menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Email, VoIP & IM Diskusia

Register

Live Mail Outlook Connector Chyba

Reply

Thread Tools
Old 30. apríla 2009, 09:53
Člen Skupina

Default Live Mail Outlook Connector Chyba

Ok, tak som sa Outlook 2007 (a v suite) nainštalovaný na svojom PC a notebooku, a to ako systémom Win XP SP3 s avast! a spyware terminátor. Som dať hotmail / živá mail konektor na oboch stroj, dokonca riadila pokynmi online! Na mojom notebooku, je pridaný na môj účet (@ hotmail.co.uk) a dala hore a prevzali všetky moje e-mail a kalandrov bezchybne. Sa pokúsil ju na svojom PC, a preto prichádza rčení 'Outlook Connector je k dispozícii len pre predplatiteľov. Chcete si objednať hneď? ' s opitions áno alebo nie, a to tak z toho nič robiť, keď klikli.

jsem tu niečo chýba? Im dam určite i didnt presne to isté na oboch strojoch ....

MCTW

EDIT: zabudli zdôrazniť, za túto chybu je jednoducho nebude synchronizácia na hotmail vôbec, email nefunguje. práve prichádza s chybou pri odosielanie a prijímanie je stlačené .....
Old 30. apríla 2009, 11:22
Člen Skupina

Dobre, teraz im naozaj zmätený. iných ľudí boli uzatvorené za hodinu alebo 2 teraz, práve otvoril, zálohovať a prihlásiť okamžite je šťastne prevzali. IVE nie reštartuje alebo nič. confused.com .......
Old 4. mája 2009, 12:29
Moderátor skupiny

I zdá sa, že navždy chyby s Hotmail teraz, to je dôvod, prečo som prestal používať ich na hlavných vecí. Existujú servery, len sa zdá, že nohavice spoľahlivosť.

Môj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6GHz
Základná doska:
Asus P5Q Pro
Pamäť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubný
Pevný disk (y):
Prevažná
Optická mechanika (s):
Sony al cheap jedna.
Case / PSU:
Antec tri sta
Chladenie:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 prípadu fanúšikov.
Sieť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operačný systém (y):
XP SP3
Old 4. mája 2009, 12:51
Člen Skupina

si spustiť svoj vlastný poštový server potom? alebo len použiť inú službu?
Old 4. mája 2009, 13:44
Moderátor skupiny

Citácia:
Pôvodne Poslal mctw View Post
si spustiť svoj vlastný poštový server potom? alebo len použiť inú službu?
Moje vlastné poštového servera. Tak som kontrolu, a můžu riešiť veci, keď prestane fungovať A keď som zabudol heslo, môžem reštartujte ho bez strate všetkých mojich emailov.

Dúfam, že sa čoskoro dostanem trochu viac organizovanej a ponúkať niektoré mail hosting pre pár ľudí, na vlastnej doméne, alebo čokoľvek.

Rovnako tak by mohol využiť svojich serverov lol.

Old 5. mája 2009, 13:58
Člen Skupina

To je fér. Myslím, že aj keď by mali vedieť, ako a softvér! zle držať hotmail teraz, ako sa zdá, že sa chová sám, možno sa niekedy skúste iný. žiadne odporučil?
Old 6. mája 2009, 06:08
Moderátor skupiny

Citácia:
Pôvodne Poslal mctw View Post
To je fér. Myslím, že aj keď by mali vedieť, ako a softvér! zle držať hotmail teraz, ako sa zdá, že sa chová sám, možno sa niekedy skúste iný. žiadne odporučil?
Povedal by som, že najlepšou voľbou, ak vám nevadí platobnej trochu sa ujme malý webhosting sa spoločností, ako napríklad 1 & 1, a potom pomocou e-mailového konta, ktoré poskytujú. Potom to môže byť ako niekto @ doména alebo čokoľvek.

Aj ostatné výhody v robiť tak sa môžete vytvoriť ľubovoľný počet aliasov, ktoré odkazujú na rovnakej e-mailovej schránky, rovnako ako somebody2@yourdomain.com a použitia, ktoré sa zaregistrujete pre ľudí, a potom, ak sa rozhodnete, nemusíte tieto emaily už len zmazať, ktoré tiež známy, a Vy nebudete dostávať žiadne nevyžiadanej pošty.

To, čo robím teraz, a to diela liečbe. Disposible e-mailovej adresy.

Druhou možnosťou je Google Mail, sa zdajú byť docela spoľahlivé a rozhranie je dobrá, ale je nadobudnuté chuti.

Je používaný k ISP za predpokladu, že mail bol najlepší, ale já bych tvrdiť, že je pravdepodobne najhorší hned, a skutočnosť, že voľné všetky svoje e-maily, ak ste zmenili ISP prostě zlúčeniny tejto skutočnosti.

A vraj webmailovej je správna cesta, údajne softvér klienti budú čoskoro preč, všetko na web apps. Myslím, že to má zmysel naozaj

Old 6. mája 2009, 08:26
Člen Skupina

chorých pozrieť na získanie domény ako bys povedal myslím.
a súhlasím, môj ISP je panna, a jeho mail je nezměrné. 10mb skladovacích priestorov pre začiatočníkov, rovnako ako asi jeden z najhorších navrhnuté rozhranie! a myslíte, že boli platení za to! díky za radu, som sa pozrieť do toho hneď ďalšie.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.