мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Емаил, ВоИП & ИМ Разговор

Register

Оутлоок Ливе Маил Еррор конектор

Reply

Тхреад Тоолс
Old 30 тра 2009, 09:53
Мембер Гроуп

Default Оутлоок Ливе Маил Еррор конектор

Ок, па сам за Оутлоок 2007 (и остало од суите) инсталиран на мој рачунар и лаптоп, оба приказују Уин КСП СП3 са аваст! и спыуаре Терминатор. Ја сам ставио Хотмаил / ливе маил конектор на оба машине, чак и онлине следи упутства! На мој лаптоп, додао је мој налог (@ хотмаил.цо.ук) и поставити себи и скинути све моје е-поште и цалендерс флаулесслы. Довољно је суђен то на темељу мој рачунар па то догодити се сеттле казивање "Оутлоок конектора је доступан само за претплатнике. Желите ли се претплатити сада? " опитионс са да или не, оба од којих је чинити ништа када се притисне.

сам нешто недостаје овде? Им запречити сигуран ЈА није тачно исту ствар на обе мацхинес ....

МЦТУ

Едит: заборавио да истакнемо, након ове грешке је једноставно неце Сынц на Хотмаил ат сви, е-маил не ради. управо долази са грешка нашто слање / примање је прешани .....
Old 30 тра 2009, 11:22
Мембер Гроуп

ок, сада им стварно збуњен. формат био затворен за сат или 2 сада, само отвори га поново и он пријављени одмах је сретно преузети. иве није поновно подизање система или ништа. цонфусед.цом .......
Old 4. мај 2009, 12:29
Модератор / ица групе

Чини се да ћу заувек имати грешке са Хотмаил сада, то је разлог зашто сам престала користе их за маинлине ствари. Постоји само серверима изгледа да панталоне поузданост.

Мы Сыстем: Ецлипсе

Процесор (и):
Интел Ц2Д Е7200 ОЦ'д @ 3.6Гхз
Матичне плоче:
Асус П5К Про
РАМ меморија:
ОЦЗ 8ГБ 800Мхз
Графичка картица (е):
Сапхире Радеон 4850
Соунд Цард:
Онбоард
Тврди диск (и):
Голема
Оптички погон (е):
Соны ал Цхеап један.
Цасе / псу:
Антец триста
Хлађење:
Арктик фрижидери 7 Про, 3 цасе обожаватеља.
Нетуорк / Интернет:
Титан АДСЛ
Монитор (е):
Дуал 19 "ЛЦД
Оперативни систем (е):
КСП СП3
Old 4. мај 2009, 12:51
Мембер Гроуп

Да ли покренути сопствени маилсервер онда? или једноставно користити различите услуге?
Old 4. мај 2009, 13:44
Модератор / ица групе

Куоте:
Оригиналлы Постед бы мцту View Post
Да ли покренути сопствени маилсервер онда? или једноставно користити различите услуге?
Мој маил. На тај начин, имам контролу, и не могу решити ствари када престати да раде И ако сам заборавио / ла лозинку, не могу га вратити, без губитка све моје е-поште.

Надам се да ћу ускоро добити нешто више организовани и нуде неке маил хостинга за неколико људи, на властитој домени или слицно.

Моћ, те да користе моје сервер лол.

Old 5. мај 2009, 13:58
Мембер Гроуп

фер довољно. Мислим да бих, ако сам имао кноу хоу и софтвера! болестан држати Хотмаил за сада, како се чини да се сама понаша, можда ће се неко други. било које препоручује?
Old 6. мај 2009, 06:08
Модератор / ица групе

Куоте:
Оригиналлы Постед бы мцту View Post
фер довољно. Мислим да бих, ако сам имао кноу хоу и софтвера! болестан држати Хотмаил за сада, како се чини да се сама понаша, можда ће се неко други. било које препоручује?
Рекао бих најбоља опција ако вам не смета плаћати мало је да се узме мало Уебхостинг са компанија, као и 1 и 1, а затим користите налог е-поште које они пружају. Тада она може да буде као неко @ ыоурдомаин или слицно.

Такође, остале накнаде у то на тај начин се можете створити било који број Алиасес које указују на исти примљене поруке, као што сомебоды2@ыоурдомаин.цом и користити да се пријавим за ствари, а онда ако одлучите да не морате више оне поруке е-поште, праведан избрисати то псеудоним, и нећете добити било који спам.

Тај што ми је чинити сада, и то ради гозба. Диспосибле е-маил адресе.

Друга опција је Гоогле Маил, они изгледају прилично поуздани, а интерфејс је добро, али је стечена укус.

Он се под условом да је ИСП-маил је био најбољи, али ја бих разувјерити да је вероватно најгоре сада, и чињеницу да одријешиш све ваше е-поште када променити ИСП спојеви само ову чињеницу.

Уебмаил и наводно је пут за ићи, наводно софтвер клијенти ће ускоро отишао, све на уеб аппс. Мислим да има смисла стварно

Old 6. мај 2009, 08:26
Мембер Гроуп

узимајући болестан погледати у домену као што си рекао мислим.
и слажем се, мој ИСП је девојка, и њихов маил систем је дубок. 10 МБ простора за складиштење за почетника, као и вероватно један од најгорих дизајнирана интерфејса! и мислим да су за то плаћају! хвала за један дан савет, ја ћу гледати у ову даљи сада.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Да ли Уиндоуси Жив Пошта Десктопа преузимање, значи да примате поруке у Ентоураге рс4025 Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 16 Окт 2009 10:57
Уиндоус Ливе крађа из програма Оутлоок Експресс сремос Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 0 15 аугуст 2009 08:21
Преузимање поште за Оутлоок Коришћење Ф9 Кључ дфр200764 Оффице & Апплицатионс 2 9 мај 2009 10:44
Оутлоок омотач маил? греенслеевес54 Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 4 11 октобар 2007 17:14
Уиндоус Ливе дестоп маил бета Цеу27 Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 2 7. Сеп 2007 13:59
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц