrenuti vlastiti mailserver onda? ili jednostavno koristiti različite usluge?
Moj mail. Na taj način, imam kontrolu, i ne mogu riješiti stvari kada prestati raditi I ako sam zaboravio / la zaporku, ne mogu ga vratiti, bez gubitka sve moje e-pošte.

Nadam se da ću uskoro dobiti nešto više organizirani i nude neke mail hostinga za nekoliko ljudi, na vlastitoj domeni ili slicno.

Moć, te da koriste moje posluľitelje lol.

Old 5. svibanj 2009, 13:58
Member Group

fer dovoljno. Mislim da bih, ako sam imao know how i softvera! bolestan držati Hotmaila za sada, kako se čini da se sama ponaša, možda će se neko drugi. bilo koje preporuča?
Old 6. svibanj 2009, 06:08
Moderator / ica grupe

Quote:
Originally Posted by mctw View Post
fer dovoljno. Mislim da bih, ako sam imao know how i softvera! bolestan držati Hotmaila za sada, kako se čini da se sama ponaša, možda će se neko drugi. bilo koje preporuča?
Rekao bih najbolja opcija ako vam ne smeta plaćati malo je da se uzme malo webhosting sa kompanija, kao i 1 i 1, a zatim koristite račun e-pošte koje oni pružaju. Tada ona može biti kao netko @ yourdomain ili slicno.

Također, ostale naknade u to na taj način se možete stvoriti bilo koji broj aliases koje ukazuju na isti pristiglu poštu, kao što somebody2@yourdomain.com i koristiti da se prijavim za stvari, a onda ako odlučite ne morate više one poruke e-pošte, pravedan izbrisati to pseudonim, i nećete dobiti bilo koji spam.

Taj što mi je činiti sada, i to radi gozba. Disposible e-mail adrese.

Druga opcija je Google Mail, oni izgledaju prilično pouzdani, a sučelje je dobro, ali je stečena okus.

On se pod uvjetom da je ISP-mail je bio najbolji, ali ja bih razuvjeriti da je vjerojatno najgore sada, i činjenicu da odriješiš sve vaše e-pošte kada promijeniti ISP spojevi samo ovu činjenicu.

Webmail i navodno je put to ići, navodno softver klijenti će uskoro otišao, sve na web apps. Mislim da ima smisla stvarno

Old 6. svibanj 2009, 08:26
Member Group

uzimajući bolestan pogledati u domenu kao što si rekao mislim.
i slažem se, moj ISP je djevojka, i njihov mail sustav je dubok. 10 MB prostora za pohranu za početnika, kao i vjerojatno jedan od najgorih dizajnirana sučelja! i mislim da su za to plaćaju! hvala za jedan dan savjet, ja ću gledati u ovu daljnji sada.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.