![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Oké, így az Outlook 2007 (és a többi apartman) telepítette a PC és a laptop, a két futó Win XP SP3 a avast! és spyware terminátor. Már fel hotmail / live mail-ra csatlakozó mindkét gépen, akkor is követi az online utasításokat! On my laptop, tette hozzá a fiókom (@ hotmail.co.uk), és azt tűzte ki maga elé, és a letöltött e-mail és minden kalanderek hibátlanul. Csak próbáltam én PC-hez, és azt ki mondja "Outlook Connector csak az előfizetőknek. Kívánja Feliratkozom most? A opitions igen vagy nem, ami nem tesz semmit, amikor kattintott. Am I missing something here? Im anyaállatig biztos i didnt pontosan ugyanaz mindkét gépen .... MCTW Edit: elfelejtettem a figyelmet arra, miután a hiba egyszerűen nem szinkronizálva hotmail minden, az e-mail nem működik. csak jön ki a hiba, ha a Küldés / fogadás kell nyomni ..... |
|
| |||
| |||
| Oké, most már tényleg im zavarodva. kilátói lezártak egy órával vagy a 2. most éppen megnyitott vissza, és belépve rögtön is boldogan letölthetők. ive nem újraindítása, vagy ilyesmi. confused.com ....... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Úgy látszik, már örökre hibákat Hotmail most, ezért én már nem használja őket mainline cucc. Ott szerverek csak úgy pants megbízhatóság.
|
| |||
| |||
| do you run a saját levelező aztán? vagy csak egy másik szolgáltató? |
|
| |||
| |||
| Idézet:
És, ha elfelejtettem a jelszavam, tudok reset meg, anélkül, hogy vesztes minden e-mailt. Remélem, hogy hamarosan egy kicsit több, a szervezett és néhány mail tárhelyet kínál egy-két ember, a saját domain, vagy bármi. Akár azt is használja az én szerverek lol.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Helyes. Azt hiszem, ez volna a know-how és a szoftver! rosszul tapadnak hotmail most, mert úgy tűnik, hogy maga is viselkedik, lehet, hogy megpróbál egy másik valamikor. a javasolt? |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Továbbá, a másik előny az, hogy ezt ilyen módon nem lehet létrehozni tetszőleges számú aliast, hogy pont az azonos postafiókjában, mint somebody2@yourdomain.com és felhasználása, hogy iratkozzon fel a dolgot, majd ha úgy dönt, akkor nem kell azokat az e-maileket többé, csak törölni ezt másképpen, és akkor nem lesz spam. Amit mi most, és működik a kezelésére. Disposible e-mail címeket. A másik lehetőség a Google Mail, úgy tűnik, elég megbízhatóak, és a felület jó, de a megszerzett ízét. Régen lehet, feltéve, hogy az ISP mail volt a legjobb, de én úgy érvelnek, hogy talán a legrosszabb most, és az a tény, hogy laza az összes e-mailjét, ha változás áll ISP csak ezt a tényt. És nyilvánvalóan webmail az utat kell megtennünk, feltehetően szoftver ügyfeleknek lesz hamarosan elment, mindent web apps. Azt hiszem, hogy van értelme, tényleg
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| rosszul nézel be getting a domain, mint maga mondta azt hiszem. és egyetértek, az én ISP is szűz, és a mail rendszer feneketlen. 10 Mb-nyi tárhely kezdetnek, valamint valószínűleg az egyik legrosszabb tervezték interfészeiről! és gondolom nem fizetnek meg! Köszönöm a tanácsot, azt kell megvizsgálnia ezt tovább most. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| A Windows Live Mail Desktop letöltése, értem, leveleket kapni az Entourage | rs4025 | A Windows operációs rendszerek | 1 | Október 16, 2009 10:57 |
| Windows Live Lopás az Outlook Express | sremos | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 0 | 15. augusztus 2009 08:21 |
| Letöltése Mail Outlook használata F9 Kulcs | dfr200764 | Office & Applications | 2 | 9. május 2009 10:44 |
| Outlook nyomtatási mailt? | greensleeves54 | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 4 | 11. október 2007 17:14 |
| A Windows Live Mail beta destop | Cew27 | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 2 | 7. 2007 Szeptember 13:59 |
| Téma eszközök | |
| |