kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > E-mail, a VoIP és IM Vitalap

Register

Elfelejtette a képességét, hogy az e-mail útján kapcsolatot az Outlook Express

Reply

Téma eszközök
Old Február 4, 2009, 20:46
Csoport tagja

Én az Outlook Express az alapértelmezett e-mail. Telepítettem MS Office egy hete a "teljes install" beállítás. Ez telepített MS Outlook, ami szép, de nem tudtam kitalálni, hogyan lehet meghatározni, amely e-mailt küldeni a addy, úgyhogy uninstalled MS Outlook. Nem kell minden szemetet anyway. Most nem tudok e-mail útján kapcsolatok, mint a helyszínen vagy craigslist. Azt az "az alapértelmezett e-mail clien nem megfelelő beállítás" hiba. Hogyan tudom meg ezt? Azt mutatja meg, hogy nincs e-mail kliens a iex7 Eszközök> programok, igen, hogyan jutok vissza?
Old Február 5, 2009, 19:50
Csoport tagja

Még mindig nem értem, hogy működjön.
Én is megpróbáltam újra az Outlook Express az XP-lemezt, és még mindig nem működik.
Én biztos, hogy kattintson a "make défaut", és továbbra is szokott dolgozni.
Előtt csináltam, hogy megpróbáltam linkre kattintva egy e-mailt a honlapon, és minden megvan az kattintson hangot, miután ez az alapértelmezett e-mail kliens, hogy tudom a hibaüzenetet.
Én megyek vissza, és az alapértelmezett gomb világít újra, kattintson rá ismét alkalmazni, ok, még nem fog működni.

Senki sem tudja, mi a teendő?
Old Február 7, 2009, 09:47
Csoport tagja

Nightowl Te ellenőrizni a Microsoft támogatási szerda oldalon?
http://www.support.microsoft.com
Ezek Outlook 2007 szerepel a bal oldalon, kattintson rá, és látni fogja ott listáját amit adhat választ probléma.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.