mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > E-pasts, VoIP & IP Discussion

Register

Live Mail Outlook Connector Kļūda

Reply

Thread Tools
Old Aprīlis 30, 2009, 09:53
Loceklis

Labi, tāpēc man ir Outlook 2007 (un pārējai suite), kas uzstādīti uz mana pc un portatīvo datoru, Win XP SP3 abas tiek palaistas ar Avast! un spyware terminatoru. Esmu nodot Hotmail / Live Mail connector uz abu mašīnu, pat aiz online instrukciju! Par manu portatīvo datoru, to papildina savu kontu (@ hotmail.co.uk) un tas, kas sevi un lejupielādēt visus manus e-pastu un kalendāru nevainojami. Tikko izmēģināju uz manu PC, un tas nāk līdz teiciens "Outlook Connector pieejama tikai abonentiem. Vai jūs vēlaties abonēt tagad? " ar opitions jā vai nē, kuras abas nedarīt neko, kad uzklikšķināt.

am i missing something here? Im dam pārliecināts i didn't tieši tas pats gan mašīnu ....

MCTW

EDIT: aizmirsu norādīt, pēc šī kļūda ir vienkārši nebūs sinhronizēt ar Hotmail visos e-pasts nedarbojas. tikko nāk klajā ar kļūdu, nosūtīt / saņemt ir nospiests .....
Old Aprīlis 30, 2009, 11:22
Loceklis

Labi, tagad im tiešām apjukusi. prognozes ir slēgtas stundu vai 2 tagad, tikko uzsākusi atpakaļ augšup un tā pieteicies uzreiz ir laimīgi lejupielādēt. IVE nav rebooted vai neko. confused.com .......
Old Maijs 4, 2009, 12:29
Moderator Group

Man šķiet, uz visiem laikiem ir kļūdas ar Hotmail šobrīd, tāpēc man ir pārtraukuši izmantot tos maģistrālēm stuff. Ir serveri tikai, šķiet, ir bikses uzticamību.

Mana sistēma: Aptumsums

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
RAM Operatīvā atmiņa:
OCZ 8GB 800Mhz
Graphics Card (s):
Saphire Radeon 4.850
Sound Card:
Onboard
Hard Drive (s):
Lielākā
Optical Drive (s):
Sony al cheapo vienu.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Dzesēšana:
Arktisks Cooler 7 Pro, 3 ja ventilatori.
Tīkla / Internets:
Titan ADSL
Monitor (s):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old Maijs 4, 2009, 12:51
Loceklis

Jūs palaist savu mailserver tad? vai vienkārši izmanto citu pakalpojumu?
Old Maijs 4, 2009, 13:44
Moderator Group

Quote:
Originally Posted by mctw View Post
Jūs palaist savu mailserver tad? vai vienkārši izmanto citu pakalpojumu?
Mana mailservers. Tādā veidā, man ir kontrole, un es varu atrisināt lietas, kad viņi pārtrauc darbu Un, ja esmu aizmirsis savu paroli, es var atjaunot to, nezaudējot visas manas vēstules.

Es ceru drīz saņemt nedaudz vairāk jāorganizē un piedāvāt dažus pasta hostingu uz dažiem cilvēkiem, uz sava domēna or whatever.

Varētu arī izmantot savu serveru lol.

Old Maijs 5, 2009, 13:58
Loceklis

godīga pietiekami. Es domāju, ka es būtu, ja man bija zināt, kā un programmatūru! slikti stick ar Hotmail pagaidām, jo tā, šķiet, reaģē sevi, varbūt būs jāmēģina vēl dažkārt. ieteicamos?
Old Maijs 6, 2009, 06:08
Moderator Group

Quote:
Originally Posted by mctw View Post
godīga pietiekami. Es domāju, ka es būtu, ja man bija zināt, kā un programmatūru! slikti stick ar Hotmail pagaidām, jo tā, šķiet, reaģē sevi, varbūt būs jāmēģina vēl dažkārt. ieteicamos?
Es teiktu, ka labākā iespēja, ja jūs neiebilstat maksā mazliet ir uzsākt nelielu webhosting ar, uzņēmumā kā 1 & 1 un pēc tam izmantojiet e-pasta kontu, ka tie sniedz. Tad tas var būt, piemēram, kāds @ yourdomain or whatever.

Arī citas priekšrocības, kas to dara šajā veidā ir varat izveidot jebkādu skaitu, pseidonīmi, kas norāda uz pašu e-pasta iesūtni, piemēram, somebody2@yourdomain.com un izmantot šo piereģistrēties stuff, un tad, ja izlemjat Jums nav nepieciešams šīs vēstules vairs, tikai svītrot šo vārdu, un jūs nesaņemsiet nevienu surogātpastu.

Tas ir tas, ko es iesāku, un tas darbojas ārstēt. Disposible e-pasta adreses.

Cita iespēja ir Google Mail, tie šķiet diezgan ticami, un interfeiss ir labs, bet ir ieguvis garšu.

To izmanto, lai, ka ISP sniedz pasta bija labākais, bet es gribētu apgalvot, ka, iespējams, ir sliktākais tagad, un tas, ka tu zaudē visus savus e-pastu, kad maināt ISP tikai savienojumu šo faktu.

Un acīmredzot webmail ir ceļš ejams, domājams programmatūra klientiem būs aizgājuši drīz viss tīmekļa progr. Es domāju, ka ir jēga tiešām

Old Maijs 6, 2009, 08:26
Loceklis

slikti apskatīt kļūst jomās, kā jūs teicāt, es domāju.
un es piekrītu, mans ISP ir jaunava, un to pasta sistēma ir neizmērojams. 10 MB atmiņas uz starteri, kā arī, iespējams, viens no sliktākajiem izstrādātas saskarnes! un domāju, ka būtu jāmaksā par to! Paldies par padomu, es izpētīt šo vēl tagad.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.