az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > E-posta, VoIP & Sohbet Tartışma

Register

Live Mail, Outlook Connector Hatası

Reply

Konu Araçları
Old 30 Nisan 2009, 09:53
Üye Grubu

Default Live Mail, Outlook Connector Hatası

Tamam, ben Outlook 2007 paketinin (ve geri kalan) my PC ve dizüstü bilgisayar, hem avast ile Win XP SP3 çalıştıran yüklü! ve casus yazılım sonlandırıcısı. Ben Hotmail koymak ettik / canlı posta konektörü iki makine üzerine bile çevrimiçi yönergeleri takip! Benim dizüstü de, hotmail.co.uk (@) hesabıma eklendi ve kendisini ayarlamak ve sorunsuz tüm e-posta ve calenders indirilebilir. Sadece PC'de denedim ve bu 'Outlook Bağlayıcısı aboneleri sadece mevcut olduğunu söyleyerek gelir. Şimdi abone olmak ister misiniz? ile opitions evet veya hayır, ikisi de hiçbir şey yapmak Tıklandığında.

Ben burada bir şey eksik? Im baraj emin tam iki makinada .... da aynı şey didnt

MCTW

EDIT: belirtmek, basit değil senk tüm Hotmail için bu hata sonra unuttum, e-posta çalışmaz. Sadece hata göndermek / almak ile gelir ..... basıldığında
Old 30 Nisan 2009, 11:22
Üye Grubu

tamam, şimdi sohbet gerçekten karıştı. outlooks bir saat veya 2 için artık, sadece geri açtı ve hemen mutlu indirilir giriş kapatıldı. ive yeniden başlatılması veya şey. confused.com .......
Old May 2009, 12:29 4.
Moderatör Grubu

Ben artık sonsuza Hotmail hataları olması, bu yüzden ana şeyler için onları kullanarak durduruldu görünüyor. İşte sunucular sadece pantolon güvenilirlik gibi görünüyorlar.

Benim Sistemi: Eclipse

İşlemci (ler):
Intel C2D E7200 OC'd 3.6Ghz @
Anakart:
Asus P5Q Pro
RAM hafıza:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafik Kartı (ler):
Saphire Radeon 4850
Ses Kartı:
Onboard
Sabit Disk (ler):
Vast
Optik Sürücü (ler):
Sony El cheapo biri.
Case / PSU:
ANTEC Three Hundred
Soğutma:
Arctic Soğutucu 7 Pro 3 durumda fanlar.
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Titan ADSL
Monitör (ler):
Çift 19 "LCD
İşletim Sistemi (ler):
XP SP3
Old May 2009, 12:51 4.
Üye Grubu

Daha sonra kendi e-ileti çalıştırabilirim? veya farklı bir hizmeti kullanmak?
Old May 2009, 13:44 4.
Moderatör Grubu

Alıntı:
Originally Posted by mctw View Post
Daha sonra kendi e-ileti çalıştırabilirim? veya farklı bir hizmeti kullanmak?
Kendi posta. Bu şekilde, kontrol var, ve ben ne zaman çalışma durdurmak şeyler çözebilir Eğer Şifremi unutma Ve ben, tüm e-postaları loosing ile sıfırlayabilirsiniz.

Yakında biraz daha organize ve bazı posta birkaç kişi barındırma teklif, kendi etki alanı veya umut neyse.

De lol benim sunucu kullanmak olabilir.

Old May 2009, 13:58 5.
Üye Grubu

adil yeterli. I i bilmek olduğunu düşünüyorum, nasıl ve yazılım! kötü şimdilik Hotmail ayrılmamak gibi görünüyor, belki başka bir şey denemek kendisi davranmak gerekir. herhangi bir tavsiye?
Old 6 Mayıs 2009, 06:08
Moderatör Grubu

Alıntı:
Originally Posted by mctw View Post
adil yeterli. I i bilmek olduğunu düşünüyorum, nasıl ve yazılım! kötü şimdilik Hotmail ayrılmamak gibi görünüyor, belki başka bir şey denemek kendisi davranmak gerekir. herhangi bir tavsiye?
En iyi seçenek eğer biraz ödeyerek don't mind 1 & 1 gibi bir şirket, küçük bir webhosting almak için, ve daha sonra bu verdiğiniz e-posta hesabı kullanmak söyleyebilirim. Sonra gibi olabilir kullanıcıadınız @ biri veya her neyse.

Ayrıca, bu şekilde yapıyor ve diğer parası, sen takma adları, herhangi bir sayıda oluşturabilirsiniz da aynı e-posta gelen kutusu gibi üzerine gelin somebody2@yourdomain.com ve bu maddeleri, ve daha sonra eğer artık, söz konusu e-postaları gerek yok sadece alias, ve herhangi bir istenmeyen posta edilmeyen silmek karar kaydolmak için kullanın.

Bu ne şimdi ve bir tedavi çalışır. Disposible e-posta adresi.

Diğer seçenek Google Mail ise, bu güzel ve arayüzü iyi güvenilir gibi görünmesine rağmen bir tat elde bir.

Bu ISS posta en iyi sağlanan için kullanılan, ama muhtemelen en kötü şimdi, ne zaman ve ISS sadece bileşikleri bu gerçeği değiştirmek aslında size gevşek tüm e-posta olduğunu iddia ediyorum.

Ve görünüşe göre web gitmek gibi, sözde yazılım istemcileri yakında, web uygulamaları hakkında herşey gitmiş olacak. Ben gerçekten mantıklı tahmin

Old 6 Mayıs 2009, 08:26
Üye Grubu

Senin gibi bir etki alanı içine almak kötü görünüyorsun I think söyledi.
ve i, ve posta sisteminin derin benim ISS bakir olduğunu kabul ediyorsunuz. 10mb depolama alanı başlayanlar için de belki de en kötü tasarlanmış arayüz olarak! ve düşünmek için paranız vardı! tavsiye için teşekkürler, bu daha da şimdi bakmak olacaktır.
Reply

Register

Bookmarks