![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Ok, pa sam za Outlook 2007 (i ostalo od suite) Installer na moj računalo i laptop, oba prikazuju Win XP SP3 sa avast! i spyware terminator. Ja sam stavio Hotmaila / live mail konektor na oba stroja, čak i online slijedi upute! Na moj laptop, dodao je moj račun (@ hotmail.co.uk) i postaviti sebi i skinuti sve moje e-pošte i calenders flawlessly. Dovoljno je pokušao Internet na moj računalo i Internet dogoditi se gore kazivanje "Outlook konektora je dostupan samo za pretplatnike. Želite li se pretplatiti sada? " opitions sa da ili ne, oba od kojih je činiti ništa kada se pritisne.
sam nešto nedostaje ovdje? Im zaprečiti siguran JA nije točno istu stvar na obje machines .... MCTW EDIT: zaboravio da istaknemo, nakon ove pogreške je jednostavno nece sync na Hotmail at svi, e-pošta ne radi. upravo dolazi sa greška našto slanje / primanje je prešani ..... |
|
|
|||
|
|||
|
ok, sada im stvarno zbunjen. izgled bio zatvoren za sat ili 2 sada, samo otvori ga ponovo i on prijavljeni odmah je sretno preuzeti. ive nije ponovno podizanje sustava ili ništa. confused.com .......
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Čini se da ću zauvijek imati greške s Hotmail sada, to je razlog zašto sam prestala koriste ih za mainline stvari. Postoji samo serverima izgleda da hlače pouzdanost.
|
|
|||
|
|||
|
Da li pokrenuti vlastiti mailserver onda? ili jednostavno koristiti različite usluge?
|
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
I ako sam zaboravio / la zaporku, ne mogu ga vratiti, bez gubitka sve moje e-pošte. Nadam se da ću uskoro dobiti nešto više organizirani i nude neke mail hostinga za nekoliko ljudi, na vlastitoj domeni ili slicno. Moć, te da koriste moje posluľitelje lol.
|
|||
|
|||
|
fer dovoljno. Mislim da bih, ako sam imao know how i softvera! bolestan držati Hotmaila za sada, kako se čini da se sama ponaša, možda će se neko drugi. bilo koje preporuča?
|
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
Također, ostale naknade u to na taj način se možete stvoriti bilo koji broj aliases koje ukazuju na isti pristiglu poštu, kao što somebody2@yourdomain.com i koristiti da se prijavim za stvari, a onda ako odlučite ne morate više one poruke e-pošte, pravedan izbrisati to pseudonim, i nećete dobiti bilo koji spam. Taj što mi je činiti sada, i to radi gozba. Disposible e-mail adrese. Druga opcija je Google Mail, oni izgledaju prilično pouzdani, a sučelje je dobro, ali je stečena okus. On se pod uvjetom da je ISP-mail je bio najbolji, ali ja bih razuvjeriti da je vjerojatno najgore sada, i činjenicu da odriješiš sve vaše e-pošte kada promijeniti ISP spojevi samo ovu činjenicu. Webmail i navodno je put to ići, navodno softver klijenti će uskoro otišao, sve na web apps. Mislim da ima smisla stvarno
|
|||
|
|||
|
uzimajući bolestan pogledati u domenu kao što si rekao mislim.
i slažem se, moj ISP je djevojka, i njihov mail sustav je dubok. 10 MB prostora za pohranu za početnika, kao i vjerojatno jedan od najgorih dizajnirana sučelja! i mislim da su za to plaćaju! hvala za jedan dan savjet, ja ću gledati u ovu daljnji sada. |