![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok, tak som sa Outlook 2007 (a v suite) nainštalovaný na svojom PC a notebooku, a to ako systémom Win XP SP3 s avast! a spyware terminátor. Som dať hotmail / živá mail konektor na oboch stroj, dokonca riadila pokynmi online! Na mojom notebooku, je pridaný na môj účet (@ hotmail.co.uk) a dala hore a prevzali všetky moje e-mail a kalandrov bezchybne. Sa pokúsil ju na svojom PC, a preto prichádza rčení 'Outlook Connector je k dispozícii len pre predplatiteľov. Chcete si objednať hneď? ' s opitions áno alebo nie, a to tak z toho nič robiť, keď klikli. jsem tu niečo chýba? Im dam určite i didnt presne to isté na oboch strojoch .... MCTW EDIT: zabudli zdôrazniť, za túto chybu je jednoducho nebude synchronizácia na hotmail vôbec, email nefunguje. práve prichádza s chybou pri odosielanie a prijímanie je stlačené ..... |
|
| |||
| |||
| Dobre, teraz im naozaj zmätený. iných ľudí boli uzatvorené za hodinu alebo 2 teraz, práve otvoril, zálohovať a prihlásiť okamžite je šťastne prevzali. IVE nie reštartuje alebo nič. confused.com ....... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I zdá sa, že navždy chyby s Hotmail teraz, to je dôvod, prečo som prestal používať ich na hlavných vecí. Existujú servery, len sa zdá, že nohavice spoľahlivosť.
|
| |||
| |||
| si spustiť svoj vlastný poštový server potom? alebo len použiť inú službu? |
|
| |||
| |||
| Citácia:
A keď som zabudol heslo, môžem reštartujte ho bez strate všetkých mojich emailov. Dúfam, že sa čoskoro dostanem trochu viac organizovanej a ponúkať niektoré mail hosting pre pár ľudí, na vlastnej doméne, alebo čokoľvek. Rovnako tak by mohol využiť svojich serverov lol.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| To je fér. Myslím, že aj keď by mali vedieť, ako a softvér! zle držať hotmail teraz, ako sa zdá, že sa chová sám, možno sa niekedy skúste iný. žiadne odporučil? |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Aj ostatné výhody v robiť tak sa môžete vytvoriť ľubovoľný počet aliasov, ktoré odkazujú na rovnakej e-mailovej schránky, rovnako ako somebody2@yourdomain.com a použitia, ktoré sa zaregistrujete pre ľudí, a potom, ak sa rozhodnete, nemusíte tieto emaily už len zmazať, ktoré tiež známy, a Vy nebudete dostávať žiadne nevyžiadanej pošty. To, čo robím teraz, a to diela liečbe. Disposible e-mailovej adresy. Druhou možnosťou je Google Mail, sa zdajú byť docela spoľahlivé a rozhranie je dobrá, ale je nadobudnuté chuti. Je používaný k ISP za predpokladu, že mail bol najlepší, ale já bych tvrdiť, že je pravdepodobne najhorší hned, a skutočnosť, že voľné všetky svoje e-maily, ak ste zmenili ISP prostě zlúčeniny tejto skutočnosti. A vraj webmailovej je správna cesta, údajne softvér klienti budú čoskoro preč, všetko na web apps. Myslím, že to má zmysel naozaj
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| chorých pozrieť na získanie domény ako bys povedal myslím. a súhlasím, môj ISP je panna, a jeho mail je nezměrné. 10mb skladovacích priestorov pre začiatočníkov, rovnako ako asi jeden z najhorších navrhnuté rozhranie! a myslíte, že boli platení za to! díky za radu, som sa pozrieť do toho hneď ďalšie. |