![]() |
|
| |||
| |||
| Tamam, ben Outlook 2007 paketinin (ve geri kalan) my PC ve dizüstü bilgisayar, hem avast ile Win XP SP3 çalıştıran yüklü! ve casus yazılım sonlandırıcısı. Ben Hotmail koymak ettik / canlı posta konektörü iki makine üzerine bile çevrimiçi yönergeleri takip! Benim dizüstü de, hotmail.co.uk (@) hesabıma eklendi ve kendisini ayarlamak ve sorunsuz tüm e-posta ve calenders indirilebilir. Sadece PC'de denedim ve bu 'Outlook Bağlayıcısı aboneleri sadece mevcut olduğunu söyleyerek gelir. Şimdi abone olmak ister misiniz? ile opitions evet veya hayır, ikisi de hiçbir şey yapmak Tıklandığında. Ben burada bir şey eksik? Im baraj emin tam iki makinada .... da aynı şey didnt MCTW EDIT: belirtmek, basit değil senk tüm Hotmail için bu hata sonra unuttum, e-posta çalışmaz. Sadece hata göndermek / almak ile gelir ..... basıldığında |
|
| |||
| |||
| tamam, şimdi sohbet gerçekten karıştı. outlooks bir saat veya 2 için artık, sadece geri açtı ve hemen mutlu indirilir giriş kapatıldı. ive yeniden başlatılması veya şey. confused.com ....... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben artık sonsuza Hotmail hataları olması, bu yüzden ana şeyler için onları kullanarak durduruldu görünüyor. İşte sunucular sadece pantolon güvenilirlik gibi görünüyorlar.
|
| |||
| |||
| Daha sonra kendi e-ileti çalıştırabilirim? veya farklı bir hizmeti kullanmak? |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Eğer Şifremi unutma Ve ben, tüm e-postaları loosing ile sıfırlayabilirsiniz. Yakında biraz daha organize ve bazı posta birkaç kişi barındırma teklif, kendi etki alanı veya umut neyse. De lol benim sunucu kullanmak olabilir.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| adil yeterli. I i bilmek olduğunu düşünüyorum, nasıl ve yazılım! kötü şimdilik Hotmail ayrılmamak gibi görünüyor, belki başka bir şey denemek kendisi davranmak gerekir. herhangi bir tavsiye? |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Ayrıca, bu şekilde yapıyor ve diğer parası, sen takma adları, herhangi bir sayıda oluşturabilirsiniz da aynı e-posta gelen kutusu gibi üzerine gelin somebody2@yourdomain.com ve bu maddeleri, ve daha sonra eğer artık, söz konusu e-postaları gerek yok sadece alias, ve herhangi bir istenmeyen posta edilmeyen silmek karar kaydolmak için kullanın. Bu ne şimdi ve bir tedavi çalışır. Disposible e-posta adresi. Diğer seçenek Google Mail ise, bu güzel ve arayüzü iyi güvenilir gibi görünmesine rağmen bir tat elde bir. Bu ISS posta en iyi sağlanan için kullanılan, ama muhtemelen en kötü şimdi, ne zaman ve ISS sadece bileşikleri bu gerçeği değiştirmek aslında size gevşek tüm e-posta olduğunu iddia ediyorum. Ve görünüşe göre web gitmek gibi, sözde yazılım istemcileri yakında, web uygulamaları hakkında herşey gitmiş olacak. Ben gerçekten mantıklı tahmin
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Senin gibi bir etki alanı içine almak kötü görünüyorsun I think söyledi. ve i, ve posta sisteminin derin benim ISS bakir olduğunu kabul ediyorsunuz. 10mb depolama alanı başlayanlar için de belki de en kötü tasarlanmış arayüz olarak! ve düşünmek için paranız vardı! tavsiye için teşekkürler, bu daha da şimdi bakmak olacaktır. |
![]() |
|
| Bookmarks |