![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Gerai, kad aš Outlook 2007 (ir į komplektą poilsio), sumontuoti ant mano PC ir nešiojamas, abi veikia Win XP SP3, su avast! ir šnipinėjimo terminatorius. Aš įdėti hotmail / Live Mail jungtis ant tiek mašina, net ir po internetu instrukcijas! Mano nešiojamas, ji pridūrė Mano sąskaita (@ hotmail.co.uk) ir ji pasiryžo iki ir perkelti visus savo elektroninio pašto adresą ir kalendoriai nepriekaištingai. Tiesiog išbandžiau ant mano PC, o jis pasirodo posakis "Outlook Connector" yra prieinama tik prenumeratoriams. Ar norite užsiprenumeruoti dabar? " su opitions taip arba ne, abu nieko, kai paspaudėte. Aš čia kažko trūksta? Im užtvankos tikrai i didnt lygiai tas pats, tiek mašinos .... MCTW EDIT: pamiršau pažymėti, po to, kai ši klaida jis tiesiog negali sinchronizuoti Hotmail visais, el neveikia. tiesiog atvyksta su klaidos siųsti / gauti spaudžiamas ..... |
|
| |||
| |||
| Gerai, dabar jiems tikrai supainioti. perspektyvos buvo uždarytos valandą ar 2 dabar tik pradėjo jį atgal į viršų ir jis prisijungęs iš karto yra laimingai parsisiųsti. IVE ne perleist arba nieko. confused.com ....... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Man atrodo, kad amžinai klaidų Hotmail dabar, tai kodėl aš turiu nustoti naudoti juos Mainline stuff. Yra serveriai tik atrodo pants patikimumą.
|
| |||
| |||
| Ar jums paleisti savo pašto serveris tada? arba tiesiog naudoti įvairių paslaugų? |
|
| |||
| |||
| Citata:
Ir jei aš pamirštu savo slaptažodį, galiu iš naujo ją, neprarandant visų mano el. Tikiuosi, kad netrukus gausite šiek tiek geriau organizuoti ir teikti kai kuriuos pašto priegloba mažai žmonių, dėl savo domeno ar whatever. Taip pat sėkmingai galėtų pasinaudoti savo serverius lol.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| teisingai pakankamai. Manau būtų, jei aš jau žinau, kaip ir programinę įrangą! ill stick to Hotmail dabar, kaip jis atrodo, elgiasi pati, gal bandys dar kartais. rekomenduojamų? |
|
| |||
| |||
| Citata:
Be to, kitos naudos tai daryti tokiu būdu, tai galite sukurti neribotą pravardžių skaičius, kurie nurodo į tą patį pašto dėžutę, kaip somebody2@yourdomain.com ir naudoti, kad užsiregistruoti stuff, ir tada, jei nuspręsite jums nereikia šių laiškų nebereikia, tiesiog ištrinkite šį slapyvardį, ir jūs negausite jokių šiukšlių. Thats what I do, ir dabar jis veikia gydyti. Disposible elektroninio pašto adresus. Kita galimybė yra "Google Mail", jie atrodo gana patikimas ir sąsajos yra geras, bet yra įgytas skonį. Ji naudojama taip, kad jei IPT pašto buvo geriausias, bet aš tvirtina, tai turbūt labiausiai dabar, ir tai, kad jums prarasti visus elektroniniu paštu, kai jūs keičiate tik IPT junginiai šį faktą. Ir matyt webmail yra kelias, tariamai įrangos klientams bus greitai dingo, viskas apie interneto apps. Manau verta tikrai
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| blogai atrodo vis į domeno kaip jums sakė, kad aš manau. ir aš sutinku, mano ISP yra grynas, o jų pašto sistema yra siaubingai. 10 MB saugojimo vietos užkandžiai, taip pat blogiausia skirtos sąsajos turbūt vienas! ir manau buvo sumokėti už tai! Ačiū už patarimus, aš dar labiau įsigilinti į tai dabar. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Ar "Windows Live Mail Desktop Atsisiųsti, vidutinis gaunu laiškus entourage | rs4025 | Windows "operacinės sistemos | 1 | 16 spalis 2009 10:57 |
| "Windows Live" vagystė iš "Outlook Express | sremos | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 0 | Rugpjūtis 15, 2009 08:21 |
| Parsisiuntimas laišką Outlook naudojant F9 Raktažodžiai | dfr200764 | Office Suites & Applications | 2 | 9 gegužė 2009 10:44 |
| Outlook operacinė paštu? | greensleeves54 | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 4 | 11 spalis 2007 17:14 |
| Windows Live Mail "beta" darbastalis | Cew27 | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 2 | Rugsėjis 7, 2007 13:59 |
| Temos įrankiai | |
| |