![]() |
|
| |||
| |||
| טוב, אז יש לי Outlook 2007 (ואת שאר Suite) מותקנת על המחשב שלי ואת המחשב הנישא, הן מופיעות Win XP SP3 עם avast! ו terminator ריגול. ביצעתי לשים Hotmail / גר מייל מחבר הן על גבי מכונה, גם אחרי ההוראות המקוונות! על הנייד שלי, הוא הוסיף את החשבון שלי (@ hotmail.co.uk) והוא מגדיר את עצמו ואת כל שהורדת את הדוא"ל ו calenders היו ללא רבב. רק ניסה את זה על המחשב שלי, והוא מגיע עד אומר 'ב-Outlook Connector זמין רק למנויים. האם ברצונך להירשם כעת? " עם opitions כן או לא, שניהם מהם לעשות כלום כאשר לוחצים עליהן. אני חסר כאן משהו? Im סכר didn't אני בטוח בדיוק את אותו הדבר על שתי מכונות .... MCTW ערוך: שכחתי לציין, אחרי זה בטעות זה לא יהיה פשוט סנכרון ל-Hotmail בכלל, הדואר האלקטרוני לא עובד. פשוט מגיע עם השגיאה בעת שלח / קבל הוא לחוץ ..... |
|
| |||
| |||
| אוקיי, עכשיו באמת מבולבל IM. outlooks היה סגור במשך שעה או 2 עכשיו, פשוט פתח אותו לגבות והיא נכנסת מיד הוא בשמחה שהורדת. ive לא rebooted או כלום. confused.com ....... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני נראה לנצח יש שגיאות עם Hotmail עכשיו, זה למה אני צריך להשתמש עצרו אותם דברים mainline. יש שרתים רק נראה יש מכנסיים אמינות.
|
| |||
| |||
| אתה מפעיל את עצמו mailserver אז? או פשוט להשתמש בשירות אחר? |
|
| |||
| |||
| דואר שלי. באופן זה, יש לי שליטה, ואני יכול לפתור דברים כשהם להפסיק לפעול ואם אני אשכח את הסיסמה שלי, אני יכול לאפס את זה, ללא loosing כל הודעות הדוא"ל שלי. אני מקווה בקרוב לקבל קצת יותר מאורגנת ומציעים כמה מייל מארח כמה אנשים, על התחום שלהם או מה שזה לא יהיה. אולי גם לנצל את שרתי LOL.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| מספיק הוגן. אני חושב שאם הייתי יודע שיש לי את התוכנה ואת אופן! חולה על מקל Hotmail לעכשיו, כפי שזה נראה מתנהג עצמה, אולי תנסה עוד פעם. כל המומלץ? |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
כמו כן, אחרים נהנים לעשות את זה כך, היא תוכל ליצור כל מספר של כינויים המצביעים לאותו דוא"ל דואר נכנס, כמו somebody2@yourdomain.com ושימוש זה כדי להירשם הדברים, ואז להחליט אם אתה לא צריך אותם יותר הודעות דוא"ל, פשוט מחק את הכינוי, ואתה לא מקבל שום דואר זבל. Thats מה שאני עושה עכשיו, וזה עובד על לטפל. Disposible כתובות דוא"ל. האפשרות האחרת היא-Google Mail, הם נראים די אמינים, ואת ממשק טוב אבל הוא טעם נרכש. זה היה אמור להיות כי ספק שירותי האינטרנט המסופקים הדואר היה הכי טוב, אבל אני מעוניין לטעון את זה הוא כנראה הכי גרוע עכשיו, והעובדה כי אתה משוחרר מכל הדוא"ל שלך כאשר אתה משנה את ספק שירותי האינטרנט רק תרכובות עובדה זו. בנוסף, ככל הנראה הוא Webmail את כל הכבוד, supposedly תוכנה לקוחות להעלם בקרוב יהיה, הכל על האינטרנט Apps. אני מניח שזה הגיוני מאוד
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| חולה להסתכל מקבל תחום כמו שאמרת אני חושב. ואני מסכים, ספק האינטרנט שלי היא בתולה, וכן את מערכת הדואר הוא תהומי. 10MB של שטח אחסון עבור התחלה, כמו גם ככל הנראה אחד הגרוע ממשקים מעוצבים! ו לחשוב היו משלמים בשביל זה! תודה על העצה, אני מסתכל לתוך זה יהיה עוד יותר עכשיו. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| האם Windows Live Mail Desktop להוריד, כלומר אני לקבל דוא"ל ב-Entourage | rs4025 | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 16 אוקטובר 2009 10:57 |
| Windows Live לגנוב מ-Outlook Express | sremos | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 0 | ה -15 לאוגוסט 2009 08:21 |
| הורדה ל-Outlook באמצעות דואר F9 מפתח | dfr200764 | חבילות Office & Applications | 2 | 9th מאי 2009 10:44 |
| עקיפה דואר ב-Outlook? | greensleeves54 | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 4 | 11th אוקטובר 2007 17:14 |
| Windows Live destop מייל ביתא | Cew27 | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 2 | 7 ספטמבר 2007 13:59 |
| שרשרת כלים | |
| |