manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Email, VoIP & IM Razgovor

Register

Zaboravili ste mogućnost e-pošte putem veze sa Outlook Express

Reply

Thread Tools
Old 4. veljače 2009, 20:46
Member Group

Default Zaboravili ste mogućnost e-pošte putem veze sa Outlook Express

Li koristiti Outlook Express za moju zadanu adresu e-pošte. JA instaliran MS Office od tjedan dana sa "dovršili instalaciju" postavljanje. To instaliran MS Outlook, koji je u redu, ali nisam mogla shvatiti kako odrediti koji Addy za slanje e-pošte s, pa sam deinstaliran MS Outlook. Ne treba mi sve to ionako smeće. Sada ja ne mogu preko e-pošte kao što su linkovi na web stranici ili craigslist. JA dobiti je "zadana clien e-pošte nije ispravno postavljanje" greška. Kako ovo popraviti? Ona ne pokazuje klijent e-pošte u iex7 Tools> programe, pa kako mogu dobiti natrag?
Old 5. veljače 2009, 19:50
Member Group

Ja još uvijek ne mogu dobiti Internet to funkcionirati.
Ja sam čak i pokušao to reinstalirati Outlook Express sa xp disk i dalje neće funkcionirati.
JA je napravio siguran da kliknete na "defaut napraviti" i ona još uvijek ima običaj raditi.
Samo prije nego što sam to učinio, ja pokušao kliknite vezu u e-mail web stranicu i sve sam bio klik zvuk, nakon što sam ga napravio zadani klijent e-pošte, dobivam poruku o pogrešci.
Sam se vratiti i zadani gumb lit gore opet, kliknite na nju opet, primenjuju se, ok, i dalje neće funkcionirati.

Nitko ne zna što da radim?
Old 7. veljače 2009, 09:47
Member Group

Nightowl Jeste li provjerili Microsoftove podrške srijeda stranicama?
http://www.support.microsoft.com
Oni su Outlook 2007 na popisu s lijeve strane na stranici, kliknite na njega i vidjet ćete tamo popis stvari koje svibanj vam dati odgovor na svoj problem.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
HP DeskJet 960c - Izgubili sposobnost duplex print tralethegreat Digital Imaging & Pisači 0 12. lipnja 2009 13:02
Prijenosna računala Printer Sharing Sposobnost Lost o isključuje dfr200764 Networking, Modemi & VoIP 1 24. travanj 2009 07:38
Outlook Express Email preuzeti Obrisane Stavka ashmehta Email, VoIP & IM Razgovor 7 16. svibanj 2008 13:51
Linkovi u e-poštu šaljete meni na moju početnu stranicu shinobijones Windows Operating Systems 2 25. listopad 2007 01:02
Outlook Express izgubio adresa esmeralda Email, VoIP & IM Razgovor 8 9. kolovoz 2007 03:33
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.