![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Ok, więc mam Outlook 2007 (oraz reszty zestawu) zainstalowana na moim komputerze i laptopie, jak działa Win XP SP3 z avast! i spyware terminatora. I've umieścić hotmail żywej mail złącze zarówno na maszynie, nawet po online instrukcje! Na moim laptopie, to dodaje moje konto (@ hotmail.co.uk) i stawia sobie i pobrać wszystkie moje e-mail i Kalandry bezbłędnie. Po prostu starałem się na moim komputerze, a to staje się powiedzenie "Outlook Connector jest dostępny tylko dla subskrybentów. Czy chcesz się zapisać? " z opitions tak lub nie, które po kliknięciu nic zrobić. Am I missing something here? Dam im pewność i didnt dokładnie to samo na obu maszynach .... MCTW EDIT: zapomniałeś zwrócić uwagę, ten błąd to po prostu nie do synchronizacji hotmail na wszystkich, e-mail nie działa. tylko wyjdzie z błędu podczas wysyłania / pobierania naciśnięciu ..... |
|
| |||
| |||
| dobrze, naprawdę im się mylić. poglądy został zamknięty przez 2 godziny i teraz, po prostu otworzył go i to od razu zalogować się szczęśliwie pobrane. ive uruchomiony ponownie lub nie wszystko. confused.com ....... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I wydaje się, aby zawsze mieć błędy Hotmail teraz, to dlaczego mam zatrzymany przy użyciu ich do głównego stuff. Nie serwery tylko wydaje się pants niezawodności.
|
| |||
| |||
| Pan uruchomić własną MailServer potem? lub po prostu korzystać z różnych usług? |
|
| |||
| |||
| Cytat:
A gdybym zapomniał hasła, można zresetować go bez utraty wszystkie moje e-maile. Mam nadzieję, że wkrótce się trochę bardziej zorganizowane i oferują niektóre hostingu poczty dla kilku osób, z własnej domeny lub cokolwiek. Może także skorzystać z moich serwerów lol.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Fair enough. Myślę, że jeśli będę miał know-how i oprogramowanie! źle trzymać hotmail teraz, gdyż wydaje się zachowujących się, być może będzie próbował innego sometime. zalecanych? |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Również inne korzyści robi to w ten sposób, to można utworzyć dowolną liczbę aliasów, które wskazują na tę samą skrzynkę odbiorczą, takie jak somebody2@yourdomain.com i używać do logowania się na rzeczy, a następnie, jeśli nie potrzebujesz tych e-maili już, że po prostu usunąć alias, a nie będzie żadnych spamu. Thats co zrobić i działa a treat. Disposible adresy e-mail. Inną opcją jest Google Mail, wydają się dość wiarygodne, a interfejs jest dobry, ale nabyte smaku. Był on pod warunkiem, że dostawcy poczty był najlepszy, ale I'd argumentują to chyba najgorsze, oraz fakt, że rozwiążesz wszystkie e-maile po zmianie ISP tylko związki tego faktu. I najwyraźniej webmail jest droga, rzekomo oprogramowania klientów zniknie szybko, wszystko na aplikacje WWW. Chyba naprawdę ma sens
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| źle wyglądać w dostawanie domeny jak powiedział pan, myślę. i zgadzam się, mój ISP jest dziewicą, a ich system poczty jest abysmal. 10 MB miejsca dla młodych, jak i prawdopodobnie jednym z najgorszych zaprojektowane interfejsy! i pomyśleć, że było płacić za! dzięki za radę, i będą wyglądać na dalsze teraz. |