![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| אני משתמש ב-Outlook Express עבור אזור ברירת המחדל של דואר אלקטרוני. MS Office התקנתי לפני שבוע את "השלמת ההתקנה" הגדרה. זה מותקן MS Outlook שהיא בסדר, אבל אני לא יכול לחשוב איך להגדיר אילו addy לשלוח דוא"ל עם, אז הוסר MS Outlook. אני לא צריך את כל זה זבל בכל מקרה. עכשיו אני לא יכול בדוא"ל דרך קישורים כמו באתר או craigslist. אני מקבל את "ברירת המחדל של הדוא"ל clien תוכנית ההתקנה אינה נכונה" שגיאה. כיצד אוכל לתקן זאת? היא מציגה לא לקוח הדוא"ל iex7 כלים> תוכניות, אז איך אני מקבל את זה בחזרה? |
|
| |||
| |||
| אני עדיין לא יכול לקבל אותה לעבודה. לא קיבלתי אף ניסה מחדש את Outlook Express עם דיסק XP וזה עדיין לא יעבוד. אני בטוח שנעשה ללחוץ על "להפוך defaut" וזה עדיין עובד רגיל. רק לפני שאני עשיתי את זה, ניסיתי ללחוץ על הקישור דוא"ל אתר וכל מה שאני קיבלתי היה לחץ קול, אחרי שעשיתי את זה את ברירת המחדל של לקוח הדוא"ל, אני מקבל את הודעת השגיאה. אני חוזר ו ברירת המחדל היא לחצן מואר שוב למעלה, לחץ עליה שוב, החל, אישור, עדיין לא יעבוד. אף אחד לא יודע מה לעשות? |
|
| |||
| |||
| האם Nightowl לבדוק את התמיכה של מיקרוסופט Wed באתר? http://www.support.microsoft.com יש להם את Outlook 2007 רשום בצד שמאל של הדף, לחץ על זה ותראה שם רשימה של דברים שעשויים לתת לך את התשובה לבעיה. |