rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > E-mail, VoIP & IM dyskusja

Register

Live Mail Outlook Connector Błąd

Reply

Narzędzia wątku
Old 30. kwietnia 2009, 09:53
Członek grupy

Default Live Mail Outlook Connector Błąd

Ok, więc mam Outlook 2007 (oraz reszty zestawu) zainstalowana na moim komputerze i laptopie, jak działa Win XP SP3 z avast! i spyware terminatora. I've umieścić hotmail żywej mail złącze zarówno na maszynie, nawet po online instrukcje! Na moim laptopie, to dodaje moje konto (@ hotmail.co.uk) i stawia sobie i pobrać wszystkie moje e-mail i Kalandry bezbłędnie. Po prostu starałem się na moim komputerze, a to staje się powiedzenie "Outlook Connector jest dostępny tylko dla subskrybentów. Czy chcesz się zapisać? " z opitions tak lub nie, które po kliknięciu nic zrobić.

Am I missing something here? Dam im pewność i didnt dokładnie to samo na obu maszynach ....

MCTW

EDIT: zapomniałeś zwrócić uwagę, ten błąd to po prostu nie do synchronizacji hotmail na wszystkich, e-mail nie działa. tylko wyjdzie z błędu podczas wysyłania / pobierania naciśnięciu .....
Old 30. kwietnia 2009, 11:22
Członek grupy

dobrze, naprawdę im się mylić. poglądy został zamknięty przez 2 godziny i teraz, po prostu otworzył go i to od razu zalogować się szczęśliwie pobrane. ive uruchomiony ponownie lub nie wszystko. confused.com .......
Old 4. maja 2009, 12:29
Moderator grupy

I wydaje się, aby zawsze mieć błędy Hotmail teraz, to dlaczego mam zatrzymany przy użyciu ich do głównego stuff. Nie serwery tylko wydaje się pants niezawodności.

My System: Eclipse

Procesor (y):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Płyta główna:
Asus P5Q Pro
Pamięć RAM:
OCZ 8GB 800MHz
Karta graficzna (y):
Saphire Radeon 4850
Karta dźwiękowa:
Onboard
Hard Drive (s):
Rozległa
Optical Drive (s):
Sony al cheapo jeden.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Chłodzenie:
Cooler Arctic 7 Pro, 3 przypadku kibiców.
Sieć / Internet:
Titan ADSL
Monitor (y):
Podwójny 19 "LCD
Operating System (-y):
XP SP3
Old 4. maja 2009, 12:51
Członek grupy

Pan uruchomić własną MailServer potem? lub po prostu korzystać z różnych usług?
Old 4. maja 2009, 13:44
Moderator grupy

Cytat:
Originally Posted by mctw View Post
Pan uruchomić własną MailServer potem? lub po prostu korzystać z różnych usług?
Moje własne pocztowego. W ten sposób, mam kontrolę i mogę rozwiązać rzeczy, kiedy przestać działać A gdybym zapomniał hasła, można zresetować go bez utraty wszystkie moje e-maile.

Mam nadzieję, że wkrótce się trochę bardziej zorganizowane i oferują niektóre hostingu poczty dla kilku osób, z własnej domeny lub cokolwiek.

Może także skorzystać z moich serwerów lol.

Old 5 maj, 2009, 13:58
Członek grupy

Fair enough. Myślę, że jeśli będę miał know-how i oprogramowanie! źle trzymać hotmail teraz, gdyż wydaje się zachowujących się, być może będzie próbował innego sometime. zalecanych?
Old 6 maja 2009, 06:08
Moderator grupy

Cytat:
Originally Posted by mctw View Post
Fair enough. Myślę, że jeśli będę miał know-how i oprogramowanie! źle trzymać hotmail teraz, gdyż wydaje się zachowujących się, być może będzie próbował innego sometime. zalecanych?
Chciałbym powiedzieć, że najlepszym rozwiązaniem, jeśli nie zwracając uwagę trochę jest do podjęcia małych Webhosting z firmą, tak jak 1 i 1, a następnie korzystać z konta e-mail, że przewidują one. Następnie można go jak ktoś @ twoja_domena lub cokolwiek.

Również inne korzyści robi to w ten sposób, to można utworzyć dowolną liczbę aliasów, które wskazują na tę samą skrzynkę odbiorczą, takie jak somebody2@yourdomain.com i używać do logowania się na rzeczy, a następnie, jeśli nie potrzebujesz tych e-maili już, że po prostu usunąć alias, a nie będzie żadnych spamu.

Thats co zrobić i działa a treat. Disposible adresy e-mail.

Inną opcją jest Google Mail, wydają się dość wiarygodne, a interfejs jest dobry, ale nabyte smaku.

Był on pod warunkiem, że dostawcy poczty był najlepszy, ale I'd argumentują to chyba najgorsze, oraz fakt, że rozwiążesz wszystkie e-maile po zmianie ISP tylko związki tego faktu.

I najwyraźniej webmail jest droga, rzekomo oprogramowania klientów zniknie szybko, wszystko na aplikacje WWW. Chyba naprawdę ma sens

Old 6 maja 2009, 08:26
Członek grupy

źle wyglądać w dostawanie domeny jak powiedział pan, myślę.
i zgadzam się, mój ISP jest dziewicą, a ich system poczty jest abysmal. 10 MB miejsca dla młodych, jak i prawdopodobnie jednym z najgorszych zaprojektowane interfejsy! i pomyśleć, że było płacić za! dzięki za radę, i będą wyglądać na dalsze teraz.
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.