![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Li koristiti Outlook Express za moju zadanu adresu e-pošte. JA instaliran MS Office od tjedan dana sa "dovršili instalaciju" postavljanje. To instaliran MS Outlook, koji je u redu, ali nisam mogla shvatiti kako odrediti koji Addy za slanje e-pošte s, pa sam deinstaliran MS Outlook. Ne treba mi sve to ionako smeće. Sada ja ne mogu preko e-pošte kao što su linkovi na web stranici ili craigslist. JA dobiti je "zadana clien e-pošte nije ispravno postavljanje" greška. Kako ovo popraviti? Ona ne pokazuje klijent e-pošte u iex7 Tools> programe, pa kako mogu dobiti natrag? |
|
| |||
| |||
| Ja još uvijek ne mogu dobiti Internet to funkcionirati. Ja sam čak i pokušao to reinstalirati Outlook Express sa xp disk i dalje neće funkcionirati. JA je napravio siguran da kliknete na "defaut napraviti" i ona još uvijek ima običaj raditi. Samo prije nego što sam to učinio, ja pokušao kliknite vezu u e-mail web stranicu i sve sam bio klik zvuk, nakon što sam ga napravio zadani klijent e-pošte, dobivam poruku o pogrešci. Sam se vratiti i zadani gumb lit gore opet, kliknite na nju opet, primenjuju se, ok, i dalje neće funkcionirati. Nitko ne zna što da radim? |
|
| |||
| |||
| Nightowl Jeste li provjerili Microsoftove podrške srijeda stranicama? http://www.support.microsoft.com Oni su Outlook 2007 na popisu s lijeve strane na stranici, kliknite na njega i vidjet ćete tamo popis stvari koje svibanj vam dati odgovor na svoj problem. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| HP DeskJet 960c - Izgubili sposobnost duplex print | tralethegreat | Digital Imaging & Pisači | 0 | 12. lipnja 2009 13:02 |
| Prijenosna računala Printer Sharing Sposobnost Lost o isključuje | dfr200764 | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 24. travanj 2009 07:38 |
| Outlook Express Email preuzeti Obrisane Stavka | ashmehta | Email, VoIP & IM Razgovor | 7 | 16. svibanj 2008 13:51 |
| Linkovi u e-poštu šaljete meni na moju početnu stranicu | shinobijones | Windows Operating Systems | 2 | 25. listopad 2007 01:02 |
| Outlook Express izgubio adresa | esmeralda | Email, VoIP & IM Razgovor | 8 | 9. kolovoz 2007 03:33 |
| Thread Tools | |
| |