менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення

Register

Live Mail Outlook Connector помилку

Reply

Різьба Інструменти
Old 30 квітня 2009, 09:53
Член групи

Default Live Mail Outlook Connector помилку

Гаразд, так що я Outlook 2007 (і на решті частини Suite) встановлений на моєму ПК та ноутбуках, як працює Win XP SP3 з Avast! і Spyware Terminator. Я поклав Hotmail / роз'єм живуть майже на обидві машини, навіть після онлайн-інструкції! На моєму ноутбуці, він додав мій рахунок (@ hotmail.co.uk), і він поставив перед собою і завантажили всі свої адреси електронної пошти та календарів бездоганно. Просто намагався її на своєму ПК, і про це заходить мова говорив 'Outlook Connector доступний тільки для передплатників. Ви хочете підписатися зараз? з opitions так чи ні, обидва з яких нічого не робити при натисканні.

я что-то тут відсутній? Im гребля Didn't впевнений, що те ж саме на обох машинах ....

MCTW

EDIT: забула вказати, після цієї помилки вона просто не буде синхронізувати з Hotmail на всіх, електронна пошта не працює. просто приходить з помилкою, коли Send / Receive натиснута .....
Old 30 квітня 2009, 11:22
Член групи

Добре, тепер їм дійсно плутають. Перспективи були закриті на годину або 2 зараз, тільки що відкрила його назад вгору і ввійти в систему відразу радісно завантаження. Ive не перезавантажується або нічого. confused.com .......
Old 4 травня 2009, 12:29
Модератор групи

Я, здається, завжди є помилки з Hotmail зараз, тому я припинив використовувати їх для магістральної матеріали. Там сервери просто здається, брюки надійності.

Моя система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Материнська плата:
Asus P5Q Pro
ОЗУ:
OCZ 8GB 800Mhz
Графічна карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
Vast
Оптичний привід (и):
Sony Аль однієї сНеаро.
Діло / PSU:
Antec Three Hundred
Охолодження:
Арктичний Cooler 7 Pro, 3 вентиляторів справу.
Мережі / Інтернет:
Титан ADSL
Монітор (и):
Dual 19 "РК-дисплей
Операційна система (и):
XP SP3
Old 4 травня 2009, 12:51
Член групи

У вас вже є власний поштовий сервер тоді? або просто використовувати інший послугою?
Old 4 травня 2009, 13:44
Модератор групи

Цитата:
Спочатку Написав mctw View Post
У вас вже є власний поштовий сервер тоді? або просто використовувати інший послугою?
Мої власні поштові сервера. Таким чином, я управління, і я можу вирішити речі, коли вони перестають працювати І якщо я забув мій пароль, я можу поміняти його, не втрачаючи всі мої електронні листи.

Я сподіваюся, незабаром отримати трохи більш організованим і пропонують деякі поштові хостинг для декількох людей, на їх власному домені або незалежно.

Може також використовувати мої сервери LOL.

Old 5 травня 2009, 13:58
Член групи

досить справедливим. Я думаю, якщо б я знати, як і програмне забезпечення! жорстоке дотримуватися Hotmail зараз, як це здається саме себе, можливо, буде коли-небудь спробувати іншу. будь-які рекомендовані?
Old 6 травня 2009, 06:08
Модератор групи

Цитата:
Спочатку Написав mctw View Post
досить справедливим. Я думаю, якщо б я знати, як і програмне забезпечення! жорстоке дотримуватися Hotmail зараз, як це здається саме себе, можливо, буде коли-небудь спробувати іншу. будь-які рекомендовані?
Я б сказав, що найкращий варіант, якщо ви не заперечуєте, платять небагато це потребує невеликих веб-хостинг з компанією, як 1 & 1, а потім використовувати обліковий запис електронної пошти, які вони надають. Тоді він може бути як хтось @ vash_domen або незалежно.

Крім того, на користь іншого, якщо робити це таким чином, що ви можете створити будь-яку кількість псевдонімів, які вказують на той же поштову скриньку електронної пошти, наприклад somebody2@yourdomain.com і використовувати його, щоб підписатися на речі, а потім, якщо ви вирішили, що не потрібні ці листи більше, просто видаліть цей псевдонім, і ви не будете отримувати спам.

Thats, що мені тепер робити і вона працює лікувати. Disposible адрес електронної пошти.

Іншим варіантом є Google Mail, вони виглядають досить надійними, і інтерфейс гарний, але придбав смак.

Раніше вважалося, що провайдер за умови пошта була краще, але я би стверджувати це, мабуть, найгіршим зараз, і те, що ви втрачаєте всі повідомлення електронної пошти при зміні з'єднання ISP тільки цей факт.

І, мабуть, веб-пошти є шлях, нібито клієнтам програмне забезпечення зникне найближчим часом, все, на веб-додатків. Думаю, це дійсно має сенс

Old 6 травня 2009, 08:26
Член групи

жорстокий вид на отримання домену, як ви сказали, що я думаю.
і я згоден, мій провайдер є дівою, і поштова система є жахливим. 10 Мб пам'яті для початківців, а також, ймовірно, однією з найгірших розроблені інтерфейси! і думати, платили за це! Спасибі за пораду, я буду виглядати в подальшому це зараз.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Чи підтримує Windows Live Mail Desktop завантаження, значить, що я отримувати повідомлення електронної пошти в оточенні rs4025 Операційні системи Windows 1 16 жовтня 2009 10:57
Windows Live Крадіжка з Outlook Express sremos Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 0 15 серпня 2009 08:21
Завантаження пошти в Outlook Використання клавішу F9 dfr200764 Office Suites & Застосування 2 9 травня 2009 10:44
Outlook спулінга пошти? greensleeves54 Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 4 11 жовтня 2007 17:14
Windows Live Mail Destop бета Cew27 Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 2 7 вересня 2007 13:59
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.