![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Гаразд, так що я Outlook 2007 (і на решті частини Suite) встановлений на моєму ПК та ноутбуках, як працює Win XP SP3 з Avast! і Spyware Terminator. Я поклав Hotmail / роз'єм живуть майже на обидві машини, навіть після онлайн-інструкції! На моєму ноутбуці, він додав мій рахунок (@ hotmail.co.uk), і він поставив перед собою і завантажили всі свої адреси електронної пошти та календарів бездоганно. Просто намагався її на своєму ПК, і про це заходить мова говорив 'Outlook Connector доступний тільки для передплатників. Ви хочете підписатися зараз? з opitions так чи ні, обидва з яких нічого не робити при натисканні. я что-то тут відсутній? Im гребля Didn't впевнений, що те ж саме на обох машинах .... MCTW EDIT: забула вказати, після цієї помилки вона просто не буде синхронізувати з Hotmail на всіх, електронна пошта не працює. просто приходить з помилкою, коли Send / Receive натиснута ..... |
|
| |||
| |||
| Добре, тепер їм дійсно плутають. Перспективи були закриті на годину або 2 зараз, тільки що відкрила його назад вгору і ввійти в систему відразу радісно завантаження. Ive не перезавантажується або нічого. confused.com ....... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я, здається, завжди є помилки з Hotmail зараз, тому я припинив використовувати їх для магістральної матеріали. Там сервери просто здається, брюки надійності.
|
| |||
| |||
| У вас вже є власний поштовий сервер тоді? або просто використовувати інший послугою? |
|
| |||
| |||
| Цитата:
І якщо я забув мій пароль, я можу поміняти його, не втрачаючи всі мої електронні листи. Я сподіваюся, незабаром отримати трохи більш організованим і пропонують деякі поштові хостинг для декількох людей, на їх власному домені або незалежно. Може також використовувати мої сервери LOL.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| досить справедливим. Я думаю, якщо б я знати, як і програмне забезпечення! жорстоке дотримуватися Hotmail зараз, як це здається саме себе, можливо, буде коли-небудь спробувати іншу. будь-які рекомендовані? |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Крім того, на користь іншого, якщо робити це таким чином, що ви можете створити будь-яку кількість псевдонімів, які вказують на той же поштову скриньку електронної пошти, наприклад somebody2@yourdomain.com і використовувати його, щоб підписатися на речі, а потім, якщо ви вирішили, що не потрібні ці листи більше, просто видаліть цей псевдонім, і ви не будете отримувати спам. Thats, що мені тепер робити і вона працює лікувати. Disposible адрес електронної пошти. Іншим варіантом є Google Mail, вони виглядають досить надійними, і інтерфейс гарний, але придбав смак. Раніше вважалося, що провайдер за умови пошта була краще, але я би стверджувати це, мабуть, найгіршим зараз, і те, що ви втрачаєте всі повідомлення електронної пошти при зміні з'єднання ISP тільки цей факт. І, мабуть, веб-пошти є шлях, нібито клієнтам програмне забезпечення зникне найближчим часом, все, на веб-додатків. Думаю, це дійсно має сенс
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| жорстокий вид на отримання домену, як ви сказали, що я думаю. і я згоден, мій провайдер є дівою, і поштова система є жахливим. 10 Мб пам'яті для початківців, а також, ймовірно, однією з найгірших розроблені інтерфейси! і думати, платили за це! Спасибі за пораду, я буду виглядати в подальшому це зараз. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Чи підтримує Windows Live Mail Desktop завантаження, значить, що я отримувати повідомлення електронної пошти в оточенні | rs4025 | Операційні системи Windows | 1 | 16 жовтня 2009 10:57 |
| Windows Live Крадіжка з Outlook Express | sremos | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 0 | 15 серпня 2009 08:21 |
| Завантаження пошти в Outlook Використання клавішу F9 | dfr200764 | Office Suites & Застосування | 2 | 9 травня 2009 10:44 |
| Outlook спулінга пошти? | greensleeves54 | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 4 | 11 жовтня 2007 17:14 |
| Windows Live Mail Destop бета | Cew27 | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 2 | 7 вересня 2007 13:59 |
| Різьба Інструменти | |
| |