![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| I use Outlook Express pro můj výchozí e-mailem. Nainstaloval jsem MS Office před týdnem s "kompletní instalaci" nastavení. Je nainstalován MS Outlook, který je v pohodě, ale já nemohl vymyslet, jak určit, které email Addy odeslat s, tak jsem odinstaloval MS Outlook. I don't need všechny odpadky, které tak jako tak. Teď už nemůže email přes odkazy na podobné stránky nebo craigslist. Dostanu "výchozí email clien není správně nastavit" error. Jak to mohu opravit? Ukazuje se žádný e-mailového klienta v iex7 nástroje> Programy, tak jak ho dostat zpět? |
|
| |||
| |||
| I přesto nemohou dostat do práce. Jsem dokonce snažil přeinstalovat Outlook Express s xp disk a to ještě nefunguje. Udělal jsem si klikněte na "make defaut", a to ještě zvyklý pracovat. Těsně před jsem, že jsem se snažil klepněte na email odkaz na internetových stránkách a všem jsem byl na příkaz zvuk poté, co jsem to výchozí poštovní klient, dostanu chybovou zprávu. Jsem se vrátit a výchozí tlačítko svítí zase, klepněte na něj znovu použít, ok, stále ještě nefunguje. Nikdo neví, co dělat? |
|
| |||
| |||
| Nightowl jste zkontrolovat podpory společnosti Microsoft středu stránky? http://www.support.microsoft.com Mají Outlook 2007 kótována na levé straně stránky, klikněte na něj a uvidíte, že seznam věcí, které vám může dát odpověď na váš problém. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| HP DeskJet 960c - Zapomenuté schopnost oboustranného tisku | tralethegreat | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 0 | 12 června 2009 13:02 |
| Notebooky tiskáren Sdílení Schopnost Ztráty na Vypnout | dfr200764 | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 24. dubna 2009 07:38 |
| Outlook Express Email načíst odstraněné položky | ashmehta | Email, VoIP & IM Diskuse | 7 | 16. května 2008 13:51 |
| Odkazy na odeslání e-mailu mi na mé domovské stránce | shinobijones | Operační systémy Windows | 2 | 25. října 2007 01:02 |
| Outlook Express adresy ztratil | esmeralda | Email, VoIP & IM Diskuse | 8 | 9. srpna 2007 03:33 |
| Thread Nástroje | |
| |