kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > E-mail, a VoIP és IM Vitalap

Register

Live Mail Outlook Connector Hiba

Reply

Téma eszközök
Old Április 30 2009, 09:53
Csoport tagja

Default Live Mail Outlook Connector Hiba

Oké, így az Outlook 2007 (és a többi apartman) telepítette a PC és a laptop, a két futó Win XP SP3 a avast! és spyware terminátor. Már fel hotmail / live mail-ra csatlakozó mindkét gépen, akkor is követi az online utasításokat! On my laptop, tette hozzá a fiókom (@ hotmail.co.uk), és azt tűzte ki maga elé, és a letöltött e-mail és minden kalanderek hibátlanul. Csak próbáltam én PC-hez, és azt ki mondja "Outlook Connector csak az előfizetőknek. Kívánja Feliratkozom most? A opitions igen vagy nem, ami nem tesz semmit, amikor kattintott.

Am I missing something here? Im anyaállatig biztos i didnt pontosan ugyanaz mindkét gépen ....

MCTW

Edit: elfelejtettem a figyelmet arra, miután a hiba egyszerűen nem szinkronizálva hotmail minden, az e-mail nem működik. csak jön ki a hiba, ha a Küldés / fogadás kell nyomni .....
Old Április 30 2009, 11:22
Csoport tagja

Oké, most már tényleg im zavarodva. kilátói lezártak egy órával vagy a 2. most éppen megnyitott vissza, és belépve rögtön is boldogan letölthetők. ive nem újraindítása, vagy ilyesmi. confused.com .......
Old Május 4 2009, 12:29
Moderátor Csoport

Úgy látszik, már örökre hibákat Hotmail most, ezért én már nem használja őket mainline cucc. Ott szerverek csak úgy pants megbízhatóság.

My System: Eclipse

Processzor (ok):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Alaplap:
Asus P5Q Pro
RAM memória:
OCZ 8GB 800MHz
Grafikus kártya (k):
Saphire Radeon 4850
Hangkártya:
Onboard
Merevlemez (ek):
Túlnyomó
Optikai meghajtó (k):
Sony al cheapo egyet.
Case / tápegység:
Antec Háromszáz
Hűtés:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 esetben rajongók.
Hálózat / Internet:
Titan ADSL
Monitor (ok):
Dual 19 "LCD
Operációs rendszer (ek):
XP SP3
Old Május 4 2009, 12:51
Csoport tagja

do you run a saját levelező aztán? vagy csak egy másik szolgáltató?
Old Május 4 2009, 13:44
Moderátor Csoport

Idézet:
Originally Posted by mctw View Post
do you run a saját levelező aztán? vagy csak egy másik szolgáltató?
Saját mailservers. Így van ellenőrzés, és én is megoldani a dolgokat, ha abbahagyják a munkát És, ha elfelejtettem a jelszavam, tudok reset meg, anélkül, hogy vesztes minden e-mailt.

Remélem, hogy hamarosan egy kicsit több, a szervezett és néhány mail tárhelyet kínál egy-két ember, a saját domain, vagy bármi.

Akár azt is használja az én szerverek lol.

Old Május 5 2009, 13:58
Csoport tagja

Helyes. Azt hiszem, ez volna a know-how és a szoftver! rosszul tapadnak hotmail most, mert úgy tűnik, hogy maga is viselkedik, lehet, hogy megpróbál egy másik valamikor. a javasolt?
Old Május 6 2009, 06:08
Moderátor Csoport

Idézet:
Originally Posted by mctw View Post
Helyes. Azt hiszem, ez volna a know-how és a szoftver! rosszul tapadnak hotmail most, mert úgy tűnik, hogy maga is viselkedik, lehet, hogy megpróbál egy másik valamikor. a javasolt?
Azt mondják, a legjobb megoldás, ha nem bánod kifizető egy kicsit, hogy akár egy kis webhosting egy cég, mint az 1 + 1, majd az e-mail fiókot, hogy azok rendelkeznek. Akkor is, mint valaki @ yourdomain, vagy bármi.

Továbbá, a másik előny az, hogy ezt ilyen módon nem lehet létrehozni tetszőleges számú aliast, hogy pont az azonos postafiókjában, mint somebody2@yourdomain.com és felhasználása, hogy iratkozzon fel a dolgot, majd ha úgy dönt, akkor nem kell azokat az e-maileket többé, csak törölni ezt másképpen, és akkor nem lesz spam.

Amit mi most, és működik a kezelésére. Disposible e-mail címeket.

A másik lehetőség a Google Mail, úgy tűnik, elég megbízhatóak, és a felület jó, de a megszerzett ízét.

Régen lehet, feltéve, hogy az ISP mail volt a legjobb, de én úgy érvelnek, hogy talán a legrosszabb most, és az a tény, hogy laza az összes e-mailjét, ha változás áll ISP csak ezt a tényt.

És nyilvánvalóan webmail az utat kell megtennünk, feltehetően szoftver ügyfeleknek lesz hamarosan elment, mindent web apps. Azt hiszem, hogy van értelme, tényleg

Old Május 6 2009, 08:26
Csoport tagja

rosszul nézel be getting a domain, mint maga mondta azt hiszem.
és egyetértek, az én ISP is szűz, és a mail rendszer feneketlen. 10 Mb-nyi tárhely kezdetnek, valamint valószínűleg az egyik legrosszabb tervezték interfészeiről! és gondolom nem fizetnek meg! Köszönöm a tanácsot, azt kell megvizsgálnia ezt tovább most.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
A Windows Live Mail Desktop letöltése, értem, leveleket kapni az Entourage rs4025 A Windows operációs rendszerek 1 Október 16, 2009 10:57
Windows Live Lopás az Outlook Express sremos E-mail, a VoIP és IM Vitalap 0 15. augusztus 2009 08:21
Letöltése Mail Outlook használata F9 Kulcs dfr200764 Office & Applications 2 9. május 2009 10:44
Outlook nyomtatási mailt? greensleeves54 E-mail, a VoIP és IM Vitalap 4 11. október 2007 17:14
A Windows Live Mail beta destop Cew27 E-mail, a VoIP és IM Vitalap 2 7. 2007 Szeptember 13:59
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.