mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Email, VoIP & chat Discuţie

Register

Live Mail Outlook Connector Eroare

Reply

Thread Tools
Old 30 aprilie 2009, 09:53
Grupul de stat

Default Live Mail Outlook Connector Eroare

Bine, aşa că am Outlook 2007 (şi restul de suita) instalat pe PC-ul meu şi laptop, ambele difuzate Win XP SP3 cu stai! spyware şi terminală. Am pus hotmail / live mail conector pe ambele maşină, chiar şi a urmat instrucţiunile online! Pe sistemul meu laptop, a adăugat contul meu (@ hotmail.co.uk) şi a stabilit ca-l în sus şi în descarcat toate mea de e-mail şi calenders flawlessly. Tocmai a incercat-o pe PC-ul meu, si este vorba de a spune "Outlook Connector este disponibilă numai pentru abonaţi. Vrei să te abona acum? " cu opitions da sau nu, care nu fac nimic, atunci când faceţi clic pe el.

Îmi scapă ceva aici? Im baraj sigur i didnt exact acelaşi lucru pe ambele masini ....

MCTW

EDIT: am uitat să subliniez, după această eroare este pur şi simplu nu va sincronizare la Hotmail, la toate, de e-mail-ul nu funcţionează. doar vine cu eroare atunci când a trimite / primi este apăsat .....
Old 30 aprilie 2009, 11:22
Grupul de stat

Bine, acum im foarte confuz. outlooks fost închis pentru o oră sau 2, acum, doar a deschis-o înapoi şi-l autentificat imediat este descarcat de fericit. ive nu rebooted sau nimic. confused.com .......
Old 4 mai 2009, 12:29
Moderator Group

I se pare că pentru totdeauna au erori cu Hotmail acum, de aceea am oprit pentru a le utiliza principale de lucruri. Există servere doar par a fi pants fiabilitate.

Sistemul meu: Eclipse

Procesor (e):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Plăci de bază:
Asus P5Q Pro
Memorie RAM:
OCZ 8GB 800Mhz
Placă grafică (e):
Saphire Radeon 4850
Placă de sunet:
La bord
Hard Drive (e):
Vast
Optical Drive (e):
Sony al cheapo o.
Cauza / PSU:
Antec trei sute de
Răcire:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 caz fani.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Sistem de operare (e):
XP SP3
Old 4 mai 2009, 12:51
Grupul de stat

vrei să fugi propria mailserver atunci? sau doar un alt serviciu?
Old 4 mai 2009, 13:44
Moderator Group

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de mctw View Post
vrei să fugi propria mailserver atunci? sau doar un alt serviciu?
Propria mea mailservers. În acest fel, am control, şi nu pot rezolva lucrurile, atunci când acestea nu mai funcţioneze Si daca am uitat parola, pot sa-l reiniţializaţi, fara a pierde toate mesajele de poştă electronică.

Sper că în curând pentru a obţine un pic mai organizat şi oferă unele mail hosting, pentru câteva persoane, de pe propriul lor domeniu sau orice altceva.

S-ar putea, de asemenea se folosesc de mine servere lol.

Old 5 mai 2009, 13:58
Grupul de stat

Destul de corect. Cred că dacă i-ar am avut ştiu cum şi de software-ul! bolnav stick la Hotmail de acum, aşa cum pare a fi comportă în sine, poate că va încerca un alt cândva. orice recomandat?
Old 6 mai 2009, 06:08
Moderator Group

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de mctw View Post
Destul de corect. Cred că dacă i-ar am avut ştiu cum şi de software-ul! bolnav stick la Hotmail de acum, aşa cum pare a fi comportă în sine, poate că va încerca un alt cândva. orice recomandat?
Aş spune că cea mai bună opţiune dacă nu aveţi nimic de obiectat plătind un pic este să aibă acces la un mic webhosting, cu o companie, cum ar fi 1 & 1, şi apoi să utilizaţi cont de e-mail pe care le oferă. Apoi, se poate ca cineva @ yourdomain sau orice altceva.

De asemenea, alte beneficii în faci acest fel, este de a putea crea orice număr de aliasuri ca punct de aceeaşi căsuţa poştală de e-mail, cum ar fi somebody2@yourdomain.com ca şi de a folosi pentru a vă înscrie la chestii, şi apoi, dacă vă hotărâţi că nu au nevoie de cele mai e-mail-uri, doar că a şterge alias, şi nu veţi primi nici un spam.

Thats ceea ce fac acum şi funcţionează o trateze. Disposible adrese de e-mail.

Cealaltă opţiune este Google Mail, ei par destul de credibile, şi interfaţa este bună, dar este un dobândite gust.

Este folosit pentru a fi cu condiţia că ISP mail a fost cel mai bun, dar mi-ar susţine, este, probabil, cel mai rău acum, precum şi de faptul că aţi pierdut toate mesajele de poştă electronică, atunci când vă schimbaţi ISP doar compuşi acest fapt.

Si se pare Webmail este modul în care să merg, se presupune software clientilor va fi plecat mai repede, tot pe web apps. Cred ca are sens foarte

Old 6 mai 2009, 08:26
Grupul de stat

prost sa te uiti in obtinerea unui domeniu cum ai spus cred.
şi sunt de acord, ISP-ul meu este virgin, şi a sistemului lor de mail este abysmal. 10 MB de spaţiu de stocare pentru începători, cât şi, probabil, una dintre cele mai proiectat interfeţe! şi să cred că au fost plătiţi pentru asta! Multumesc pentru sfaturi, i se uita mai mult în acest moment.
Reply

Register

Marcaje