![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én az Outlook Express az alapértelmezett e-mail. Telepítettem MS Office egy hete a "teljes install" beállítás. Ez telepített MS Outlook, ami szép, de nem tudtam kitalálni, hogyan lehet meghatározni, amely e-mailt küldeni a addy, úgyhogy uninstalled MS Outlook. Nem kell minden szemetet anyway. Most nem tudok e-mail útján kapcsolatok, mint a helyszínen vagy craigslist. Azt az "az alapértelmezett e-mail clien nem megfelelő beállítás" hiba. Hogyan tudom meg ezt? Azt mutatja meg, hogy nincs e-mail kliens a iex7 Eszközök> programok, igen, hogyan jutok vissza? |
|
| |||
| |||
| Még mindig nem értem, hogy működjön. Én is megpróbáltam újra az Outlook Express az XP-lemezt, és még mindig nem működik. Én biztos, hogy kattintson a "make défaut", és továbbra is szokott dolgozni. Előtt csináltam, hogy megpróbáltam linkre kattintva egy e-mailt a honlapon, és minden megvan az kattintson hangot, miután ez az alapértelmezett e-mail kliens, hogy tudom a hibaüzenetet. Én megyek vissza, és az alapértelmezett gomb világít újra, kattintson rá ismét alkalmazni, ok, még nem fog működni. Senki sem tudja, mi a teendő? |
|
| |||
| |||
| Nightowl Te ellenőrizni a Microsoft támogatási szerda oldalon? http://www.support.microsoft.com Ezek Outlook 2007 szerepel a bal oldalon, kattintson rá, és látni fogja ott listáját amit adhat választ probléma. |